Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Pioneer DEH 40 MP vs. Clarion DXZ578RUSB

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere

Autor Mesaj
DeViAnS
Pasionat

Data înscrierii: 23/Sep/2006
Locație: Craiova

MesajTrimis: Mar Sep 25, 2007 11:44 pm    Titlul subiectului: Pioneer DEH 40 MP vs. Clarion DXZ578RUSB Răspunde cu citat (quote)

Ce sa aleg intre Pioneer DEH 40 MP siClarion DXZ578RUSB
http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/Pioneer/DEH-P40MP/
http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/Clarion/DXZ578RUSB/

Pioneer m`a multumit, am DEH 30MP dar l`am stricat.. se auzea frumos, insa pe clarion nu l`am auzit niciodata. Parerea voastra care e?[/list][/code]

Ultima modificare efectuată de către DeViAnS la Mie Sep 26, 2007 10:35 pm, modificat de 1 dată în total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
ursachemihai
Priceput

Data înscrierii: 06/Sep/2007
Locație: Piatra Neamt

MesajTrimis: Mie Sep 26, 2007 9:00 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pioneer.......are ceva in plus....de exemplu HPF de la 50 Hz!
bezz
Audiofil

Data înscrierii: 05/Iun/2007
Locație: on a vibe

MesajTrimis: Mie Sep 26, 2007 12:10 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

clarion se aude mai neutru/natural, pioneer iti ofera ceva reglaje in plus.
daca nu-ti insonorizezi usile degeaba ai hpf de la 50 Hz Wink
pe reglaje 0 clarion se aude mai bine, daca incepi sa umbli in reglaje pio se va auzi si el binisor, in vreme ce clarion nu are decat niste preset-uri pentru sunet si un bass boost.
eu iti recomand tot pioneer-ul, desi nu-mi {mai} place sunetul lor.

ursachemihai
Priceput

MesajTrimis: Mie Sep 26, 2007 12:47 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu are treaba HPF-ul cu insonorizarea...ba chiar din contra...HPF taie frecventele sub 50 Hz ! deci mai putin bass in boxe! daca vrei bass, atunci abia, insonorizezi usile!
bezz
Audiofil

MesajTrimis: Mie Sep 26, 2007 2:53 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

stiu foarte bine ce este hpf-ul, se pare ca tu nu stii la ce frecvente pot vibra fetele de usa
daca pui hpf-ul la 50hz usa cheala va vibra; chiar si una insonorizata vibreaza, in functie de cum s-a montat wooferul si ce putere are;
de la 80-100 Hz in sus dispar vibratiile neplacute din usi, si ca sa umpli golul de frecventa folosesti subwoofer-ul.
in plus sunt putine difuzoare care sa coboare mai jos de 50 Hz si sa sune si bine.

ursachemihai
Priceput

MesajTrimis: Mie Sep 26, 2007 7:23 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pune tu HPF-ul la 100 sau cit vrei...si poti spune ca ai twetere in loc de boxe Laughing . HPF la 50 Hz e foarte bine pentru niste dif-uri capabile! Cu conditia sa ai un sub. daca nu ai....atunci nu are rost sa folosesti HPF-ul
crezi ca ii place cuiva sa asculte doar medii si inalte in masina?
Iar treaba cu vibratul....la peste 50 Hz ....mai las-o moale....ce bass mai ai daca tai frecventele pina la 100 Hz!

bezz
Audiofil

MesajTrimis: Joi Sep 27, 2007 12:55 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

e clar... daca tu zici ca de la 100 hz e tweeter Laughing Laughing Laughing vezi ca ai uitat un zero, 1kHz Wink .
m-ai facut curios sa aflu ce ai pe masina si cum se aude...
asa ca inchei offtopicul si mi-ar place sa ne intalnim, sa vedem cum e cu frecventele astea si cu bassul.

ps eu am subwoofer, cu gramezi de bass, d-aia tai la 100. cand tai la 50 la volum mare vibreaza tare. nashpa.

ursachemihai
Priceput

MesajTrimis: Joi Sep 27, 2007 8:51 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Omul nu a zis nini in legatura cu sub-ul nu stim daca are sau nu! Eu am explicat prin prisma faptului ca ar avea 4 dif-uri normale! Si atunci....cada vrea si eu un pic de bass in masina nu trebuie sa puna HPF-ul in discutie!

ps: a fost o gluma faza cu tweterele! Eu am 4 dif-uri din gama Coustic respectiv CS 502 si 693.. fara sub....si se aude fff bine pe un DEH 40 MP! daca pun hpf-ul chiar si la 50 ...atunci nu mai am acel bass cald si prelung....!

bezz
Audiofil

MesajTrimis: Joi Sep 27, 2007 4:04 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

acum eu am vazut intre ce unitati face omul comparatia Embarassed Embarassed Embarassed

am crezut ca vorbim de vechiul 568, dar nu, e vorba de 578, care e mai tare decat p40, le-am ascultat pe ambele, clarionul are si el reglaje {crossover activ} deci iti recomand clarionul, mii de scuze!!!

@ursachemihai: ok, daca vrei continuam discutia la Carrefour, la Emma.

Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum