|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
Alex02
Data înscrierii: 19/Ian/2007 Mesaje: 4
|
Trimis: Vin Ian 19, 2007 5:49 pm Titlul subiectului: Pioneer DEH 2900 MPB, HELP! |
|
|
Salut, am si eu un Pioneer DEH 2900MPB pe un VW Passat, am pastrat difuzoarele originale, cei care mi-au instalat CD-ul mi-au pus un adaptor la antena radio dar unele posturi de radio se aud din cand in cand cu interferenta. Ce pot sa fac sa se auda ok si alea? La casetofonul original din masina se auzeau bine toate. In rest mp.3-urile se aud f bine si sunt f multumit, dar cum pot sa rezolv cu radio, este din cauza boxelor originale ale masinii sau am nevoie de o antena mai puternica?
Mersi mult pt. ajutor! |
|
| Sus |
|
 |
Audi_A6 Audiofil
Data înscrierii: 15/Aug/2006 Mesaje: 952 Locație: bucuresti
|
Trimis: Mie Ian 24, 2007 6:39 am Titlul subiectului: |
|
|
boxele nu au nici o legatura. singura vina poate este adaptorul de antena, dar mai poate fi si calitatea playerului inferioara unui HU original eu de-asta nu ma agit sa-l schimb.
dar pe un cielo vreau sa zic ca am patit asta,...cel original se auzea super (radio) iar un sony se auzea mult mai prost.. |
|
| Sus |
|
 |
ando Pasionat
Data înscrierii: 20/Ian/2007 Mesaje: 105 Locație: Suceava
|
Trimis: Sâm Ian 27, 2007 12:58 am Titlul subiectului: |
|
|
Si p7400 al meu prinde cam greu posturile,dar in afara orasului.
La mine este cablul dar nujt dak am si antena k nu se vede
p.s.:am si eu adaptor _________________ Pioneer & BMW_addict |
|
| Sus |
|
 |
vastoc
Data înscrierii: 25/Apr/2007 Mesaje: 45
|
Trimis: Mie Apr 25, 2007 11:01 am Titlul subiectului: |
|
|
| nici eu nu cred sa fie de la boxe...dar nici de la unitate nu bag mana in foc ca e...s-ar putea sa fie de la antena sau cablare...ideea e ca de multe ori unitatile originale au incorporate si o amplificare de semnal radio si sunt facute sa-ti functioneze cu antena pe care o ai pe masina. poate trebuie sa-ti inlocuiesti antena cu una de soi, eventual un amplificator de semnal. adaptorul care il pun cei de la service face legatura intre cablajul original si conectorul casetofonului si nu are rol de amplificare. |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|