Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Pe HU de fabrica sub activ....

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse

Autor Mesaj
thunder rock
Pasionat

Data înscrierii: 14/Sep/2007

MesajTrimis: Vin Mai 02, 2008 2:58 pm    Titlul subiectului: Pe HU de fabrica sub activ.... Răspunde cu citat (quote)

Vreau sa pun pe un HU clarion de fabrica montat pe un pug 206. Vreau sa mut sub-ul activ din semnatura insa nu am iesire de subwoofer Am sa pun pe boxe cu acel adaptor de 50 lei parca Intrebarea mea este sa fie oare asa de mare diferenta daca il pun asa fata de cum il aveam pe pioneer cu iesire de sub?Sa nu merite miscarea? Mentionez ca nu se renunta la HU -ul din fabricatie

Ultima modificare efectuată de către thunder rock la Lun Mai 05, 2008 8:15 pm, modificat de 1 dată în total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
thunder rock
Pasionat

MesajTrimis: Sâm Mai 03, 2008 12:33 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mai mult de atat rasfoind am gasit asta http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_instalare/Conectica/Helix_AAC/ E ceea ce am nevoie sa montez subul pe HU de fabrica care nu are iesiri RCA? Sau e acelasi lucru cu semnalul luat din boxe cu adaptorul de 50 lei? Sper un raspuns de data asta tinand cont ca e ceva diferenta de pret aici.
thunder rock
Pasionat

MesajTrimis: Lun Mai 05, 2008 8:15 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Oare nimeni nu stie????Mi-e greu sa cred
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum