|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
atherton
Data înscrierii: 21/Iul/2006 Mesaje: 1 Locație: asfdaf
|
Trimis: Vin Iul 21, 2006 8:33 pm Titlul subiectului: PIONEER DEH-2030R ajutor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
caut si eu ceva puteti sa ma ajutati si pe mine cu ceva ? mi sa spart masina si au vrut sa imi ia cd-playeru PIONEER DEH-2030R dar nu au putut si au bagat de suparare surubelnita in mufa unde intra fata de la cd-player!! stiti cumva unde pot gasi mufa aceea sa o cumpar ? astept raspunzul vostru pls ??????????? _________________ adsfsdfg |
|
| Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Vin Iul 21, 2006 8:57 pm Titlul subiectului: |
|
|
Salut,
In primul rand, te rog nu mai posta acelasi lucru de 7 ori. Am sters celelalte 5-6 posturi identice de la sectiunea difuzoare.
Imi pare rau pentru ce ti s-a intamplat, ghinion mare.
Din pacate nu te putem ajuta, acel conector nu se comercializeaza (ca de fapt nici o alta componenta interna a vreunui player) si exista doar la service-urile Pioneer.
Iti recomand sa te duci pentru reparatie la un service autorizat Pioneer chiar daca aparatul nu mai este in garantie:
VEGA TRADE 2000
Piata Unirii Nr. 1, Unirea Shopping Center, parter
tel.: +40-21-310-3033
ALARM SERVICE
Str. Drumul Sarii nr. 98,
tel.: 021-411-0050
CRIS ENTERTAINMENT
Str Argentina nr. 12,
tel.: 021-231-7631 |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|