|
Autor |
Mesaj |
vladcosmin Pasionat
Data înscrierii: 09/Mai/2008 Mesaje: 63
|
Trimis: Vin Iun 13, 2008 10:54 am Titlul subiectului: Pe unde trag cablul de alimetare pt statie la Logan |
|
|
Dupa cum si spune numele topicului,nu gasesc un orificiu pe unde sa trag si eu cablul de alimentare pentru statie la Logan (20 mm),ma refer sa il trag de la baterie in teriorul masinii,m am tot invartit pe langa ea,dar nimic.Astept raspuns cat mai repede,eu o tai afara sa mi bat capul cu inginerii de la Renault ) |
|
Sus |
|
 |
_vrx_ Priceput
Data înscrierii: 17/Apr/2007 Mesaje: 551
|
Trimis: Vin Iun 13, 2008 10:56 am Titlul subiectului: |
|
|
sub volan se afla un burduf mare prin care trec si celelalte cabluri de la instalatia stock a masinii...ai loc pe langa aceste cabluri  _________________ no 92 |
|
Sus |
|
 |
vladcosmin Pasionat
|
Trimis: Vin Iun 13, 2008 11:30 am Titlul subiectului: |
|
|
Gata,am gasit burduful ala,mersi mult,cred ca daca nu mi ziceai nu il observam ca era cam ascuns acolo  |
|
Sus |
|
 |
Body28 Audiofil

Data înscrierii: 08/Iul/2008 Mesaje: 861 Locație: Panciu/now Iasi
|
Trimis: Mar Iul 08, 2008 8:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
Va rog ajutati-ma si pe mine.. poate pune cineva care a tras fire (20-25mm) printr-un logan, niste poze cu traseul lor?
Ma intereseaza cum ati facut (scos chedere, daca da, cum se pun inapoi..). Nu prea as vrea sa ma injure tata. Va rog frumos. |
|
Sus |
|
 |
vladcosmin Pasionat
|
Trimis: Joi Iul 10, 2008 1:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pai cum a spus baiatul de mai sus,cauti burduful pe unde e volanul,vezi ca in compartimentul motor e putin cam ascuns,vine pe langa o bucata metalica o observi putin mai greu,dar din interior o vezi cel mai repede,il tragi pe acolo,dupa care pleci pe langa maneta din interior de la capota,desfaci chederele(intra bine cablurile de 20 mm ) dupa care ajungi pana in spate si il tragi pe sub spatarul banchetei spate (dai intr-o parte bancheta spate pe care stai) si de acolo vezi si tu cum il tragi la statie (depinde pe unde prinzi statia) poze nu prea am,dar daca am timp am sa fac  |
|
Sus |
|
 |
Body28 Audiofil

|
Trimis: Joi Iul 10, 2008 4:44 pm Titlul subiectului: |
|
|
Mersi mult, Vlad, chiar ti-as multumi si mai mult dak ai face vreo 2 poze.. Am vazut ala, e negru, dar e din plastic. Trebuie sa il gauresc? |
|
Sus |
|
 |
vladcosmin Pasionat
|
Trimis: Sâm Iul 12, 2008 3:14 am Titlul subiectului: |
|
|
Nu e din plastic,e din cauciuc,ca un fel de manson,tragi putin de el si tragi cablul intre el si margine,practic il scoti putin atat cat sa intre cablul,am sa incerc sa fac poze dar nu am avut cand,si nici azi nu cred k am cum,poate doar pe seara asa  |
|
Sus |
|
 |
Body28 Audiofil

|
Trimis: Dum Iul 27, 2008 4:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
Vladcosmin te rog eu.. hai pune pozele alea. Inca le mai astept. Daca poti, desigur. Mersi |
|
Sus |
|
 |
vladcosmin Pasionat
|
|
Sus |
|
 |
Body28 Audiofil

|
Trimis: Mie Aug 13, 2008 11:30 am Titlul subiectului: |
|
|
Ms mult vladcosmin, cred ca mai mult mi-a fost teama degeaba. Am rezolvat-o. |
|
Sus |
|
 |
CorneliuS
Data înscrierii: 02/Aug/2008 Mesaje: 10 Locație: Brasov
|
Trimis: Joi Aug 14, 2008 9:33 pm Titlul subiectului: |
|
|
eu n-am tras pe acolo .. si in partea cealalta e tot asa ceva de cauciuc dar am o intrebare ... masa pe ce ati pus-o ?  |
|
Sus |
|
 |
vladcosmin Pasionat
|
Trimis: Vin Aug 15, 2008 12:46 am Titlul subiectului: |
|
|
Eu am luat masa din portbagaj,m am legat de placa aia unde am pus boxele spate  |
|
Sus |
|
 |
Body28 Audiofil

|
Trimis: Vin Aug 15, 2008 11:44 am Titlul subiectului: |
|
|
CorneliuS a scris: | eu n-am tras pe acolo .. si in partea cealalta e tot asa ceva de cauciuc dar am o intrebare ... masa pe ce ati pus-o ?  |
Pai eu am luat masa de sub bancheta de la surubul care tine partea de sus a banchetei. Se ridica partea de jos si gasesti acolo un surub mare. Nu poti sa-l ratezi!  |
|
Sus |
|
 |
CorneliuS
Data înscrierii: 02/Aug/2008 Mesaje: 10 Locație: Brasov
|
Trimis: Vin Aug 15, 2008 12:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
daca dai bancheta din spate jos .. partea aia de sus e o fasie de tabla eu am dat aia jos si am prins exact intre tabla si surub ... eram doar curios sa vad voi pe unde ati mai prins.. c  |
|
Sus |
|
 |
hellker
Data înscrierii: 12/Aug/2008 Mesaje: 38
|
Trimis: Joi Aug 21, 2008 9:47 pm Titlul subiectului: |
|
|
masa trebuie sa fie tot un cablu gros?ceva gen sectiune 20mm patrati? |
|