| |
| Autor |
Mesaj |
noname_x Pasionat

Data înscrierii: 25/Apr/2007 Mesaje: 115 Locație: Terra
|
Trimis: Mie Mai 30, 2007 12:44 am Titlul subiectului: |
|
|
am probat macul de 30 pe un rock 4000 si la jumate a inceput sa baraie difuzorul se simtea clar ca e la maximul puterii si bass era ceva dar foarte putin fatza de jbl...(pe un tico sau matiz poate da)...cei 250 de rms dati de fabrica sunt umflati rau...adica cu tubul jbl ii rupea masina in 2 si se auzea frumos(supernova) la 200 rms iar ala deabia se misca (are si 2 membrane una cred ca de forma)si amplificat de 200 rms nu de 250 cat cere el...mai bine strangi bani si cumperi jbl-ul decat sa te grabesti si iti spun ca stiu ce poate...
de mac nush ce sa zic dar e slabutz rau sau poate subnutrit???? dar nu cred... _________________ MyCar -> Hyundai SantaFe |
|
| Sus |
|
 |
apache

Data înscrierii: 05/Mai/2007 Mesaje: 12 Locație: Craiova
|
Trimis: Joi Mai 31, 2007 8:17 pm Titlul subiectului: m-am hotarat!!!!!! |
|
|
astazi am facut comanda pt JJJBBBLLL!!! abia astept sa-l montez! sper sa sune bine pe cielo-ul meu si sa nu zdrangane numaru si mai stiu eu ce tinichele cum mi-au spus unii
sper sa fi facut o alegere buna
apropo.... cam in cat timp ajunge? banuiesc ca o sa ma sune cineva pt confirmarea comenzii, nu? |
|
| Sus |
|
 |
AnDrU Priceput

Data înscrierii: 31/Aug/2006 Mesaje: 377 Locație: Cluj-Napoca
|
Trimis: Joi Mai 31, 2007 10:33 pm Titlul subiectului: |
|
|
daca nu intervine nimic il vei primi maine
sa ne impartasesti impresiile  _________________ Pioneer 6850, DLS R6A + JBL 75.2, MTX 693,
Alpine Type R 12" + Magnat Rock Mono, 4AWG |
|
| Sus |
|
 |
noname_x Pasionat

Data înscrierii: 25/Apr/2007 Mesaje: 115 Locație: Terra
|
Trimis: Joi Mai 31, 2007 11:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
Numarul o sa iti zdrangane sigur dupa ce treci de 60% din volumul playerului ... si zdranganelele care nu se tin bine pe masina ....la maxim daca esti atent o sa vezi ca zdrangane si nr din fatza ...Face galagie mare...Sa il stapanesti/asculti sanatos! _________________ MyCar -> Hyundai SantaFe |
|
| Sus |
|
 |
apache

|
Trimis: Vin Iun 01, 2007 8:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
multumesc mult, dar inca nu l-am primit.
mai am o intrebare: inafara de kitul de montaj (cabluri) mai trebuie sa cumpar ceva? |
|
| Sus |
|
 |
apache

|
Trimis: Lun Iun 04, 2007 9:11 pm Titlul subiectului: VICTORIEEEEEE!!! |
|
|
salutari tuturor care m-au indreptat spre JBL!
astazi l-am montat si suna.....................minunat!!! super bas la pretul asta, se misca si oglinzile!!!!!!!!!!!!
acum ramane sa schimb si porcariile alea de difuzoare de pe fata ca se aud groaznic (cele din fabrica).
numai bine! |
|
| Sus |
|
 |
|