|
|
|
Autor |
Mesaj |
j.wolf
Data înscrierii: 16/Apr/2007 Mesaje: 1
|
Trimis: Mie Apr 18, 2007 9:45 am Titlul subiectului: Pentru Matiz ,inchidere si alarma |
|
|
ce mi-ati recomanda, pls pentru Matiz? nu as investi prea mult dar cred ca sunt necesare.am un matiz e, care nu are absolut nimic , pana si deschiderea porbagajului se face cu cheie...la asta as vrea sa renunt daca se poate si m-ar interesa deschiderea cu telecomanda.ms |
|
Sus |
|
 |
edy732001
Data înscrierii: 18/Mai/2007 Mesaje: 8
|
Trimis: Vin Mai 18, 2007 11:29 pm Titlul subiectului: Re: Pentru Matiz ,inchidere si alarma |
|
|
j.wolf a scris: | ce mi-ati recomanda, pls pentru Matiz? nu as investi prea mult dar cred ca sunt necesare.am un matiz e, care nu are absolut nimic , pana si deschiderea porbagajului se face cu cheie...la asta as vrea sa renunt daca se poate si m-ar interesa deschiderea cu telecomanda.ms |
Iti iei un sistem antifurt cu inchidere centralizata( oferta la METRO -PILOT cca 99 ron ) si ai rezolvat ambele probleme, cred. Nu stiu cit te costa montajul. Sper ca nu mai mult de 150 RON. In plus, ai avantaj la polita CASCO ca e mai ieftina daca ai antifurt. |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|