|
|
|
Autor |
Mesaj |
freeanifer
Data înscrierii: 18/Feb/2007 Mesaje: 1 Locație: Iasi
|
Trimis: Dum Feb 18, 2007 2:02 pm Titlul subiectului: PDA Eten M700 sau HTC TyTN |
|
|
Care din cele 2 Pda-uri le considerati mai performant?
Ma intereseaza in principal navigatia. Display,marime , stabilitate ??
Multumesc |
|
Sus |
|
 |
Storm78
Data înscrierii: 16/Mar/2007 Mesaje: 7
|
Trimis: Dum Mar 18, 2007 2:02 am Titlul subiectului: |
|
|
Eu sunt utilizator de pocket pc. Recomand HTC pt ca este firma cu vechime in domeniu. Multe modele de pocket pc-uri de la providerii de telefonie (ex. Orange Cxxx, SPV) sunt de fapt device-uri de la HTC. Am prieteni care si-au cumparat Eten si au mici blocari ale sistemului de operare. Eten-ul ca optiuni insa este mai tentant... Ca idee... asteapta-te la "blocari" cam de la orice device care ruleaza Windows. Eu am un I-mate Jam (device HTC) cunoscut si ca Q-tek S100. Merge bine... dar am si eu din cand in cand cate o buba cu el... Daca te-ai obisnuit cu un pocket pc nu ai sa mai poti sa revii la telefon cu usurinta  |
|
Sus |
|
 |
gigi72
Data înscrierii: 10/Apr/2007 Mesaje: 4
|
Trimis: Dum Apr 15, 2007 10:59 am Titlul subiectului: |
|
|
sau un mio a 701 , ca pret sunt cam la fel |
|
Sus |
|
 |
SoundBlaster
Data înscrierii: 31/Aug/2006 Mesaje: 15 Locație: BUCURESTI
|
Trimis: Vin Iul 20, 2007 9:24 pm Titlul subiectului: |
|
|
eu am un Eten X500 .... Ti l recomand....nu am avut nici o problema cu el, nici de blocare nici de nimik de cand l am achizitionat (07.04.2007) ... _________________ SONY CDX-GT212 + Magnat Ultra 6900 |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|