Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

pioneer deh 2820

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere

Autor Mesaj
ghostro84

Data înscrierii: 31/Ian/2007

MesajTrimis: Joi Feb 01, 2007 12:00 am    Titlul subiectului: pioneer deh 2820 Răspunde cu citat (quote)

Salutari! Am un deh 2820....si vreau sa pun si boxe noi...acum le am pe cel stock, am ascultat niste pioneer ts6911 si la volum mai mare de 22 se aude ca si cand ai bate in oala!! Sad...defapt asa s-a auzit pe tot ce l-am probat!! Sad Nu sunt setarile facute bine...sau de ce se aude asa?! cred ca mi-am luat teapa cu el! Voi ce recomandari imi faceti ce sa pun pe el sa sune cat de cat decent...si sa nu fie nici exagerat de scump! Masina=Logan. Se pot pune boxe ovale pe spate..la modelul cu 3 centuri?! Multumesc!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Joi Feb 01, 2007 9:14 am    Titlul subiectului: Re: pioneer deh 2820 Răspunde cu citat (quote)

oale sparte=defazate dupa parerea mea. ai grija la polaritatea difuzoarelor. playerul nu e de vina. cat despre difuzoarele stock, pe medii sunt foarte bune. daca nu ai chef de investitii majore, poti lua o pereche de:
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Infinity/REF_1011T/
pe care sa le pui in paralel cu difuzoarele fata, le poti pune unde e maneta de reglare a oglinzii la modelele fara oglinzi electrice. (tu daca ai 3 centuri pe spate ai model superior deci ai loc) si ai schimbat total sound-ul. daca nu ai de gand sa investesti nici in viitor in amplificare, atunci nu are rost sa schimbi difuzoarele, mari diferente nu vei obtine.
Sus
ghostro84

Data înscrierii: 31/Ian/2007

MesajTrimis: Joi Feb 01, 2007 2:13 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu aveam cum sa verific cum erau legate ca erau intr-un magazin din buc...Momentan vreau sa le schimb pe cele din spate ca vreau sa pun si amplificare pe ele...dar nu am bani de tot deocamdata....momentan doar boxe spate, apoi sistem fata si sub...coaxiale pe spate nu?! Faceti-mi si mie o configuratie care sa sune bine...de preferat tot de +la pioneer! Multumesc de raspuns!
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum