Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Pioneer 6300 SD se merita?

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere

Autor Mesaj
octavmatey13

Data înscrierii: 14/Mar/2012

MesajTrimis: Mie Mar 14, 2012 3:17 pm    Titlul subiectului: Pioneer 6300 SD se merita? Răspunde cu citat (quote)

Buna ziua.

Am un golf 4 si m-am hotarat sa schimb HU si boxele f+s.Dupa multe cautari m-am oprit la 6300SD care mi se pare acceptabil raport pret-ce stie sa faca.
In descriere pe site la be-loud apare display-lumina alba, taste-rosii, dar am vazut unele prezentari in care aparea si pe alte culori.Acum intrebarea de baza e daca 6300 SD este variocolor sau doar alb-rosu?
Acum in legatura cu boxele as opta pentru Focal Access 165 A1 care am vazut ca sunt la 469 ron(cam scumpele, dar am vazut ca sunt laudate)-2 fata +2 spate =2*469 ron? va rog frumos sa ma corectati daca gresesc?
Deocamdata nu ma intereseaza sa montez si amplificator!
Bugetul ar fi in jur de 1500 ron.
Va rog frumos sa imi spuneti si voi parerea vostra si niste sfaturi utile daca aveti.Ar fi ok sistemul asta la care m-am gandit:HU+4 boxe Focal?
Va multumesc anticipat.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
mario1980

Data înscrierii: 15/Feb/2012
Locație: Iasi

MesajTrimis: Mie Mar 14, 2012 5:19 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu as pune boxe diferite fata-spate. In felul asta ai sanse sa "omogenizezi" putin sunetul, in cazul in care un tip de difuzoare nu straluceste in anumiti parametri/conditii.
Sus
octavmatey13

MesajTrimis: Mie Mar 14, 2012 5:28 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ms de sfat.Ceva sugestii?
In legatura cu HU 6300 SD stie cineva daca e varuicolor?
Sus
octavmatey13

MesajTrimis: Mie Mar 14, 2012 5:30 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Scuze..... .......... variocolor
Sus
mario1980

Data înscrierii: 15/Feb/2012
Locație: Iasi

MesajTrimis: Mie Mar 14, 2012 7:34 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Te uiti pe site-ul producatorului la documentatie, cel mai sigur. Este in link-ul "detalii produs". Dar mai mult ca sigur, nu are rgb, este rosu cu alb

Referitor la boxe, eu am cautat sa aiba SPL de 93dB/1w, pentru ca am avut boxe de 91 pe fata si 93 pe spate, si nu le auzeam pe cele de pe fata oricit as fi incercat - din pozitia normala de condus, desigur.
Am acum DLS C6A pe fata si hertz dieci nu-stiu-cit pe spate. Hertz-urile se aud binisor, DLS am doar una instalata, si nici aia nu a iesit din rodaj.
Sus
octavmatey13

MesajTrimis: Joi Mar 15, 2012 11:17 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

M-am uitat pe site la pioneer si 6300 Sd nu e variocolor, doar alb-rosu:(, modelul 6310SD este variocolor, dar nu am vazut sa se comercializeze pe la noi.Ms de sfaturi.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum