Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

pioneer deh 30 mp
Du-te la pagina 1, 2  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
mihaix82

Data înscrierii: 21/Dec/2006

MesajTrimis: Mie Feb 21, 2007 10:03 am    Titlul subiectului: pioneer deh 30 mp Răspunde cu citat (quote)

la voi se aude fashait intre melodii???si inca o intrebare,iluminarea aia albastra se poate regla ca intensitate????

recomantari de reglaj ---am bone fata sony 2 cai 35wRMS,spate pioneer ts ovale 80wRMS
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Shokaliptiku
Audiofil

Data înscrierii: 08/Aug/2006
Locație: galati

MesajTrimis: Mie Feb 21, 2007 10:28 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

si inafara de fasaitul ala care numi dau seama de la ce poate fi ... ce ne poti spune despre aceasta combinatie ... cum se aude ?! esti multumit ?!
pe ce masina le ai !?

multumesc !
Sus
mihaix82

MesajTrimis: Mie Feb 21, 2007 10:33 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

se aude super bine,ca bass ce vroiam io,asta fata de sony gtx 300,una peste alta sunt super multumit,e cam deranjanta noaptea lumina aia f puternica la iluminat,nu stiu daca se regleaza.
Sus
Shokaliptiku
Audiofil

MesajTrimis: Mie Feb 21, 2007 10:35 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ai omis o intrebare ! Razz
zimi si masina ... pe ce masina sunt montate ?!
Sus
[g]
Pasionat

Data înscrierii: 26/Ian/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mie Feb 21, 2007 10:38 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Si eu am aceeasi problema cu culoarea...
De auzit se aude bine, da' chiar... cum e construit display-ul ala ca vrea sa scot albastruuuuuuuul de acolo... n-am nimic cu steaua, dar totusi albastrul ala e prea de tot... Shocked
Sus
Shokaliptiku
Audiofil

MesajTrimis: Mie Feb 21, 2007 10:41 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

din cate stiu eu ... in mufa pioneerului este un fir portocaliu ... care este de illumination ... ar treb conectat la pozitiile masini ... knd folosesti pozitia masinii sa scada in intensitatea si culorile playerului ... dar nui o regula !
poate ne ajuta pe noi cineva care stie mai mult in domeniul asta !
Sus
[g]
Pasionat

Data înscrierii: 26/Ian/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mie Feb 21, 2007 10:44 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sa stii ca asta chiar e interesanta, dar eu singur nu as putea sa fac aceasta "modificare". Am observat si eu ca atunci cand pun pozitiile scade intensitatea luminii din bord [la ceasul de bord am vazut]. Oricum nu se elimina "culoarea". I just love blue, don't you?! Confused
Sus
mihaix82

MesajTrimis: Mie Feb 21, 2007 10:49 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pe un logan
la sony scadea intensitatea
Sus
Shokaliptiku
Audiofil

MesajTrimis: Mie Feb 21, 2007 10:54 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

loganul avea din mufa ei un cablu de illumination .. pe care treb sal legi cu cablu HU de ilumination ... ==> knd puneai pozitiile scadea in intensitate lumina HU !
Sus
mihaix82

MesajTrimis: Mie Feb 21, 2007 10:58 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

culmea,inainte mergea la sony,acum trebuie sa il leg io???la ce fir???
Sus
Shokaliptiku
Audiofil

MesajTrimis: Mie Feb 21, 2007 10:59 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai ... illumination din mufa masinii ... cu illumination din mufa HU ... dc exista !
la afostul alpine .. aveam o astfel de mufa ... si se gaseau si cablurile de illumination .. mi lau montat meseriasii .. si nu au legat bine .. nu era nici o diferentza intre .. fara pozitii si cu pozitii !
apoi lam vandut altuia .. si am gasit cum trebuia montat ! Embarassed
asta este !
Sus
mihaix82

MesajTrimis: Mie Feb 21, 2007 11:04 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cum am spus,la sony gtx 300 mergea fara sa leg io nimik

asa ca vreau sa stiu cum il leg
Sus
Shokaliptiku
Audiofil

MesajTrimis: Mie Feb 21, 2007 11:07 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

hmm .. credeam ca am fost destul de explicit !
legi firul de illumination al mufei masinii ... cu firul de illumination al mufei HU !
Sus
mihaix82

MesajTrimis: Mie Feb 21, 2007 11:11 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

problema e...................de unde stiu io care e firul iluminare al masinii???
Sus
Shokaliptiku
Audiofil

MesajTrimis: Mie Feb 21, 2007 11:13 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

asta nu mai stiu sati spun ! pe alpine scria ce si cum .. presupun ca toate playerele au o astfel de " legenda" !
iar pe mufa masinii ... la mine este portocalui !
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2  Următoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum