|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
carabetz86
Data înscrierii: 20/Dec/2007 Mesaje: 26
|
Trimis: Joi Dec 20, 2007 6:24 pm Titlul subiectului: Pentru matiz |
|
|
Salut baieti mi se pare un forum interesant dar as vrea sa ma ajutati si pe mine cu o problema:
Unde pot gasi un adaptor de boxe pentru matiz pentru a putea punde difuzoare de 13 cm pe fata in locul celor de 10 cm. Nu vreau sa fac modificari prea mari daca ati facut cumva asa ceva si aveti poze va rog sa imi aratati ca sa imi dau seama cam ce ar trebui facut.
Am gasit pe acest forum montajul de 16 cm dar nu ma intereseaza deoarece m-am hotarat sa montez un sistem de la dls de 13 cm iar pe spate 2 difuzoare 10 x 15 cm in locurile lor fara a face modificari.
Daca a montat cineva asa ceva va rog sa imi spuneti cum se aude, eu nu sunt pretentios vreau sa se auda clar si atat. Casetofon am un pioneer 3900 Mp. |
|
| Sus |
|
 |
liviu Priceput
Data înscrierii: 08/Noi/2006 Mesaje: 791 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Vin Dec 21, 2007 9:30 am Titlul subiectului: |
|
|
la be-loud ar trebui sa gasesti niste inele adaptoare din mdf. cam astea se folosesc la un astfel de montaj.
bafta! _________________ Pioneer 5800MP,DLS R5A+DLS 425,sub GZRW 12XD-AL,amp. DLS CA41,amp. GZ 2.500TX,cond 1F,insonorizare |
|
| Sus |
|
 |
madves
Data înscrierii: 09/Dec/2007 Mesaje: 8
|
Trimis: Vin Ian 11, 2008 10:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pe fata la Matiz am pus MTX de 13 decupand foarte putin, iar inainte am avut Alpine de 13 care au intrat "fortate". Numai am msaina sa pun poze  |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|