| |
| Autor |
Mesaj |
o&g Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
Trimis: Mar Dec 23, 2008 1:18 pm Titlul subiectului: Permis categoria C(+E) |
|
|
ma oameni buni ati dat sau dati careva acum,pe calculator, pt categoria C ?
sistemul asta pe calculator ma scoate din minti bata-l Allah si pe el (pe sistem) si pe retarzii care l=au conceput.
ma intereseaza de unde dracu sa invat pt intrebarile alea cu tahograful/odihna/timip de pauza...
acum vin de la examen si l-am picat, venindu-mi 6(sase) intrebari din asa ceva. m-am certat cu instructoru, cu profu' de legislatie, cu capul de creta de la examinari si nu am ajuns la nimic....raspunsul lor : " nu este carte cu asa ceva, imi pare rau, nu am ce face...mai du-te o data poate nu iti mai vin atatea dinalea"
de Craciun imi doresc ceva din adancul oaselor: " Mosule, da-le-n cap cu putina leucemie, putin HIV si o scula bleaga lu' astea care au facut cretinele alea de intrebari pt care nu ai de unde invata
+ copii roboti si sa nu aibe banii de baterii ! _________________ SERVICE statii emisie receptie si antene, calibrari, vanzari accesorii 0788.879.589 (Alba Iulia) |
|
| Sus |
|
 |
latea Pasionat

Data înscrierii: 01/Aug/2008 Mesaje: 165 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mar Dec 23, 2008 2:05 pm Titlul subiectului: |
|
|
In primul rand imi pare rau pentru tine !!! Lasa ca mai ai sanse...
Eu le-am invatat de la un prieten care este de varsta apropiata de mine si ne-am inteles destul de ok si prin bunavointa lui mi-a imprumutat cartea "pentru atestat c+e" unde scrie tot ce iti doreste sufletul...
Eu am dat toate toate gradele si le-am prins cu cateva zile inainte sa se bage calculatorul ala infect la examene....
Multa bafta la urmatorul examen... _________________ Sunt pirat si am toate motivele!!! |
|
| Sus |
|
 |
o&g Audiofil

|
Trimis: Mar Dec 23, 2008 6:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
Hmmm chear asa de batuti in cap sa fie astea de la mine din oras, incat sa nu stie ca exista asa ceva ?...
ce institutie se ocupa cu atestatele astea ?
poate stiu pe cineva de pe acolo...sau este carte de cumparat la librarie? _________________ SERVICE statii emisie receptie si antene, calibrari, vanzari accesorii 0788.879.589 (Alba Iulia) |
|
| Sus |
|
 |
latea Pasionat

Data înscrierii: 01/Aug/2008 Mesaje: 165 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mar Dec 23, 2008 8:01 pm Titlul subiectului: |
|
|
Atestatul se face la fel ca o scoala de soferi...alt examen alt invatzat...Intreaba la pozlitie sau pe instructorul tau despre atestat si despre chestionarele de atestat...Sigur o sa gasesti tot acolo... _________________ Sunt pirat si am toate motivele!!! |
|
| Sus |
|
 |
o&g Audiofil

|
Trimis: Mar Dec 23, 2008 9:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
aha..ok, merci...
oricum, acum sa-nceapa distractiile .... si sa vina Mosu cu dorinta mea din primul post.
Hai noroc ! _________________ SERVICE statii emisie receptie si antene, calibrari, vanzari accesorii 0788.879.589 (Alba Iulia) |
|
| Sus |
|
 |
oaieboss Priceput

Data înscrierii: 24/Apr/2010 Mesaje: 205 Locație: bucuresti
|
Trimis: Dum Mai 16, 2010 9:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
| ai luat boss pana la urma C'ul?? |
|
| Sus |
|
 |
o&g Audiofil

|
Trimis: Lun Mai 17, 2010 9:07 am Titlul subiectului: |
|
|
am luat, normal...
dupa scandalul facut la scoala de soferi, ca prin minune au aparut materiale din care am invatat ce trebuia... _________________ SERVICE statii emisie receptie si antene, calibrari, vanzari accesorii 0788.879.589 (Alba Iulia) |
|
| Sus |
|
 |
oaieboss Priceput

Data înscrierii: 24/Apr/2010 Mesaje: 205 Locație: bucuresti
|
Trimis: Lun Mai 17, 2010 1:54 pm Titlul subiectului: |
|
|

Ultima modificare efectuată de către oaieboss la Joi Sep 01, 2011 12:35 am, modificat de 1 dată în total |
|
| Sus |
|
 |
otzy Audiofil

Data înscrierii: 14/Feb/2007 Mesaje: 1666 Locație: timisoara
|
Trimis: Lun Mai 17, 2010 2:56 pm Titlul subiectului: |
|
|
saracu, e in lumea lui _________________ fac sport extrem cu dacia...cu ochii inchisi o calc, imi place senzatia |
|
| Sus |
|
 |
nicu_rva Pasionat
Data înscrierii: 16/Apr/2010 Mesaje: 51
|
Trimis: Lun Mai 17, 2010 3:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
nu va bateti ma joc de visul omului  |
|