Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

pioneer DEH-30MP vs pioneer DEH-P4800MP vs clarion DXZ468RMP

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere

Autor Mesaj
mishutz
Pasionat

Data înscrierii: 28/Iul/2006
Locație: Constanta

MesajTrimis: Lun Sep 25, 2006 12:22 am    Titlul subiectului: pioneer DEH-30MP vs pioneer DEH-P4800MP vs clarion DXZ468RMP Răspunde cu citat (quote)

iar va pun cunostintele la incercare Laughing .. ce ati prefera dintre cele trei modele?? de ce?
care este diferenta dintre pioneer deh-30mp si deh-p4800mp?? eu nu prea am vazut diferenta, decat la pret..
nu ma intereseaza decat fidelitatea, puterea, reglajele.. in nici un caz nu ma incanta gadget-urile pt radio, doar cele pt cd/mp3

Fery_
Pasionat

Data înscrierii: 30/Iul/2006
Locație: deva

MesajTrimis: Lun Sep 25, 2006 1:33 am    Titlul subiectului: sal Răspunde cu citat (quote)

DEH30-Mp ofera tot ce se poate la pret foarte rezonabil...eu lam auzit lam butonat si e beeeeton........DEH-p4800 nu cred ca ar oferi ceva mai mult la sunet.............CLARION se zice ca e renumit pt sunetul de cea mai buna calitate dar nam ascultat inca ceva din modelele recente...........pana acum DEH30-MP ii no1 pt mine
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
mishutz
Pasionat

MesajTrimis: Lun Sep 25, 2006 10:28 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ma uitam la modelul clarion pt ca are telecomanda inclusa, conectare ipod si bluetooth.. corectati orice greseala de-a mea.. e cam dimineata pt mine.. nu stiu daca sta mai bine la capitolul sound.. adica reglaje, feeling-ul in masina.. poate raspunde cineva care a auzit modelul clarion. mersi
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Lun Sep 25, 2006 12:38 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Clarionul e foarte bun dar nu e pe stoc saptamana asta.
Bluetooth si Ipod numai cu adaptoare optionale, nu stie singur asa cum vine in cutie. Adaptoare iPod sunt disponibile pentru majoritatea playerelor.

Intre timp vroiam sa anunt reduceri importante de pret la cateva modele Pioneer printre care si 4800:
http://www.be-loud.ro/produse/CD-MP3_Player/PIONEER/
Sus
mishutz
Pasionat

MesajTrimis: Lun Sep 25, 2006 5:35 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

vad ca nimeni nu raspunde la intrebarea "cu ce e mai bun p4800 fata de 30mp"? sa fie schimbat doar designul?? cat de curand dau si comanda.. reducere la 30mp nu se face?? Wink Wink
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Lun Sep 25, 2006 6:10 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

s-a facut si la 30mp o mica reducere.
    4800 are display alb pe negru si pentru unii arata mai bine decat 30mp care e pe albastru
    4800 are un display mai mare pe care afiseaza mai clar diverse lucruri
    4800 suporta adaptoare aditionale pentru display-ul original al masinii sau pentru iPod
    4800 are interfata IP-Bus prin care poate sa comunice si sa controleze magazii de cd-uri, dvd playere, tunere DAB etc.

cam asta ar fi, la partea de sunet si reglaje 4800 e la fel de destept ca si 30mp.
Sus
Silviu
Priceput

Data înscrierii: 17/Iul/2006

MesajTrimis: Lun Sep 25, 2006 6:15 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Diferenta majora este ca ala mai scump citeste si WAV. Si afisajul vad ca e altfel. Daca vrei sa alegi intre cele doua, ia-l pe cel mai scump ca e mai scump cu doar 50 lei. Are si designul mai kalumea, recomand eu calduros ca student la arhitectura.
Sa stii ca intotdeauna se poate pune intrebarea asta intre doua produse apropiate ca pret si dotari. Raspunsul de asemenea intotdeauna nu il gasesti decat in timp, micile diferente fiind descoperite prin a-l folosi.

mishutz
Pasionat

MesajTrimis: Lun Sep 25, 2006 8:25 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

designul e cam la fel, sincer.. si daca diferenta dintre ele este doar cea de citit wav si designul, pt mine nu merita 50 lei in plus.. asa puteam sa iau dvd in masina si alte gadget-uri de efect.. prefer sa uimesc prin sunet si nu printr-un amarat de screensaver sau altceva. nu vreau sa ofensez pe nimeni, dar asta e parerea mea. salut
o&g
Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006
Locație: alba-iulia

MesajTrimis: Lun Sep 25, 2006 8:33 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

4800 suporta adaptoare aditionale pentru display-ul original al masinii sau pentru iPod
...asta mie mi se pae util...
oricum ca disign e putin mai reusit 4800,dar e f frumos si 30mp-u si intr-adevar daca nu as vrea sa mearga la displayul masinii as alege 30mp-u,sunetul fiind identic.

mishutz
Pasionat

MesajTrimis: Lun Sep 25, 2006 8:36 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

momentan am o dacie.. deci nu se pune prob de estetica.. Laughing si nu stiu ce masina o sa am la anu'.. momentan conteaza doar calitatea sunetului. bafta
o&g
Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006
Locație: alba-iulia

MesajTrimis: Lun Sep 25, 2006 8:38 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pt o dacie chiar nu merita sa dai 50lei in plus(nu o lua ca pe o ofensa ca si io am avut dacie...ma rog tata) ca oricum nu iti foloseste la nimic ce are in plus 4800 fata de 30mp.

o seara placuta

mishutz
Pasionat

MesajTrimis: Lun Sep 25, 2006 8:41 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu am de ce sa ma ofensez.. stiu despre ce vorbesti, dar mai stiu si ca e mai usor sa lasi cu gura cascata figurantii cu masini de fitze care au un amarat de woofer in portbagaj si nu le vine sa creada ca basul care se aude de la 2 strazi distanta iese dintr-o dacie din '83. Shocked Shocked
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum