Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Pioneer Avic-X1

Crează un subiect nou   Acest subiect este închis, nu se pot crea sau răspunde la mesaje    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Multimedia, I.C.E., navigatie GPS, tuning 12v

Autor Mesaj
robbie69

Data înscrierii: 14/Ian/2007

MesajTrimis: Sâm Sep 08, 2007 4:12 pm    Titlul subiectului: Pioneer Avic-X1 Răspunde cu citat (quote)

sal....am si o nevoie de o lamurire in legatura cu un Pioneer avic-x1...head unitu' care l am este un Pioneer avic x1R fara blackbox...am gasit sa cumpar un black box , numai ca este un black box pioneer avic x1....ma poate ajuta cineva cu un sfat in legatura cu compatibilitatea dintre cele 2?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
vastoc

Data înscrierii: 25/Apr/2007

MesajTrimis: Lun Mar 17, 2008 7:14 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cat vrei pe unitate?
Sus
red line

Data înscrierii: 02/Feb/2007
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Dum Aug 17, 2008 11:11 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

in mod normal ar trebui sa fie compatibile
Andry
Priceput

Data înscrierii: 08/Mai/2008
Locație: Brasov

MesajTrimis: Dum Aug 17, 2008 8:25 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

red line, esti cumva post-hunter? nu vezi de cand e threadul? de cand nu s-a mai discutat in el? sau vrei doar sa arati ca "stii" ?

Waitin` for the Volvo, a new chapter!
Sus
red line

Data înscrierii: 02/Feb/2007
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Dum Aug 17, 2008 10:08 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

chiar daca sant posturi "vechi " oamenii astia asteapta un raspuns , iar daca esti cum spui ... ai fi raspuns la aceste posturi cand trebuia .....

poti sa ataci cat vrei

nu imi fac reclama singur integi ce vreau sa spun?
Sus
vastoc

Data înscrierii: 25/Apr/2007

MesajTrimis: Joi Dec 04, 2008 9:27 pm    Titlul subiectului: Re: Pioneer Avic-X1 Răspunde cu citat (quote)

robbie69 a scris:
sal....am si o nevoie de o lamurire in legatura cu un Pioneer avic-x1...head unitu' care l am este un Pioneer avic x1R fara blackbox...am gasit sa cumpar un black box , numai ca este un black box pioneer avic x1....ma poate ajuta cineva cu un sfat in legatura cu compatibilitatea dintre cele 2?

Poate nu te mai intereseaza...dar oricum iti raspund: sunt compatibile.
Sus
marek

Data înscrierii: 28/Mai/2009

MesajTrimis: Joi Mai 28, 2009 12:55 am    Titlul subiectului: Re: Pioneer Avic-X1 Răspunde cu citat (quote)

robbie69 a scris:

buna,

imi poti spune te rog unde ai gasit black box ? eu am un avic x1 fara black box si as vrea sa cumpar black box pt el, tot caut si nu gasesc, ma poti ajuta te rog frumos, sa-mi spui de unde il pot cumpara?
multumesc anticipat
Sus
ssrli
Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007
Locație: Cj-N

MesajTrimis: Joi Mai 28, 2009 9:19 am    Titlul subiectului: Re: Pioneer Avic-X1 Răspunde cu citat (quote)

marek a scris:
robbie69 a scris:

buna,

imi poti spune te rog unde ai gasit black box ? eu am un avic x1 fara black box si as vrea sa cumpar black box pt el, tot caut si nu gasesc, ma poti ajuta te rog frumos, sa-mi spui de unde il pot cumpara?
multumesc anticipat

Daca merge blakcbox de N1 - N3 pe el, te pot ajuta eu. Si cred ca si cu X1 te-as putea ajuta..

Stiu ca blackbox de X1 merge pe N1 - N3. Poate e si invers Wink

Sus
marek

MesajTrimis: Joi Mai 28, 2009 3:59 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ok. ajuta-ma atunci Smile
Sus
marek

MesajTrimis: Joi Mai 28, 2009 4:56 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

sa fie oare asta blackbox??? http://www.tme.eu/katalog_pics/f/0/0/f002d1e14520dd6d5166d41eb5d56dec/gps-hrs.jpg

sau asta e doar antena
Sus
ssrli
Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007
Locație: Cj-N

MesajTrimis: Joi Mai 28, 2009 11:10 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

marek a scris:
sa fie oare asta blackbox??? http://www.tme.eu/katalog_pics/f/0/0/f002d1e14520dd6d5166d41eb5d56dec/gps-hrs.jpg

sau asta e doar antena

E antena. Black-box-ul nu e negru, e gri Laughing

Cautam, cautam ! Lucru bun se face incet si cu socoteala Embarassed

Sus
marek

MesajTrimis: Vin Mai 29, 2009 4:59 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

k.ms mult domnu meu
Sus
marek

MesajTrimis: Mie Iun 03, 2009 10:13 pm    Titlul subiectului: Re: Pioneer Avic-X1 Răspunde cu citat (quote)

ssrli a scris:
marek a scris:
robbie69 a scris:

buna,

multumesc anticipat

Daca merge blakcbox de N1 - N3 pe el, te pot ajuta eu. Si cred ca si cu X1 te-as putea ajuta..

Stiu ca blackbox de X1 merge pe N1 - N3. Poate e si invers Wink

sal, nici o stire nu am mai primit de la tine.
ai spus k ma poti ajuta... au cam trecut destule zile de atunci.. ceva noutati?
Sus
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Mie Iun 03, 2009 11:10 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

voi inchide acest topic...
nu vreau sa incurajam in nici un fel furtul aparatelor din masini.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Acest subiect este închis, nu se pot crea sau răspunde la mesaje    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Multimedia, I.C.E., navigatie GPS, tuning 12v Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum