Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Pe unde trag cablul de alimetare pt statie la Logan
Du-te la pagina 1, 2  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto

Autor Mesaj
vladcosmin
Pasionat

Data înscrierii: 09/Mai/2008

MesajTrimis: Vin Iun 13, 2008 10:54 am    Titlul subiectului: Pe unde trag cablul de alimetare pt statie la Logan Răspunde cu citat (quote)

Dupa cum si spune numele topicului,nu gasesc un orificiu pe unde sa trag si eu cablul de alimentare pentru statie la Logan (20 mm),ma refer sa il trag de la baterie in teriorul masinii,m am tot invartit pe langa ea,dar nimic.Astept raspuns cat mai repede,eu o tai afara sa mi bat capul cu inginerii de la Renault Smile)
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
_vrx_
Priceput

Data înscrierii: 17/Apr/2007

MesajTrimis: Vin Iun 13, 2008 10:56 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

sub volan se afla un burduf mare prin care trec si celelalte cabluri de la instalatia stock a masinii...ai loc pe langa aceste cabluri Wink
vladcosmin
Pasionat

MesajTrimis: Vin Iun 13, 2008 11:30 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Gata,am gasit burduful ala,mersi mult,cred ca daca nu mi ziceai nu il observam ca era cam ascuns acolo Smile
Sus
Body28
Audiofil

Data înscrierii: 08/Iul/2008
Locație: Panciu/now Iasi

MesajTrimis: Mar Iul 08, 2008 8:34 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Va rog ajutati-ma si pe mine.. poate pune cineva care a tras fire (20-25mm) printr-un logan, niste poze cu traseul lor?
Ma intereseaza cum ati facut (scos chedere, daca da, cum se pun inapoi..). Nu prea as vrea sa ma injure tata. Razz Va rog frumos.
Sus
vladcosmin
Pasionat

MesajTrimis: Joi Iul 10, 2008 1:18 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pai cum a spus baiatul de mai sus,cauti burduful pe unde e volanul,vezi ca in compartimentul motor e putin cam ascuns,vine pe langa o bucata metalica o observi putin mai greu,dar din interior o vezi cel mai repede,il tragi pe acolo,dupa care pleci pe langa maneta din interior de la capota,desfaci chederele(intra bine cablurile de 20 mm Wink ) dupa care ajungi pana in spate si il tragi pe sub spatarul banchetei spate (dai intr-o parte bancheta spate pe care stai) si de acolo vezi si tu cum il tragi la statie (depinde pe unde prinzi statia) poze nu prea am,dar daca am timp am sa fac Very Happy
Sus
Body28
Audiofil

MesajTrimis: Joi Iul 10, 2008 4:44 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mersi mult, Vlad, chiar ti-as multumi si mai mult dak ai face vreo 2 poze.. Am vazut ala, e negru, dar e din plastic. Trebuie sa il gauresc?
Sus
vladcosmin
Pasionat

MesajTrimis: Sâm Iul 12, 2008 3:14 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu e din plastic,e din cauciuc,ca un fel de manson,tragi putin de el si tragi cablul intre el si margine,practic il scoti putin atat cat sa intre cablul,am sa incerc sa fac poze dar nu am avut cand,si nici azi nu cred k am cum,poate doar pe seara asa Neutral
Sus
Body28
Audiofil

MesajTrimis: Dum Iul 27, 2008 4:54 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Vladcosmin te rog eu.. hai pune pozele alea. Inca le mai astept. Daca poti, desigur. Mersi
Sus
vladcosmin
Pasionat

MesajTrimis: Lun Iul 28, 2008 6:10 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am si uitat de topic,scuze.Hai mane ca nu e asa greu,uite niste poze pe unde tre sa tragi cablul din compartimentul motor,in interior,restul te descurci ca nu e asa greu,citesti cu atentie ce am scris eu mai sus Wink

[img=http://img142.imageshack.us/img142/343/p1010632zr9.jpg]
[img=http://img142.imageshack.us/img142/343/p1010632zr9.c68ff35212.jpg]
[img=http://img99.imageshack.us/img99/9501/p1010633sw2.jpg]
[img=http://img99.imageshack.us/img99/9501/p1010633sw2.2399ac6bc6.jpg]

Sus
Body28
Audiofil

MesajTrimis: Mie Aug 13, 2008 11:30 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ms mult vladcosmin, cred ca mai mult mi-a fost teama degeaba. Smile Am rezolvat-o.
Sus
CorneliuS

Data înscrierii: 02/Aug/2008
Locație: Brasov

MesajTrimis: Joi Aug 14, 2008 9:33 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu n-am tras pe acolo .. si in partea cealalta e tot asa ceva de cauciuc dar am o intrebare ... masa pe ce ati pus-o ? Shocked
Sus
vladcosmin
Pasionat

MesajTrimis: Vin Aug 15, 2008 12:46 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu am luat masa din portbagaj,m am legat de placa aia unde am pus boxele spate Very Happy
Sus
Body28
Audiofil

MesajTrimis: Vin Aug 15, 2008 11:44 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

CorneliuS a scris:
eu n-am tras pe acolo .. si in partea cealalta e tot asa ceva de cauciuc dar am o intrebare ... masa pe ce ati pus-o ? Shocked

Pai eu am luat masa de sub bancheta de la surubul care tine partea de sus a banchetei. Se ridica partea de jos si gasesti acolo un surub mare. Smile Nu poti sa-l ratezi! Wink
Sus
CorneliuS

Data înscrierii: 02/Aug/2008
Locație: Brasov

MesajTrimis: Vin Aug 15, 2008 12:17 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

daca dai bancheta din spate jos .. partea aia de sus e o fasie de tabla eu am dat aia jos si am prins exact intre tabla si surub ... eram doar curios sa vad voi pe unde ati mai prins.. c Wink
Sus
hellker

Data înscrierii: 12/Aug/2008

MesajTrimis: Joi Aug 21, 2008 9:47 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

masa trebuie sa fie tot un cablu gros?ceva gen sectiune 20mm patrati?
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2  Următoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum