Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Pastrez MP3playerul si schimb difurile,se va auzi mai bine ?

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
catani

Data înscrierii: 27/Iun/2009
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Sâm Iun 27, 2009 6:33 pm    Titlul subiectului: Pastrez MP3playerul si schimb difurile,se va auzi mai bine ? Răspunde cu citat (quote)

Va salut
MP3 playerul este stock Logan (blaupunkt) si nu prea l-as schimba, dar difuzoarele sunt niste balarii si tre sa fac ceva cu ele-sa le arunc ! M-am gandit sa le schimb doar p-astea cu unele coaxiale sau sistem nu conteaza ,doar de 13 sa fie .
Intrebarea e daca se va auzi mai clar nu neaparat mai tare ,precizez ca nu cunosc caracteristicile playerului si d-asta apelez la cunostintele voastre. Daca se imbunatateste ceva sunt binevenite si cateva sugestii pt 4 difuri Wink , iar pt cei de la Be-loud vreau sa-mi spuneti daca exista cel mai mic risc de a pierde garantia pt ca voi le veti monta Very Happy MS.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
tonu_adrian
Priceput

Data înscrierii: 27/Iul/2008
Locație: TECUCI

MesajTrimis: Sâm Iun 27, 2009 8:02 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

prima data sa inlocuiesti playerul. Ce buget ai?
Abia apoi schimba si difuzoarele. Vezi ca la loganincap de 16.5 cm f usor.
Sus
Pigoo
Utilizator pe cale de disparitie
Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 08/Oct/2008
Locație: Constanta

MesajTrimis: Sâm Iun 27, 2009 9:04 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

schimba playeru , ala e o panarama, boxele sunt ok.
Sus
danpalarie
Priceput

Data înscrierii: 28/Iul/2009

MesajTrimis: Mie Aug 05, 2009 4:06 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

din cate am vazut la ce difuri stau an logan te-as sfatui la un bugetul carel ai sa pui un player clarion, an comparatie cu blaupunktul ala prost si ieftin, asta ati va da calitate la sunet
77xel
Pasionat

Data înscrierii: 25/Iul/2008

MesajTrimis: Joi Aug 06, 2009 11:06 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

schimba playerul. difurile de la logan daca reglezi calumea cd-playeru sunt ok din pct meu de vedere (mult mai calumea decat difurile pana in 2 mil de la pioneer - testat). acum depinde si de bugetul tau, daca vrei un player scump ca sa il folosesti la adevarata valoare trebuie sa schimbi si boxele clar . Sper ca ai inteles ceva din explicatia mea ca sunt foarte obosit, si nu mai stiu cat de clar gandesc. o zi/noapte frumoasa

L.E. : mi-am amintit ca Shoka de pe forum a zis ca difera difurile de la primele loganuri (2005) de cele din prezent , fiind mult mai calitative primele(si cele dupa care mi-am format parerea avand ca masina de serv un logan din 2005)
Sus
adi90
Pasionat

Data înscrierii: 21/Iul/2009
Locație: Pitesti

MesajTrimis: Vin Aug 07, 2009 9:32 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

parerea mea e ca sunt praf amandoua :-<
poti inlocui prima data cd playerul,apoi difuzoarele cu unele pe 16,5 montate pe inel MDF
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum