| |
| Autor |
Mesaj |
cristimac Priceput

Data înscrierii: 15/Apr/2008 Mesaje: 576 Locație: Arad
|
Trimis: Lun Iun 30, 2008 4:48 pm Titlul subiectului: Pareri... |
|
|
| Zilele HU meu sunt numarate si vreau (trebuie) sa imi cumpar altul... dupa ce am navigat putin am gasit modelul asta http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/Clarion/DXZ388RUSB/ vreau sa stiu daca este ok...pareri si pro si contra daca se poate...va multumesc. |
|
| Sus |
|
 |
Razvy_Zeus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 10/Mai/2007 Mesaje: 662
|
|
| Sus |
|
 |
cristimac Priceput

|
Trimis: Lun Iun 30, 2008 5:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
| eu doresc sa fie clarion si chiar imi place acest model, am observat ca la el nu scrie ca are id3 tag....banuiesc ca are doar ca nu au mentionat ei nu???? |
|
| Sus |
|
 |
RE_audio Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 02/Oct/2007 Mesaje: 99 Locație: Oradea
|
Trimis: Lun Iun 30, 2008 6:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Pioneer si Alpine ... eu nu mai am incredere in clarion pt ca m am plictisit ca luni de zile stau aparate in garantie la importator cui nu ii pasa de distribuitori numai cand ii vinde ... pioneer e cel mai fiabil si super destept modelul 4000UB si are USB ce este foarte practic ... |
|
| Sus |
|
 |
cristimac Priceput

|
Trimis: Lun Iun 30, 2008 8:52 pm Titlul subiectului: |
|
|
| circul destul de mult prin tzara cu masina si am inteles ca pioneer are receptie putin mai slaba la radio...ceea ce eu ascult destul de mult, pe partea de cd banuiesc ca amandoua suna bine, tocmai de aceea am mers pe clarion. |
|
| Sus |
|
 |
Vladutz Priceput
Data înscrierii: 11/Iul/2006 Mesaje: 493
|
Trimis: Mie Iul 02, 2008 11:33 am Titlul subiectului: |
|
|
Povestile privind receptia proasta pe radio a anumitor modele Pioneer sunt reale, dar depasite. Problema s-a rezolvat de ceva vreme si playere-le sunt super OK. Oricum, subscriu si eu la comentariul lui Re_Audio privind neseriozitatea importatorului de Clarion in ceea ce priveste garantiile, motiv pentru care iti recomand cu toata caldura Pioneer DEH4000ub din urmatoarele motive:
- calitate excelenta a sunetului pentru aceasta gama de pret
- port USB
- design si finisaje de calitate
- fiabilitate (am vandut peste 150 de unitati si inca nu am vazut vreunul defect)
- prinde si radio  |
|
| Sus |
|
 |
|