|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
Lungulesei
Data înscrierii: 03/Oct/2009 Mesaje: 2
|
Trimis: Sâm Oct 03, 2009 9:53 am Titlul subiectului: Peugeot 307 Sw |
|
|
Am si eu o rugaminte ! As vrea sa schimb si eu difuzoarele de pe masina fatza spate ca is praf cele din fabrica dar nu doresc putere mare doar putin bass si claritate mai buna... nici nu prea dispun de multi bani si m-am gandit la urmatoarele :
Spate am de 13 cm - Juice JS53 - 79.9 lei
Fatza am de 16.5 cm - Juice JS63 - 94.9 lei
Rescriu... nu doresc putere foarte mare putina claritate si putin bass ce parere aveti deci bani mai multi nu am decat pentru astea cu aproximatie si as vrea si parerea voastra ! Astept raspunsuri... Va Multumesc ! |
|
| Sus |
|
 |
77xel Pasionat
Data înscrierii: 25/Iul/2008 Mesaje: 79
|
Trimis: Sâm Oct 03, 2009 1:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
Parerea mea (avand un 206) este ca primul pas la care trebuie sa te gandesti este o insonorizare a usilor. Asta costa,dar ai putea sa pui un sistem calumea pe fata si in spate ori mai astepti sa "vina banii" ori renunti la ele |
|
| Sus |
|
 |
Lungulesei
Data înscrierii: 03/Oct/2009 Mesaje: 2
|
Trimis: Sâm Oct 03, 2009 3:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Chestia stii care e ca eu nu doresc nu stiu ce putere muzicala ... eu is cam multumit si de sistemu standard al masinii dar mno ... e praf la bass adika baraie total cand dau tare... banuiesc ca boxele astea pe care vreau sa le iau ofera ceva bass putin cat sa fiu satisfacut ... nu vreau putere cine stie putin mai mult decat standardu' ... |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|