|
|
|
Autor |
Mesaj |
InFerNoS Pasionat
Data înscrierii: 15/Mar/2010 Mesaje: 89 Locație: Craiova
|
Trimis: Mie Apr 21, 2010 12:02 am Titlul subiectului: Passat 3B |
|
|
Salutare.
Cam acesta ar fi sistemul actual de pe un Passat 3B 1.8 20v:
HU: 9812RB schimbat cu: Pioneer P55BT
Difuri fata: Magnat Car Fit 162 (stiu)
Difuri spate: stoc...
Amplif Subwoofer: Mac Audio ZX 1000
Difuzor Subwoofer: Alpine Type-R 12"
Condensator: Stinger SC201MNC 1F
Cabluri alimentare 2awg. Baterie Varta 56Ah, alternator 90A.
Planuri de viitor:
- Sa mut magnaturile pe spate iar pe fata sa achizitionez un sistem, ceva sa se auda bine pe player deocamdata dar sa se auda bine si amplificate dupa aceea... Ce ati recomanda ?
- Insonorizare usi + portbagaj.
In mare sunt multumit de cum se aude, dar totusi e o berlina, ii trebuie ceva putere sa si simt nu numai sa aud... Am decupat si spatele cotierei din bancheta iar aerul din port iese pe acolo...
Probabil dupa ce insonorizez o sa se auda si mai bine...
Pun un link cu sistemul in actiune... Calitatea sunetului inregistrat cam lasa de dorit, se aude mai binisor in realitate...
Vol player 20 din 32, vol subwf 10 din 15, amplifu la 3 sferturi:
http://www.youtube.com/watch?v=BQiOaTr2hpg
Incinta + "design" by me, astept pareri, critici sau sfaturi in legatura cu asta dar si cu imbunatatirea sistemului din toate punctele de vedere. Sunt dispus si la o schimbare de difuzor... Amplifu il mai tin...
Stima!
Ultima modificare efectuată InFerNoS la Lun Iul 19, 2010 11:45 pm, modificat de 5 ori în total |
|
Sus |
|
 |
Shokaliptiku Audiofil

Data înscrierii: 08/Aug/2006 Mesaje: 2945 Locație: galati
|
Trimis: Mie Apr 21, 2010 8:45 am Titlul subiectului: |
|
|
ia uite ... mocheta nededicata ...
.. din cauza asta nu se aude bine pe inregistrare ...
scoate .. rupeo .. vopsesteo ... mascheazo ... e 'oribila'
acum ... vorbind serios ...
felicitari pentru ce ai facut...
planurile de viitor .. suna bine
niciodata un sistem no sa se auda bine "in inregistrare"
spor pe viitor
si
viitor cat mai apropiat
_________________ http://www.be-loud.ro/forum/cyu-cyuul-meu-viitor-cid-t9000.html
YM: shokaliptiku |
|
Sus |
|
 |
InFerNoS Pasionat
|
Trimis: Mie Apr 21, 2010 11:32 am Titlul subiectului: |
|
|
Asa e, trebuia sa pun verde !
Multumesc frumos.
Da, sper si eu cat mai repede.
Astept totusi recomandari pt sistem fata si insonorizare si aici as vrea o recomandare de material pe care sa-l folosesc dar, cel mai ieftin din cele bune, pt ca asa cum poate se stie passatul oricum are usile destul de "bune" pentru sunet. Se vede si in videoclip ca nu se aude f mult afara.
|
|
Sus |
|
 |
InFerNoS Pasionat
|
Trimis: Mie Apr 28, 2010 7:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
O schimbare.
Am vandut 9812RB din motive diverse, nu se potrivea cu bordul, nu imi placeau inaltele care le scotea si sincer sa fiu l-am vandut si destul de bine...
Am cumparat un Pioneer P55BT...
Impresii:
- Asortaj perfect cu bordul avand iluminarea pt taste si a display-ului RGB, am pus butoanele rosii si displayul albastru...
- Sunet mai cald, inalte mai placute (nu ma mai zgarie pe ureche la un vol mai mare)
- Setari mai "user friendly", insa destul de complexe...
- Un plus mare mi l-a oferit carkitul Bluetooth, avand in vedere ca eram sunat mult cand conduceam dar nu-mi placea sa vorbesc... L-am setat pe raspuns automat, intru in masina cu telefonu in buzunar, cu bt-ul activat, si nu mai am treaba...
Nu prea sunt insa multumit pe partea de bass, parca nu mai are acelasi randament subu, probabil din cauza voltajului de pe rca ( 2,2 fata de 4 ), dar nu e f mare diferenta, probabil sunt eu mai pretentios...
In mare, sunt multumit de schimbare. Revin cu noi modificari cand mai fac rost de $
Description: |
|
Filesize: |
48.55 KB |
Viewed: |
343 Time(s) |

|
Ultima modificare efectuată InFerNoS la Dum Mai 02, 2010 5:23 am, modificat de 2 ori în total |
|
Sus |
|
 |
InFerNoS Pasionat
|
Trimis: Sâm Mai 01, 2010 8:33 pm Titlul subiectului: |
|
|
Poza cu playerul si mochetare completa portbagaj...
+ http://www.youtube.com/watch?v=aTLVuE3h26M
|
922.13 KB |
385 Time(s) |

|
|
836.45 KB |
1121 Time(s) |

|
Ultima modificare efectuată InFerNoS la Mar Mai 04, 2010 1:08 am, modificat de 2 ori în total |
|
Sus |
|
 |
otzy Audiofil

Data înscrierii: 14/Feb/2007 Mesaje: 1666 Locație: timisoara
|
Trimis: Sâm Mai 01, 2010 8:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
nu se incalzeste ampu dupa plexicul ala?? nu intra vara in protectie?
in rest bv
imi place consola, ma gandesc ca e folie, nu?
_________________ fac sport extrem cu dacia...cu ochii inchisi o calc, imi place senzatia |
|
Sus |
|
 |
Sharkky Audiofil

Data înscrierii: 11/Mar/2007 Mesaje: 1891 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Sâm Mai 01, 2010 11:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
Frumos portbagaj!
Vad ca ti-ai tras si led-uri RGB :p
|
|
Sus |
|
 |
InFerNoS Pasionat
|
Trimis: Dum Mai 02, 2010 1:31 am Titlul subiectului: |
|
|
otzy a scris: | nu se incalzeste ampu dupa plexicul ala?? nu intra vara in protectie?
in rest bv
imi place consola, ma gandesc ca e folie, nu? |
Daca te uiti in primul videoclip, partea de sus e libera... Amplifu nu e inchis de tot...
+ ca nu sta direct jos, ci pe un placaj decupat pe aproape toata suprafata amplifului... cu niste bucati mici de lemn pe post de "suporti" la colturi si la o inaltime de 2cm.
Asta pt ca ampliful este 80% gaurit pe partea de jos si pe acolo cred ca se degaja caldura din el...
Oricum cred ca o sa pun un cooler undeva sus sa mai ventileze putin aerul, zilele astea in masina au fost cca 30 de grade si doar se incalzea putin, voi vedea pana la vara
Da, e un autocolant imitatie, 12 lei metru2 cv de genu nu mai retin exact cat am dat pe el...
Sharkky a scris: | Frumos portbagaj!
Vad ca ti-ai tras si led-uri RGB :p |
Mersi.
Da, o sa comand de pe ebay ca sunt mult mai ieftine, inca o banda de 1m s-o pun in jurul difuzorui, ca deocamdata e decat albastru acolo, sa vina in ton cu spatiul amplifului
|
|
Sus |
|
 |
George110794

Data înscrierii: 14/Iul/2010 Mesaje: 29 Locație: Bailesti
|
Trimis: Lun Iul 19, 2010 10:19 pm Titlul subiectului: |
|
|
Parerea mea...arata super frumos asa si in + mai este si loc in portbagaj. Parerea mea.
Sus |
|
 |
costy_suceava Audiofil

Data înscrierii: 15/Oct/2009 Mesaje: 943 Locație: suceava
|
Trimis: Lun Iul 19, 2010 11:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
nu ma omor cu mac audio desi am si eu pe inalte tot mac dar arata ingrijit portbagahul..bravo
_________________ alpine 9884R+( ZRX1000.4 +2( SPL-HD25T+Ciare CM200 Spl) +( 2 x Spl Dynamics SPL300D2 + s2000d) |
|
Sus |
|
 |
InFerNoS Pasionat
|
Trimis: Lun Iul 19, 2010 11:44 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ma bucur ca va place... cum a fost. Dar am mai schimbat putin...
Alpine Type-R 12" in loc de Mac Audio Select 12... si o noua incinta acordata la 35hz.
RCA-uri de la Hifonics triplu ecranate (S-a cunoscut considerabil diferenta de sunet cand am schimbat RCA-urile)
O sa revin cu poze noi si un videoclip, insa am renuntat la design in favoarea sunetului...
Problema era ca, portbagajul de la passat este deja prea inchis...
Iar acel design tinea bassul in locul ramas, vibra portbagajul rau insa in masina nu se simtea f mult....
Acum am lasat doar incinta de la subwoofer pe mijloc...
Nu regret insa, se simte considerabil diferenta de sunet care oricum s-a modificat si din cauza difuzorului...
De amplificator sunt f. multumit, nu se incinge f. rau, nu mi-a intrat niciodata in protectie din cauza asta...
Misca ff bine difuzorul, cred sincer ca e putin sub-apreciat in specificatii...
Am pus pe el pt orice eventualitate doua sigurante de 25 in loc de 2x30 cum avea...
Cu amplifu la 90% difuzorul ajunge la excursia maxima si tot nu se ard sigurantele...
_________________ Kenwood KDC-W6047U, Mac Audio ZX1000 + Alpine Type-R 12 -/- Stinger 1F, 2awg.
Ultima modificare efectuată de către InFerNoS la Lun Iul 19, 2010 11:51 pm, modificat de 1 dată în total |
|
Sus |
|
 |
George110794

Data înscrierii: 14/Iul/2010 Mesaje: 29 Locație: Bailesti
|
Trimis: Lun Iul 19, 2010 11:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
Bravo te felicit si abia astept pozele =p~ si poate si un filmulet . Spor la treaba.
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|