| |
| Autor |
Mesaj |
cryssXgolf4
Data înscrierii: 23/Sep/2007 Mesaje: 4
|
Trimis: Lun Oct 08, 2007 11:30 am Titlul subiectului: Pioneer DEH-3900MP + Golf4 Variant + difuri spate ? |
|
|
| Deocamdata am un Pioneer DEH-3900MP. Vreau si niste difuri pe spate dar nu stiu ce sa aleg. Din ce am aflat mi-ar trebui ceva de 17cm. Stie careva ce dimensiuni tre' sa aiba tweeter-ele ? Daca iau ceva mai mare pot sa montez in portiera ? Deja am difurile originale de la VW pe fata...are vreo importanta cum le leg cu cele din spate ? Buget aprox 2-2.5mil. Puteti sa-mi recomandati ceva care sa se potriveasca 'perfect' ? |
|
| Sus |
|
 |
ursachemihai Priceput

Data înscrierii: 06/Sep/2007 Mesaje: 509 Locație: Piatra Neamt
|
Trimis: Lun Oct 08, 2007 2:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
eu ti-as recomanda sa iti iei pe spate coaxiale....aici sunt destule variante... eu as alege DLS SAU Coustic (de 16,5).
daca vrei sa le montezi in portiere...atunci merg de 16,6 ...mai mari...nu! doar daca nu vrei sa faci modificari la prindere.
Parerea mea e sa-ti iei un sistem nou , de calitate, pe fata....si sa-ti pui dif-urile din usa..pe spate! asta pentru ca vad ca bugetul e cam limitat!
uite ce as pune eu: http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/DLS/Sisteme/Classic_B6A/
sau .:
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Coustic/CS652/ _________________ No Bass....No Fun !
DEH 40 MP+ Helix Esprit F+R |
|
| Sus |
|
 |
cryssXgolf4
Data înscrierii: 23/Sep/2007 Mesaje: 4
|
Trimis: Mar Oct 09, 2007 10:16 am Titlul subiectului: |
|
|
| cred ca o sa raman pe DLS Classic_B6A. Dar de ce crezi ca ar trebui sa schimb cele de pe fata ? sunt prea slabe pt playerul asta ? Nu inteleg de ce Coustic CS652 care e mai ieftin are puterea intre 60-240W si DLS Classic B6A mai scump intre 50-80W.... |
|
| Sus |
|
 |
ursachemihai Priceput

|
Trimis: Mar Oct 09, 2007 12:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
am presupus ca pa fata nu ar pune cei de ma VW ceva foarte performant.
iar cu datele tehnice de pe dif-uri...exista marketing .
DLS cred ca sunt mai aproape de adevar _________________ No Bass....No Fun !
|
| Sus |
|
 |
AdySoLenZa Priceput
Data înscrierii: 24/Sep/2006 Mesaje: 340 Locație: Micul Paris...
|
|
| Sus |
|
 |
ursachemihai Priceput

|
Trimis: Mar Oct 09, 2007 1:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
pai acelasi lucru i-am zis si eu...sa faca rocada....numai ca am ales o varianta mai aproape de bugetul lui _________________ No Bass....No Fun !
|
| Sus |
|
 |
|