|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
doddo
Data înscrierii: 03/Oct/2008 Mesaje: 11 Locație: ORADEA
|
|
| Sus |
|
 |
audiox Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 28/Iul/2008 Mesaje: 35
|
Trimis: Lun Oct 06, 2008 4:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Au si alte marci adaptoare pentru telecomanda de pe volan, de ex Kenwood. De obicei gamele de medii-varf de la playere suporta aceste controale. Daca mai ai nevoie de ajutor, lasa-mi un id sau o adresa de mail si vorbim ... |
|
| Sus |
|
 |
77xel Pasionat
Data înscrierii: 25/Iul/2008 Mesaje: 79
|
Trimis: Lun Oct 06, 2008 6:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ca posesor de 9880r si 206 mie imi place f mult ca se asorteaza cu luminile din bord Un minus mare al astuia este ca are egalizator doar pe 2 benzi (inalte + joase) cei drept pot sa reglezi frecv in mai multi pasi, dar parca totusi lipsa unui reglaj al mediilor este cam "naspa". Deci si in concluzie daca iti permiti mergi pe 9887  |
|
| Sus |
|
 |
doddo
|
|
| Sus |
|
 |
doddo
|
Trimis: Mar Oct 07, 2008 4:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
| audiox a scris: | | Au si alte marci adaptoare pentru telecomanda de pe volan, de ex Kenwood. De obicei gamele de medii-varf de la playere suporta aceste controale. Daca mai ai nevoie de ajutor, lasa-mi un id sau o adresa de mail si vorbim ... |
TI-AM TRIMIS ID PE "MESAJ PRIVAT"! _________________ FORZA DINAMO! CAINE PANA LA MOARTE!
"WE DIE HARD!" |
|
| Sus |
|
 |
doddo
|
Trimis: Sâm Oct 11, 2008 5:19 pm Titlul subiectului: |
|
|
fain ne shade... 94 de vizite... 5 raspunsuri... din care 3 ale mele.
la ce ati mai infiintat sectiunea asta?
moderatorii ce rol au?
doar sa "constate"?
in fine...
asta e!
merci totusi celor care m-au ajutat. verdictul: nu imi cheltui banii pe audio mashina. nu merita!
iau un pioneer cu 500 de lei... si gata...
pacat ca se face atat tam tam pe tema forumului, in fond si la urma urmei tot nu foloseste la nimic.
stiu ca voi fi banat pe forum dar poate pana atunci cineva citeste acest mesaj!
salve gringo! _________________ FORZA DINAMO! CAINE PANA LA MOARTE!
"WE DIE HARD!" |
|
| Sus |
|
 |
Vladutz Priceput
Data înscrierii: 11/Iul/2006 Mesaje: 493
|
Trimis: Mie Oct 15, 2008 5:27 pm Titlul subiectului: |
|
|
Sa incepem cu inceputul:
In primul rand ne cerem scuze pentru raspunsul intarziat, dar uneori volumul de munca din birou de indeparteaza intr-o oarecare masura de forum. Intotdeauna am specificat faptul ca, pentru probleme urgente, este de preferat contactarea directa a reprezentantilor Be-Loud la numerele afisate pe site sau la adresa de mail contact@be-loud.ro. Asta insa nu ne exonereaza de vina de a neglija uneori forumul. Cunoastem problema si facem tot posibilul sau o diminuam sau chiar sau o eliminam. Legat de partea cu banarea ta, sincer eu nu vad nici un motiv pentru care trebuie, conform regulamentului, sa fii banat. Daca tu stii vreunul, poate ni-l comunici si noua. Ca o ultima paranteza, rolul forumului nu este neaparat, acela de a inlocui consultanta telefonica sau pe mail acordata de consultantii nostrii de vanzari, ci in primul rand acela de a permite schimbul liber de idei, opinii, pareri si experiente intre userii acestuia, in limitele bunului simt si fara a incalca regulamentul forumului.
Legat de problema initiala, sincer nu cred ca difuzoarele pe care le ai, unele destul de bune de altfel, vor suna vreodata la potential maxim pe o amplificare de player. Pentru exploatarea lor in cele mai bune conditii posibile iti sugerez conectarea la un amplificator extern. Aici intervine insa problema semnalului care intra in amplificator care, pastrand player-ul de fabrica si folosind adaptoare de nivel va fi din start viciat. Ca player iti recomand cu toata caldura varianta Alpine CDE9880R, care poate fi adaptata la comenzile de volan de fabrica ale masinii tale prin intermediul interfetei PC99-X44 de la Autoleads si al cablajului PC99-ALP (cost total 470Lei)
Sper ca te-am lamurit un pic, chiar daca poate prea tarziu. |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|