|
Autor |
Mesaj |
robbie69
Data înscrierii: 14/Ian/2007 Mesaje: 1
|
Trimis: Sâm Sep 08, 2007 4:12 pm Titlul subiectului: Pioneer Avic-X1 |
|
|
sal....am si o nevoie de o lamurire in legatura cu un Pioneer avic-x1...head unitu' care l am este un Pioneer avic x1R fara blackbox...am gasit sa cumpar un black box , numai ca este un black box pioneer avic x1....ma poate ajuta cineva cu un sfat in legatura cu compatibilitatea dintre cele 2? |
|
Sus |
|
 |
vastoc
Data înscrierii: 25/Apr/2007 Mesaje: 45
|
Trimis: Lun Mar 17, 2008 7:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
Cat vrei pe unitate? |
|
Sus |
|
 |
red line

Data înscrierii: 02/Feb/2007 Mesaje: 27 Locație: bucuresti
|
Trimis: Dum Aug 17, 2008 11:11 am Titlul subiectului: |
|
|
in mod normal ar trebui sa fie compatibile _________________ Fara comentarii glumesc |
|
Sus |
|
 |
Andry Priceput

Data înscrierii: 08/Mai/2008 Mesaje: 426 Locație: Brasov
|
Trimis: Dum Aug 17, 2008 8:25 pm Titlul subiectului: |
|
|
red line, esti cumva post-hunter? nu vezi de cand e threadul? de cand nu s-a mai discutat in el? sau vrei doar sa arati ca "stii" ? _________________ RIP Peugeot...
Waitin` for the Volvo, a new chapter! |
|
Sus |
|
 |
red line

Data înscrierii: 02/Feb/2007 Mesaje: 27 Locație: bucuresti
|
Trimis: Dum Aug 17, 2008 10:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
chiar daca sant posturi "vechi " oamenii astia asteapta un raspuns , iar daca esti cum spui ... ai fi raspuns la aceste posturi cand trebuia .....
poti sa ataci cat vrei
nu imi fac reclama singur integi ce vreau sa spun? |
|
Sus |
|
 |
vastoc
Data înscrierii: 25/Apr/2007 Mesaje: 45
|
Trimis: Joi Dec 04, 2008 9:27 pm Titlul subiectului: Re: Pioneer Avic-X1 |
|
|
robbie69 a scris: | sal....am si o nevoie de o lamurire in legatura cu un Pioneer avic-x1...head unitu' care l am este un Pioneer avic x1R fara blackbox...am gasit sa cumpar un black box , numai ca este un black box pioneer avic x1....ma poate ajuta cineva cu un sfat in legatura cu compatibilitatea dintre cele 2? |
Poate nu te mai intereseaza...dar oricum iti raspund: sunt compatibile. |
|
Sus |
|
 |
marek
Data înscrierii: 28/Mai/2009 Mesaje: 5
|
Trimis: Joi Mai 28, 2009 12:55 am Titlul subiectului: Re: Pioneer Avic-X1 |
|
|
robbie69 a scris: | sal....am si o nevoie de o lamurire in legatura cu un Pioneer avic-x1...head unitu' care l am este un Pioneer avic x1R fara blackbox...am gasit sa cumpar un black box , numai ca este un black box pioneer avic x1....ma poate ajuta cineva cu un sfat in legatura cu compatibilitatea dintre cele 2? |
buna,
imi poti spune te rog unde ai gasit black box ? eu am un avic x1 fara black box si as vrea sa cumpar black box pt el, tot caut si nu gasesc, ma poti ajuta te rog frumos, sa-mi spui de unde il pot cumpara?
multumesc anticipat |
|
Sus |
|
 |
ssrli Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007 Mesaje: 2751 Locație: Cj-N
|
Trimis: Joi Mai 28, 2009 9:19 am Titlul subiectului: Re: Pioneer Avic-X1 |
|
|
marek a scris: | robbie69 a scris: | sal....am si o nevoie de o lamurire in legatura cu un Pioneer avic-x1...head unitu' care l am este un Pioneer avic x1R fara blackbox...am gasit sa cumpar un black box , numai ca este un black box pioneer avic x1....ma poate ajuta cineva cu un sfat in legatura cu compatibilitatea dintre cele 2? |
buna,
imi poti spune te rog unde ai gasit black box ? eu am un avic x1 fara black box si as vrea sa cumpar black box pt el, tot caut si nu gasesc, ma poti ajuta te rog frumos, sa-mi spui de unde il pot cumpara?
multumesc anticipat |
Daca merge blakcbox de N1 - N3 pe el, te pot ajuta eu. Si cred ca si cu X1 te-as putea ajuta..
Stiu ca blackbox de X1 merge pe N1 - N3. Poate e si invers  _________________ Scoruri, nu povesti...
151.4 - Maxi 3000
148.2 - Mini 2000 |
|
Sus |
|
 |
marek
|
Trimis: Joi Mai 28, 2009 3:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
ok. ajuta-ma atunci  |
|
Sus |
|
 |
marek
|
|
Sus |
|
 |
ssrli Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007 Mesaje: 2751 Locație: Cj-N
|
Trimis: Joi Mai 28, 2009 11:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
E antena. Black-box-ul nu e negru, e gri
Cautam, cautam ! Lucru bun se face incet si cu socoteala  _________________ Scoruri, nu povesti...
151.4 - Maxi 3000
148.2 - Mini 2000 |
|
Sus |
|
 |
marek
|
Trimis: Vin Mai 29, 2009 4:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
k.ms mult domnu meu |
|
Sus |
|
 |
marek
|
Trimis: Mie Iun 03, 2009 10:13 pm Titlul subiectului: Re: Pioneer Avic-X1 |
|
|
ssrli a scris: | marek a scris: | robbie69 a scris: | sal....am si o nevoie de o lamurire in legatura cu un Pioneer avic-x1...head unitu' care l am este un Pioneer avic x1R fara blackbox...am gasit sa cumpar un black box , numai ca este un black box pioneer avic x1....ma poate ajuta cineva cu un sfat in legatura cu compatibilitatea dintre cele 2? |
buna,
multumesc anticipat |
Daca merge blakcbox de N1 - N3 pe el, te pot ajuta eu. Si cred ca si cu X1 te-as putea ajuta..
Stiu ca blackbox de X1 merge pe N1 - N3. Poate e si invers  |
sal, nici o stire nu am mai primit de la tine.
ai spus k ma poti ajuta... au cam trecut destule zile de atunci.. ceva noutati? |
|
Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Mie Iun 03, 2009 11:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
voi inchide acest topic...
nu vreau sa incurajam in nici un fel furtul aparatelor din masini. |