Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

pareri

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
skodafan

Data înscrierii: 29/Noi/2008

MesajTrimis: Sâm Noi 29, 2008 2:08 pm    Titlul subiectului: pareri Răspunde cu citat (quote)

Ce sistem de difuzoare imi recomandati pt o skoda fabia din 2006 cu adancimea de montare de maxim 60mm (atat am auzit ca este la fabia maxim , daca gresesc spuneti va rog) . Casetofonul este unul luat de vreo 2 ani de zile un pioneer 2920 . Ele nu o sa fie amplificate . Ce imi recomandati ? am vazut Renegade rx 6.2 c . ce parere aveti ? bugetul maxim ar fi pe la 3 mil . (difuzoare, filtre si tweetere) As dori de la ele un sunet cat de cat clar si sa nu distorsioneze si sa faca magnetu ca toti dracii Smile
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
skodafan

MesajTrimis: Mar Dec 02, 2008 3:46 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nimeni nu ma poate ajuta ?
Sus
paul_car

Data înscrierii: 11/Iun/2008
Locație: Timisoara

MesajTrimis: Mar Dec 02, 2008 5:32 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Renegade suna excelent pentru bani la care sunt.Mai poti sa te uiti la http://be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/CRUNCH/Sisteme/GTR_6.5Ci/ , http://be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/MB_Quart/Sisteme/Formula_FSA216/ si http://be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/CRUNCH/Sisteme/GRP_6.5C/ . Varianta MbQuart va suna cel mai bine,natural si va avea un rezultat foarte bun pe player.La GTR de la Crunch gasesti sunet puternic,rezultat bun pe player ,dar recomandarea mea ar fi sa folosesti amplif.GRP de la Crunch sunet bun,fabricate pentru player.
Ideal ar fi sa le poti asculta,iar asa te vei decide mai usor.Toate aceste difuzoare se instaleaza fara probleme pe masina ta!

skodafan

MesajTrimis: Mar Dec 02, 2008 5:40 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

la Mb Quart dc scrie putere : 50W-100W RMS ?
chiar nu stiu ce sa aleg .. la GTR am vazut ca are adancimea de montare de 61,55mm .si la MB Quart la fel depaseste aceasta adancime. Vreau sa sune destul de tare si clar .. si inca o intrebare : Pasta Dietz Noisex la 1kg ma ajuta la ceva ? cum se aplica ? imi ajunge 1kg pt ambele usi ?

Dintre Renegade , Mb quart si cele 2 modele de Crunch care ziceti ca ar fi mai potrivite ? chiar nu as vrea sa le iau degeaba si sa nu incapa sau sa se auda magnetul ala cum vibreaza Smile Am inteles ca sunt unele difuzoare care au protectie pt magnet si nu se strica daca volumul este dat tare..
Sus
paul_car

Data înscrierii: 11/Iun/2008
Locație: Timisoara

MesajTrimis: Mar Dec 02, 2008 8:30 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

La MbQuart puterile sunt cele recomandate,cum este si normal.Orice firma care se respecta recomanda puterea optima.
Repet,aceste difuzoare se instaleaza fara probleme pe masina ta,dar nu uita ca pentru a inlocui difuzoarele ai nevoie de distantiere!
Mai castigat la partea de insonorizat ar fi http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_instalare/Insonorizare/Dynamat/Xtreme_Door_Kit/ .

skodafan

MesajTrimis: Mie Dec 03, 2008 2:02 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

am inteles..deci imi trb distantiere...sau ar mai fi o varianta difurile de la CRUNCH cele slim ... nu vreau sa iau folii de insonorizare , pt k nu stiu cine o sa mi le monteze in cta foarte bine...de aceea vreau doar Dietz Noisex , pare mai simplu de aplicat...dar totusi...cum se da ??
Sus
skodafan

MesajTrimis: Joi Dec 04, 2008 12:40 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am primit niste informatii si as vrea sa le impartasesc cu voi . ce ziceti de aceste 2 configuratii ? cum ar suna ?

-boxe fata pe componente Infinity REF 6520cs 90W
-boxe spate Infinity REF 4022i 35W
-amplificator JBL GTO 504E 4 x 55 W
-kit cablu pt amplificator 10 mm
-cablu RCA 5 m
-distantiere pt boxele fata 16,5cm
-insonorizant pt.2 usi Dynamat original door kit

-boxe fata pe componente Infinity REF 6520cs 90W
-boxe spate 6x9 inch JBL GTO 938 100W
-amplificator JBL GTO 752E 2 x 75 W
-kit cablu amplificator 10mm
-cablu RCA 5 m
-distantiere pt boxele fata 16,5cm

cu aceste distantiere pot rezolva problema difuzoarelor ? este de 65mm adancimea de montare ale acestora
Sus
Body28
Audiofil

Data înscrierii: 08/Iul/2008
Locație: Panciu/now Iasi

MesajTrimis: Joi Dec 04, 2008 11:13 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Iti raspund doar la o intrebare despre distantiere. Daca ai cum fa rost de ele si pune-le pt ca nu te ajuta doar la a-ti pune un dif cu un magnet mai mare, cu castigi si la calitatea sunetului.
original door kit-ul cred ca o sa fie suficient. Esti din constanta.. mai vb cu baietii pe forum, poate te ajuta cineva care se pricepe.
Sus
skodafan

MesajTrimis: Joi Dec 04, 2008 11:18 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Da , cu distantierele asa o sa fac , dar configuratia ar fi ok ?
Sus
Body28
Audiofil

MesajTrimis: Joi Dec 04, 2008 11:34 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Configuratia mea:
-boxe fata pe componente DB 62.1 Dark Blue
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/HELIX/Sisteme/DB_62.1_Dark_Blue/

-boxe spate 6x9 inch JBL GTO927 (nu e ala al tau)
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/JBL/Coaxiale/GTO927/

-amplificator JBL GTO 752E 2 x 110 W Wink
http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/JBL/GTO_752e/

-kit cablu amplificator 10mm
http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_instalare/Kit-uri_amplificator/Dietz/Kit_amplificator_10mm_(23088)/

-cablu RCA 5 m - inclus in kitul de mai sus

-distantiere pt boxele fata 16,5cm - custom made

http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_instalare/Insonorizare/Dynamat/Original_Door_Kit/
Sus
skodafan

MesajTrimis: Joi Dec 04, 2008 12:00 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Dupa parerea ta ar suna mai bine asta ? Care este diferenta dintre 2 ohmi si 4 ohmi ? care suna mai bine ?
Sus
Body28
Audiofil

MesajTrimis: Joi Dec 04, 2008 12:02 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu e nici o diferenta de claritate. Doar ca folosesti faptul ca amplificatorul e stabil in 2 ohmi, pentru a amplifica jbl-urile de pe spate.
Sus
skodafan

MesajTrimis: Joi Dec 04, 2008 12:05 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

am inteles ... deci nu conteaza daca difurile pe fata sunt de 4ohmi si alea pe spate de 2ohmi . As dori sa aud si alte pareri de configuratiile mele de mai sus ... ma bate gandul sa raman la una din alea...
Sus
srn

Data înscrierii: 06/Dec/2008

MesajTrimis: Sâm Dec 06, 2008 11:46 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu cred ca este vreo diferenta la 4 sau 2 ohmi . cel putin asa stiam eu . sunt curios ce sfaturi o sa iti mai dea baietii in legatura cu sistemul tau . numai bine .
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum