Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

peugeot 307 - comenzi volan si display extern

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere

Autor Mesaj
TARABOANTZA

Data înscrierii: 11/Iun/2007
Locație: Oradea

MesajTrimis: Lun Iun 11, 2007 5:08 pm    Titlul subiectului: peugeot 307 - comenzi volan si display extern Răspunde cu citat (quote)

AS DORI SA INSTALEZ INTR-UN PEUGEOT 307 COMBI DIN 2003, DOTAT CU RADIOCASETOFON VDO RB3 SI MAGAZIE BLAUPUNKT 5 CD - CARE S-A DEFECTAT- IN LOCUL ACESTEIA DIN URMA UN MP3 PLAYER. PROBLEMA LA MP3 PALYERELE OBISNUITE E CA PIERD FUNCTIILE DE TELECOMANDA VOLAN SI/SAU AFISAJ PE MONITOR EXTERN MP3 (EDI). iN OFERTA DVS, DUPA UN STUDIU DE RIGOARE AM OBSERVAT 2 MODELE DE LA VDO (AM STUDIAT CEEA CE AM CONSIDERAT EU A FI COMPATIBIL CU RADIOCASS, ADICA VDO(MARCA RADIOCASS IMPLICIT 307), BLAUPUNKT(MAGAZIA CARE VINE CA OPTIONAL CU VDO RB3) SI CLARION (IN LOCUL COMBINATIEI CELOR 2 PEUGEOT DOTEAZA CU CLARION RD3 CD PLAYER)CARE, SE PARE AR FI COMPATIBILE LA MONTAJ CU RADIOCASS-UL MEU VDO RB3, PASTRAND AFISAREA PE BORD SITELECOMANDA VOLAN: E VB DE MODELELE CD 5304 MP3(CARE ARE PRINTRE ALTELE "interfata display extern (EDI)") SI CD 2304 MP3 (CARE ARE "interfata display extern (EDI) " SI "telecomanda de volan sau card IR optionala").... INTREBAREA FIREASCA ESTE DACA STITI CUMVA DIN EXPERIENTA ANTERIORA DACA ACESTEE MODELE SINT COMPATIBILE CU DOTAREA STANDARD , ADICA VDO RB3, SAU MAI E NEVOIE DE CONECTORI SPECIALI, SAU SINT ALTE MODELE CARE SINT COMPATIBILE. MULTUMESC FRUMOS PENTRU RASPUNS
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Shokaliptiku
Audiofil

Data înscrierii: 08/Aug/2006
Locație: galati

MesajTrimis: Lun Iun 11, 2007 7:31 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

salutare ... bine ai venit pe forum !
teas ruga sa nu mai scrii cu caps ca e greu de citit / urmarit !
problema ta este una des intalnita ... multi care isi schimba HU vor sasi pastreze functiile pe care acesta la avut !

nu am experiemtza in ceea ce privesc adaptarile pe 307 ... dar stiu pe cineva care sia montat un pioneer pe un clio ... iar modulul de adaptare ( pt comenzi pe volan si display ) la costat aproape ink odata HU ... in jur de 4 mil dc nu ma insel !!!

YM: shokaliptiku
Sus
bezz
Audiofil

Data înscrierii: 05/Iun/2007
Locație: on a vibe

MesajTrimis: Lun Iun 11, 2007 8:32 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cam cel mai ieftin adaptor pentru ce vrei tu e 90 euro;
DIN PACATE eu am xsara {2004}, cam sora cu 307 si datorita programarii pe CAN si a BSI-ului nu am reusit sa gasesc interfata care sa FUNCTIONEZE pe masina, am comandat, am asteptat si nu a mers.

VDO nu este un brand puternic in audio, daca tot vrei sa investesti in audio ia ceva care sa-si merite banii: alpine, pioneer, clarion, de vreme ce sunt sanse mari sa nu reusesti sa-ti pastrezi comenzile de la volan.

ps cam toti baietii de pe club c4 cauta interfata care sa functioneze ... nu a gasit nici unul.

TARABOANTZA

MesajTrimis: Mar Iun 12, 2007 1:00 am    Titlul subiectului: peugeot 307 - comenzi volan si display extern Răspunde cu citat (quote)

salutare tuturor shi multumiri ptr primirea calduroasa... (cu scuze ptr caps, dar deh... begineer in ale forumurilor.. ) chestia e ca pe alpine , shi chiar pioneer daca nu ma insel, am prins ideea de reusita in privinta telecomenzii de volan, chiar de aici... sau ma rog , din ce am mai citit pe e-mail . intr-adevar cu adaptorul de cuviinta. pe forum dacia - scuze ptr unii, am mai gasit o solutie de vdo + adapor de pe un renault clio (laguna?!) vandut second la 5 mil si montat pe... care functioneaza... in fine memoria ma lasa , si trebuie sa iau lecitina... ceea ce vroiam sa subliniez insa e ca se poate.. sau ma rog, totul ar trebui sa fie posibil... . nu m-am aruncat, si nu ma arunc inca asupra unui vdo.... argumentele aduse de voi sint intr-adevar plauzibile. insa e cel mai apropiat produs de ceea ce-mi lipseste, si se pare ca e singurul gasit pana acum care functia de afisaj pe EDI(external display shi ce-o mai fi) . A mai reusit cineva, din ceea ce citeam pe forumul Alpine. ro, cu ajutorul celor de acolo, sa comande un adaptor, si sa foloseasca telecomanda de volan cu succes
(sper sa nu fac o harababura) . Din ceeea ce citeam pe forumurile de afara, se pare ca se poate, insa cu ceva "invatare" de la service Peugeot. inclin sa dau crezare vazand cate si la ce bani se vand afara pe e-bay RD3 si RB3.

Asa cum spuneam anterior, unul e CD playerul , celalalt radiocassu standard de Peg. Chesitia care vreau sa o fac e de contro tot prin radiocass, adica vdo RB3 a mp3-ului care o sa-l iau, printr-un adaptor ce sa il utilizeze ca pe o mag de cd blaupunkt ( ca asta o am acuma, si adaptorul e ok) .

Primele cerinte: src pe amandoua, iesire preamplificata rca sau orice la mp3. la o adik firele de telecomanda si edi se pot mufa pe adaptorul existent, care pe langa slotu dedicat ptr mag , mai are 2 libere.. chestia e ca inca nu am gasit pe net schema de mufare, o documentatie , ceva ptr RB3 sau RD3. .. Sint programat pe miercutri dimineata la service peg, ptr o discutie cu electricianul...
daca aflu ceva, dau de stire, daca nu , sa stiti ca mai e unul care cauta in disperare..
Mersi tuturor...

Sus
bezz
Audiofil

MesajTrimis: Mar Iun 12, 2007 5:47 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

sa ne anunti daca rezolvi ceva, repet, problema la citro e BSI-ul si CAN-ul si din pacate la noi la reprezentanta nu prea se pricep la lexia.
TARABOANTZA

MesajTrimis: Joi Iun 14, 2007 1:23 pm    Titlul subiectului: peugeot 307 - comenzi volan si display extern Răspunde cu citat (quote)

Guys, am fost la peugeot si am ramas al fel de dezmagit ca si unii dintre voi de experienta si profesionalismul electricienilor de acolo...

Pe scurt: magazia Blaupunkt 5 CD nu se poate repara ( cred ca au scos-o ?!?sau nu?) in 5 min. , au vazut ca e dus mecanismul de ridicare - coborare, au constatat ca mai au cateva bucati cu acelasi defect , sai au ziss sorry.

Cat despre instalare MP3, aveam un LG la mine de control, conectori ISO,preout-uri, samd.. au zis ca Nu-l pot instala (de ce oare nu inteleg, fiindca eun am scos conectorii iso de la radiocass, si am bagt inainte de asta LG-ul, si mergea......)

In fine., solutia lor e sa cumpar de la ei... acu nush daca o sa mai am rabdare sa vad cine le fabrica modele de firma sa iau unul din alta parte, asa ca o sa risc cu un VDO CD 2304 MP3, de pe be loud, fiindca vad ca are iesire telecomanda volan si EDI. Daca reusesc sa pacalesc Peugeotul va dau de stire, daca nu , raman cu el , fara comenzi volan si EDI. Mai vb.
Zi buna tutuor

Sus
TARABOANTZA

MesajTrimis: Mar Iun 19, 2007 10:27 am    Titlul subiectului: peugeot 307 - comenzi volan si display extern Răspunde cu citat (quote)

Guys, asa cum am promis, revin, insa scurt: rezolvarea la problema "peugeot 307 - comenzi volan si display extern" am gasit-o la un prieten care se intorceadin italia, si care mi-a adus tot o magazie de 5 cd blaupunkt , ca si cea care oaveam de la peugeot, cu "doar" 4,5 mil lei... spun doar ptr ca la Eurial Oradea aceeasi mag. trece cu bine de 10 mil. .. am instalat-o pe vechiul adaptor, si merge perfect. ii mai dau vreo 2 ani,cat e garantia,timp in care ma gindesc sa o schimb cu un mp3,dvd..
sanatate tuturor!

Sus
bezz
Audiofil

MesajTrimis: Mie Iun 20, 2007 12:14 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu mai aduce una? Very Happy tot de 307

merci

Shokaliptiku
Audiofil

Data înscrierii: 08/Aug/2006
Locație: galati

MesajTrimis: Mie Iun 20, 2007 7:48 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

bezz nu exista magazii de CD special pt 307 sau pt ..."name car" ... ci exista magazii de cd care sa se pupe cu HU din bord sau nu ! Wink
solutia gasita de TARABOANTZA nu este cea mai fericita ... este o solutie de compromis ... pastrezi comenzile pe volan ... display ul ... dar ai aceeasi claritate si aceasi putere ( W ) a HU stok !

YM: shokaliptiku
Sus
bezz
Audiofil

MesajTrimis: Mie Iun 20, 2007 10:44 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

whatever ... e pentru un prieten caruia i s-a stricat magazia blaupunkt ... nereparabila cica ... ma chinui de-o luna sa-l conving sa-i dau un alpine Smile si nu vrea, i-e lene sa care fata dupa el...cica.
TARABOANTZA

MesajTrimis: Mie Iun 20, 2007 11:32 am    Titlul subiectului: MAGAZIE CD Răspunde cu citat (quote)

PRIMA MAGAZIE CARE AM AVUT-O PE 307, CUMAPARAT DE NOU DE LA EURIAL ORADEA, A VENIT DIN PRIMA CU MAG 5 CD BLAUPUNKT. CHESTIE OPTIONALA IN LISTA DE PEG, SI LA PRETUL DE ATUNCI DE 14, SAU 16 MIL PARCA. ACU CA PEGU LE CUMPARA DE LA ALT FURNIZOR SI CA LE LASA BRANDU SAU NU,ASTA E POLITICA LOR. CHESTIA E CA SE PUPA PERFECT CU RADIOCASU STANDARD, RB3 (CARE E VDO, ADICA SIEMENS) , SAU RADIOCD-U STANDARD RD3 (CARE BY THE WAY E CLARION)... NICIUNELE NU SINT BRANDUITE LA EXTERIOR, AU DOAR STICKERE PE INTERIOR. CEA DE-A DOUA MAGAZIE E BRANDUITA CU BLAUPUNKT LA EXTERIOR, E FACUT TOT IN PORTUGALIA, UNDE E SI PRIMA, SI DIN PCT DE VEDERE A IESIRII PREAMPLIFICATE, COMENZI VOLAN, DISPLAY EXTERN SE "PUPA" PERFECT CUCELELALTE. NOROC TUTUROR.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum