|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
BClaudiu
Data înscrierii: 25/Apr/2008 Mesaje: 3
|
Trimis: Mar Mai 19, 2009 10:09 am Titlul subiectului: Pioneer DEH-2100UB. Ce difuzoare sa-i iau? |
|
|
Salut, am si eu un Logan berlina cu sistemul audio din fabrica (mp3-player Blaupunkt, cu 4 difuzoare de 15w), pe care as vrea sa-l schimb cu http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/Pioneer/DEH-2100UB/. Beleaua este ca habar nu am ce difuzoare sa-i iau! As vrea sa scoata un bass puternic, clar, sa nu distorsioneze la volum mare (maxim ). Nu vreau subwoofer (nici macar pe viitor), ci doar patru difuzoare ( pe fata un sistem, ca am vazut ca toata lumea asa recomanda, si pe spate chiar si doua ovale (chiar daca trebuie sa tai din policioara), iar bugetul ar fi undeva pe la maxim 1000 ron ( pentru difuzoare). Credeti ca se poate scoate un bass curat cu HU acesta? Ar trebui sa montez si un amplificator la difuzoare? Cred ca ajung atatea intrebari deocamdata, in speranta ca nu ma veti ocoli, va multumesc anticipat. |
|
| Sus |
|
 |
tonu_adrian Priceput

Data înscrierii: 27/Iul/2008 Mesaje: 324 Locație: TECUCI
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|