|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
rattrap
Data înscrierii: 20/Iun/2014 Mesaje: 6
|
Trimis: Dum Iun 29, 2014 5:18 pm Titlul subiectului: Pareri tweetere. |
|
|
Salutare, am nevoie de ajutorul vostru, vreau sa-mi cumpar un set de tweetere, si m-am orientat catre DLS UR1/UP1i/UP1c. Puteti sa-mi spuneti ceva pareri despre ele, daca le-a ascultat cineva?
Multumesc! |
|
| Sus |
|
 |
dragosdls Priceput

Data înscrierii: 22/Mar/2013 Mesaje: 354 Locație: Prahova
|
Trimis: Mie Iul 02, 2014 11:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
Parerea mea este sa nu cumperi nici unul din ele fara sa le asculti inainte. _________________ Kmm361, Dls A4, Micro-Precision 7.16, 5.8 |
|
| Sus |
|
 |
rattrap
Data înscrierii: 20/Iun/2014 Mesaje: 6
|
Trimis: Vin Iul 04, 2014 10:55 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Salut si multumesc pentru raspuns. E cam greu sa le ascult inainte, pentru ca abea acum imi fac sistemul, iar ideal ar fi sa le ascult pe sistemul meu. As putea totusi sa merg fara tweetere o parioada si sa ascult mai multe seturi, dar treaba nasoala e ca vreau sa pun tweeterele pe stalpi cu suporti din fibra si ar cam trebui sa am tweeterele cand fac suportii. |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|