Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

passat b5

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii

Autor Mesaj
Nightycore

Data înscrierii: 12/Oct/2017

MesajTrimis: Joi Oct 12, 2017 6:14 pm    Titlul subiectului: passat b5 Răspunde cu citat (quote)

Salut! As dori sa stiu ce tweetere sa cumpar? Undeva la 500 lei toate 4, Dar Daca e ceva mai bun si merita mai mult,o sa mĂŁ gĂąndesc. Am gĂŁsit monacor dt284

Am un alpine 9812rb si mA gĂąndeam sa trec la un deh-80prs. Nu știu diferența, ideea e ca nu o sa am amplificare pe difuzoare, doar playerul
Pe fata am doua monacor http://www.monacor.co.uk/categories/hi-fi-speakers/vnr/100340/

Subwoofer o sa pun dupĂŁ.

As lega un amplificator la boxele si tweeterele din usi, dar asta nu stiu sa fac si nici nu stiu cum ar arata dupa toata manevra asta, as face in servis de montaj amplificator cu tot.

Sa zic ca daca as lua 80prs , as mai lua tweetere la 500-600 lei si doua midrange pe spate de 13 (nu stiu cat poate sa fie, 300 lei?). Un amplificator pentru toate astea ar fi vreo 600 lei cred. Deci cu vreo 3000 lei as fi rezolvat?
Sa fie fĂŁcut sistemul dupa cele doua de pe fata ca alea nu le mai schimb
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
dulearadu
Pasionat

Data înscrierii: 14/Ian/2015

MesajTrimis: Sâm Oct 14, 2017 7:41 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

salut .amplificator am eu de vanzare daca esti interesat .Helix b2 precision (2 x 80 watti rms) .daca esti din bucuresti il poti vedea/auzii ,,pret 700lei
Sus
Nightycore

MesajTrimis: Lun Oct 16, 2017 10:58 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Probabil nu e de ajuns , dupa calculul meu o sa am nevoie de minim 4x80 la 4ohm pt midbass si inca vreo 4x50w la tweetere, deci undeva la 600w la 4ohm cred ca ar fi maxim
Nu stiu sigur daca boxele pe fata sĂźnt de 4 sau 8 ohm pt ca am unul din cele doua modele, oricum e mai mult de 700 lei ce am Eu nevoie pot alea de sus.
Sus
dulearadu
Pasionat

Data înscrierii: 14/Ian/2015

MesajTrimis: Lun Oct 16, 2017 4:43 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

in primul rand iti trebuie un player care sa stie 3 way ,sa folosesti amplificatoare direct pe difuzoare /tweetere fara filtre,asta am inteles ca vrei sa faci din ce ai spus ca vrei sa fol 2 ampl ,1 pt midbasi si unul pt tweetere, sau procesor de sunet !
Sus
Nightycore

MesajTrimis: Lun Oct 16, 2017 5:48 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ideea e ca nu stiu Ce trebuie exact si cum si de aceea eram dispus sa renunț la amplificare pe difuzoare. Stiu ca mi-ar trebui un amplificator destul de puternic pentru toate acestea montate in servis de cunoscĂŁtori
Sus
VanIIa
Audiofil

Data înscrierii: 25/Oct/2014
Locație: Pitesti

MesajTrimis: Lun Oct 16, 2017 7:40 pm    Titlul subiectului: Re: passat b5 Răspunde cu citat (quote)

DacĂŁ sunt pe 8 ohmi, trebuie neapĂŁrat schimbate, dacĂŁ sunt pe 4 ohmi le poți pĂŁstra, le pui niște filtre și un set de tweetere; o amplificare corespunzĂŁtoare și ai terminat treaba.

DacĂŁ sunt pe 8 ohmi și nu vrei sub nici o formĂŁ sĂŁ le schimbi nu-ți pot ura decĂąt succes!

Filtre dacĂŁ vrei am eu ceva foarte bun

http://www.be-loud.ro/forum/vand-un-set-de-filtre-hertz-2w-xl-t18085.html

Nightycore

MesajTrimis: Sâm Oct 21, 2017 5:18 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Acum le am montate pe cdplayer si se aud tare si bine, probabil sunt modelul de 4ohm, dar chiar nu mai stiu sigur fara sa le scot.
Ideea e ca daca beloud are niște recomandari bune de tweetere si tot ce am nevoie si ma Ăźncadrez si In buget, as face un traseu pana la Bucuresti de la Bacau pt montaj ca la carte
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum