|
|
|
Autor |
Mesaj |
obie_triceps Priceput

Data înscrierii: 03/Iul/2006 Mesaje: 295 Locație: Braila/Bucuresti
|
Trimis: Vin Iul 09, 2010 4:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
cine a scapat surubelnita(de mai multe ori) in saracul difuzor?  |
|
Sus |
|
 |
cristimac Priceput

Data înscrierii: 15/Apr/2008 Mesaje: 576 Locație: Arad
|
Trimis: Vin Iul 09, 2010 4:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
nu a fost surubelnita, am dus ceva marfa si a cazut ceva (era o plasa de coliere auto) si nu mi-am dat seama, dar difu nu are nimic este asa de 5 luni, si eu m-am speriat cand am ajuns acasa si am vazut  _________________ Alpine CDA 9827R, Sound Magus Amp's, Hifonics HFI 42c, GZHW 30X, AWG 0. |
|
Sus |
|
 |
cristimac Priceput

Data înscrierii: 15/Apr/2008 Mesaje: 576 Locație: Arad
|
Trimis: Sâm Iul 10, 2010 8:46 am Titlul subiectului: |
|
|
Azi dimineata m-am mai jucat putin cu reglajele, cu difu pus spre spatele masinii si cu lpf destul de ridicat (aproape jumate din cursa lui), suna mai bine. Acum in weekend am timp sa mai testez sa vad cum se aude cel mai bine. Am vatelina de la incinta in compresie are rost sa o pun in incinta noua sau nu? _________________ Alpine CDA 9827R, Sound Magus Amp's, Hifonics HFI 42c, GZHW 30X, AWG 0. |
|
Sus |
|
 |
ssrli Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007 Mesaje: 2751 Locație: Cj-N
|
Trimis: Sâm Iul 10, 2010 9:32 am Titlul subiectului: |
|
|
Vatelina o sa aplatizeze raspunsul.
Incinta pare mai mare din cauza vatelinei, port de aceeasi lungime, rezultatul este acordaj mai jos.
Nu strica sa incerci. _________________ Scoruri, nu povesti...
151.4 - Maxi 3000
148.2 - Mini 2000 |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|