|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
catani
Data înscrierii: 27/Iun/2009 Mesaje: 1 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Sâm Iun 27, 2009 6:33 pm Titlul subiectului: Pastrez MP3playerul si schimb difurile,se va auzi mai bine ? |
|
|
Va salut
MP3 playerul este stock Logan (blaupunkt) si nu prea l-as schimba, dar difuzoarele sunt niste balarii si tre sa fac ceva cu ele-sa le arunc ! M-am gandit sa le schimb doar p-astea cu unele coaxiale sau sistem nu conteaza ,doar de 13 sa fie .
Intrebarea e daca se va auzi mai clar nu neaparat mai tare ,precizez ca nu cunosc caracteristicile playerului si d-asta apelez la cunostintele voastre. Daca se imbunatateste ceva sunt binevenite si cateva sugestii pt 4 difuri , iar pt cei de la Be-loud vreau sa-mi spuneti daca exista cel mai mic risc de a pierde garantia pt ca voi le veti monta MS. |
|
| Sus |
|
 |
tonu_adrian Priceput

Data înscrierii: 27/Iul/2008 Mesaje: 324 Locație: TECUCI
|
Trimis: Sâm Iun 27, 2009 8:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
prima data sa inlocuiesti playerul. Ce buget ai?
Abia apoi schimba si difuzoarele. Vezi ca la loganincap de 16.5 cm f usor. |
|
| Sus |
|
 |
Pigoo Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 08/Oct/2008 Mesaje: 1625 Locație: Constanta
|
Trimis: Sâm Iun 27, 2009 9:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
| schimba playeru , ala e o panarama, boxele sunt ok. |
|
| Sus |
|
 |
danpalarie Priceput

Data înscrierii: 28/Iul/2009 Mesaje: 221
|
Trimis: Mie Aug 05, 2009 4:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
din cate am vazut la ce difuri stau an logan te-as sfatui la un bugetul carel ai sa pui un player clarion, an comparatie cu blaupunktul ala prost si ieftin, asta ati va da calitate la sunet _________________ Kia sportage 2008 pio 6950IB, focal Polyglass 165 VR, hifnics ZXi 4002, OLYMPUS OLM1612 + TXi 1500D. |
|
| Sus |
|
 |
77xel Pasionat
Data înscrierii: 25/Iul/2008 Mesaje: 79
|
Trimis: Joi Aug 06, 2009 11:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
schimba playerul. difurile de la logan daca reglezi calumea cd-playeru sunt ok din pct meu de vedere (mult mai calumea decat difurile pana in 2 mil de la pioneer - testat). acum depinde si de bugetul tau, daca vrei un player scump ca sa il folosesti la adevarata valoare trebuie sa schimbi si boxele clar . Sper ca ai inteles ceva din explicatia mea ca sunt foarte obosit, si nu mai stiu cat de clar gandesc. o zi/noapte frumoasa
L.E. : mi-am amintit ca Shoka de pe forum a zis ca difera difurile de la primele loganuri (2005) de cele din prezent , fiind mult mai calitative primele(si cele dupa care mi-am format parerea avand ca masina de serv un logan din 2005) |
|
| Sus |
|
 |
adi90 Pasionat

Data înscrierii: 21/Iul/2009 Mesaje: 190 Locație: Pitesti
|
Trimis: Vin Aug 07, 2009 9:32 am Titlul subiectului: |
|
|
parerea mea e ca sunt praf amandoua :-<
poti inlocui prima data cd playerul,apoi difuzoarele cu unele pe 16,5 montate pe inel MDF |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|