|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
tonygs
Data înscrierii: 05/Dec/2008 Mesaje: 1
|
Trimis: Vin Dec 05, 2008 2:53 pm Titlul subiectului: Passat Variant |
|
|
Passat Variant , an 2004 - echipare actuala -> sistemul original. Gen muzica ascultat ... cam de toate ( as vrea ceva sa se auda bine pe toata gama de sunete )
As dori Mp3 Player , Boxe, Amplificator , Subwoofer si ce mai trebuie (chiar nu ma pricep la asa ceva de aceea am si apelat la Dvs. )
Capital Disponibil - > vreau ceva foarte frumos ... deci ca bani ... hmm nush poate sa ajunga si la 2000 E
Va multumesc pentru eventuale raspunsuri.
O zi buna |
|
| Sus |
|
 |
faibox Priceput

Data înscrierii: 12/Mar/2007 Mesaje: 350 Locație: Tulcea
|
|
| Sus |
|
 |
bezz Audiofil

Data înscrierii: 05/Iun/2007 Mesaje: 1011 Locație: on a vibe
|
Trimis: Sâm Dec 06, 2008 2:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
daca tot ai scris 9886 adauga la sistem si un pxa h100 (procesor de sunet pentru unitatile imprint, e 500 ron) desi eu as alege un alpine mai vechi (sh) gen 9812/9815/9855 (gasesti la preturi intre 500si 900 ron) suna f bine si au si dsp incorporat. _________________ loud & proud member of SQNLL team
high energy music expression  |
|
| Sus |
|
 |
Cincinel
Data înscrierii: 11/Dec/2008 Mesaje: 24 Locație: Pitesti
|
Trimis: Mie Dec 17, 2008 5:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
De acord cu configuratia colegului Faibox doar ca eu as inlocui HU cu un Clarion DXZ788rusb http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/Clarion/DXZ788RUSB/ depinde de gusturi (nu prea ma coafeaza sunetul metalic de la Alpine)
Asculta componente fata Helix RS6 Competition -niste difuzoare de exceptie amplificate cu un amplificator Helix E40 pe patru canale (bineinteles te poti intinde si la gama Competition la amplificator depinde de ce iti doresti sunetul o se fie mai clar dar nu atat de puternic)
Ce spun eu nu este un adevar absolut. Asculta inainte pentru ca este o suma destul de mare de investit in sunetul din masina si ar fi pacat sa ramai dezamagit.
Poate alti colegi de forum te vor indruma mai bine
Eu nu strivesc corola, doar sparg seminte si beau cola! Bafta! |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|