Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

pe care amplificator sa il folosesc?

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse

Autor Mesaj
noobsound
Pasionat

Data înscrierii: 24/Dec/2008

MesajTrimis: Mie Ian 28, 2009 2:59 pm    Titlul subiectului: pe care amplificator sa il folosesc? Răspunde cu citat (quote)

va salut. detin un sistem de difuzoare DLS MS6 si mai am prin garaj 2 amplificatoare.
unul este un pioneer gm 3100t >> specificatii http://www.pioneer.co.uk/uk/products/GM-3100T/print.html

celalalt amplificator este un magnat clasic 320 care zice ca ar avea 4x80w rms la 8 ohm.

sistemul de difuzoarele o sa functioneze in mod fullrange nu am posibilitatea de bi-amp, unitatea de bord este un navi MFD VW.

care amplificator credeti ca ar fii mai potrivit pentru sistemul meu de difuzoare?
este vre-o diferenta de fidelitate, zgomot de fond. sau orice alteceva daca folosesc intrarile de high level imput? in comparatie cu intrarile normale de rca? intreb asta deoarece imi e mai simplu sa folosesc hi-level imputul si nu as vrea sa ma complic daca nu e chiar necesar. multumesc.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
dgdgaby
Audiofil

Data înscrierii: 06/Dec/2006
Locație: BUCURESTI

MesajTrimis: Mie Ian 28, 2009 4:41 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

sal

teoretic pioneerul este mai bun
in legatura cu semnalul rca-urile au calitate mai buna fata de adaptarea de la hi la low

noobsound
Pasionat

Data înscrierii: 24/Dec/2008

MesajTrimis: Joi Ian 29, 2009 2:32 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

am high level imput la ambele amplificatoare , as putea sa le dau imput de la isirea de difuzoare de la HU la asta ma refeream.

am posibilitatea sa scot din HU si un low level output doar ca imi trebuie un cablu mai special deasta vroiam sa stiu daca se merita sa il cumpar sau nu
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
dgdgaby
Audiofil

Data înscrierii: 06/Dec/2006
Locație: BUCURESTI

MesajTrimis: Joi Ian 29, 2009 12:48 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cablu special te referi la rca?

daca da sunt destule destul de ieftine

http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_instalare/Conectica/Dietz/Cablu_RCA_Paris_5m_(23335)/

asta il am si mi se pare bun

Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum