Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Passat 4motion

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Prezentari sisteme

Autor Mesaj
razvanel

Data înscrierii: 09/Iul/2011
Locație: cluj

MesajTrimis: Lun Noi 14, 2011 2:00 am    Titlul subiectului: Passat 4motion Răspunde cu citat (quote)

Salut, va prezint sistemul de pe masina mea. E vorba de un passat 4motion din 2003.

Totul a inceput anul trecut cand am schimbat boxele originale si am pus mac audio revolution x. Am vrut si un pic de bass si de atunci am pus urmatoarele: am amplificat boxele cu un magnat rave 440, gzhw 30x (incinta facuta de Adi) si pana recent am folosit un magnat black core one. L-am schimbat cu un orion 1200d.

Atasez niste poze si un filmulet.

http://www.youtube.com/watch?v=kxVWgZPJh4A

Cu ocazia aceasta vreau sa ii multumesc lui Adi si Sebi pentru tot ajutorul acordat.

1.jpg
 Description:
 Filesize:  351.46 KB
 Viewed:  481 Time(s)

1.jpg

2.jpg
 Description:
 Filesize:  322.85 KB
 Viewed:  430 Time(s)

2.jpg

3.jpg
 Description:
 Filesize:  407.04 KB
 Viewed:  433 Time(s)

3.jpg

4.jpg
 Description:
 Filesize:  357.2 KB
 Viewed:  428 Time(s)

4.jpg

5.jpg
 Description:
 Filesize:  334.35 KB
 Viewed:  469 Time(s)

5.jpg

16.jpg
 Description:
 Filesize:  288.17 KB
 Viewed:  448 Time(s)

16.jpg

2.jpg
 Description:
 Filesize:  484.67 KB
 Viewed:  525 Time(s)

2.jpg

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
dany sxx
Priceput

Data înscrierii: 17/Iul/2009
Locație: tecuci

MesajTrimis: Mie Noi 16, 2011 11:09 am    Titlul subiectului: sal Răspunde cu citat (quote)

salutare. ai o masina faina ...cum se aude basul in masina?
te intreb asta pt ca passatul e o masina izolata destul de bine , eu am ascultat un subwoofer de 700 rms in passat model ca al tau ... si nu se auzea mare lucru ... pe cand la un combi e diferenta de la cer la pamant Smile
Sus
o&g
Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006
Locație: alba-iulia

MesajTrimis: Joi Noi 17, 2011 9:23 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

si eu tot passat b5.5 am (din pacate al meu nu are 4motion) si basul se aude bine cu un sub pioneer 3002d4...
nu la fel ca intr-un combi sau hatchback, dar ii ok.

light_man
Pasionat

Data înscrierii: 12/Mai/2009

MesajTrimis: Lun Mar 26, 2012 11:07 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ai putea schimba reve-ul ala sau pune un crosover ceva...ca sa nu iti mai baraie atat usile. oricum un highpass de 55-60 ar fi ideal pt usile tale.
Sus
Marsh@ll
Pasionat

Data înscrierii: 19/Aug/2010

MesajTrimis: Mie Mar 28, 2012 12:32 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

sal..ce model de mac ai pe portierele fata, cumva asa ceva?
Revolution X 2.16
imi poti spune cum se aud, indiferent de model, sunt interesat sa achizitionez si eu ceva din gama Revolution x.
Sus
light_man
Pasionat

MesajTrimis: Mie Mar 28, 2012 12:42 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

@Marsh@ll: Revolution X 16.2 este modulul lui razvan. Suna decent, dar atat, nimic special. Poate si din cauza ca sunt coax si nu sistem. Clar media-inalta si inalta trebuie sa vina onaxis ca sa fie ok. Suna bine daca sunt amplificate, insa dupa 40W se simte acut necesitatea unui highpass pe la 50-60 dupa gust, altfel incep sa fluture exagert conurile, iar firele leonice fac un zgomot deranjant.
Sus
Marsh@ll
Pasionat

Data înscrierii: 19/Aug/2010

MesajTrimis: Mie Mar 28, 2012 8:04 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

light ..da le vreau amplificate insa daca sunt construite doar de design, cred ca o sa imi indrept atentia spre ceva de la hifonix..
ms de amabilitate..numa de bn:)
Sus
light_man
Pasionat

MesajTrimis: Vin Mar 30, 2012 10:20 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

sincer nu imi plac foarte multe. opteaza clar pentru un sistem, si nu te sgarcii cu el.

p.s. A plecat Magnat Rave-ul, a venit un kenwood Kac 848 pt difuzoarele fata-spate, si cu asta un mare bonus pt sunet. Am facut cu Razvan un mic power test...pana am incalzit un pic bobina la subwoofer.... Twisted Evil
Sus
razvanel

MesajTrimis: Vin Mar 30, 2012 8:50 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Danke Herr Sebi pentru ajutor! Mr. Green
Sus
light_man
Pasionat

MesajTrimis: Vin Mar 30, 2012 8:56 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

you`re welcome razvan!

video preview
bine ca nu se vede fumul de la bobine Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Sus
razvanel

MesajTrimis: Sâm Mar 31, 2012 1:57 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cam asa arata tot sistemul:

soundsystem.jpg
 Description:
 Filesize:  179.67 KB
 Viewed:  579 Time(s)

soundsystem.jpg

Sus
cartush
Pasionat

Data înscrierii: 06/Iul/2011
Locație: Botosani

MesajTrimis: Sâm Mar 31, 2012 7:36 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

e un inceput bun. Smile daca as fi in locul tau as baga un subwoofer si amplificator mai mare ca sa se auda basul mai bine, din pacate nu te ajuta masina pentru subwoofer
light_man
Pasionat

MesajTrimis: Sâm Mar 31, 2012 8:12 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

crede-ma ca e mai mult decat suficent gz-ul actual...poate chiar prea mult. Nu te lua dupa ce auzi pe filmare cu telefonul, subul e amplificat cu 1.2kw, mai mult decat sufi pentru ce se vrea de la el. NU este o masina dedicata SPL!
Sus
razvanel

MesajTrimis: Mie Iun 06, 2012 2:56 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Update:
- Clarion FZ 709e
- Hertz Energy ESK 165

Mai am de insonorizat masina..

http://www.youtube.com/watch?v=0U-0LULEOQs
Sus
costy_suceava
Audiofil

Data înscrierii: 15/Oct/2009
Locație: suceava

MesajTrimis: Mie Iun 06, 2012 7:37 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cartush a scris:
e un inceput bun. Smile daca as fi in locul tau as baga un subwoofer si amplificator mai mare ca sa se auda basul mai bine, din pacate nu te ajuta masina pentru subwoofer

Tu vorbesti serios? Dar de unde stii tu cum se aude la el in masina?
Very Happy
Sa nu mai zicem de inceputul tau "cablu de tw pus pe post de alimentare la amp" Laughing
On: Frumoasa configuratie Wink

Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Prezentari sisteme Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum