| |
| Autor |
Mesaj |
DeViAnS Pasionat

Data înscrierii: 23/Sep/2006 Mesaje: 154 Locație: Craiova
|
|
| Sus |
|
 |
ursachemihai Priceput

Data înscrierii: 06/Sep/2007 Mesaje: 509 Locație: Piatra Neamt
|
Trimis: Mie Sep 26, 2007 9:00 am Titlul subiectului: |
|
|
Pioneer.......are ceva in plus....de exemplu HPF de la 50 Hz! _________________ No Bass....No Fun !
DEH 40 MP+ Helix Esprit F+R |
|
| Sus |
|
 |
bezz Audiofil

Data înscrierii: 05/Iun/2007 Mesaje: 1011 Locație: on a vibe
|
Trimis: Mie Sep 26, 2007 12:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
clarion se aude mai neutru/natural, pioneer iti ofera ceva reglaje in plus.
daca nu-ti insonorizezi usile degeaba ai hpf de la 50 Hz
pe reglaje 0 clarion se aude mai bine, daca incepi sa umbli in reglaje pio se va auzi si el binisor, in vreme ce clarion nu are decat niste preset-uri pentru sunet si un bass boost.
eu iti recomand tot pioneer-ul, desi nu-mi {mai} place sunetul lor. _________________ loud & proud member of SQNLL team
high energy music expression  |
|
| Sus |
|
 |
ursachemihai Priceput

|
Trimis: Mie Sep 26, 2007 12:47 pm Titlul subiectului: |
|
|
nu are treaba HPF-ul cu insonorizarea...ba chiar din contra...HPF taie frecventele sub 50 Hz ! deci mai putin bass in boxe! daca vrei bass, atunci abia, insonorizezi usile! _________________ No Bass....No Fun !
|
| Sus |
|
 |
bezz Audiofil

|
Trimis: Mie Sep 26, 2007 2:53 pm Titlul subiectului: |
|
|
stiu foarte bine ce este hpf-ul, se pare ca tu nu stii la ce frecvente pot vibra fetele de usa
daca pui hpf-ul la 50hz usa cheala va vibra; chiar si una insonorizata vibreaza, in functie de cum s-a montat wooferul si ce putere are;
de la 80-100 Hz in sus dispar vibratiile neplacute din usi, si ca sa umpli golul de frecventa folosesti subwoofer-ul.
in plus sunt putine difuzoare care sa coboare mai jos de 50 Hz si sa sune si bine. _________________ loud & proud member of SQNLL team
|
| Sus |
|
 |
ursachemihai Priceput

|
Trimis: Mie Sep 26, 2007 7:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
pune tu HPF-ul la 100 sau cit vrei...si poti spune ca ai twetere in loc de boxe . HPF la 50 Hz e foarte bine pentru niste dif-uri capabile! Cu conditia sa ai un sub. daca nu ai....atunci nu are rost sa folosesti HPF-ul
crezi ca ii place cuiva sa asculte doar medii si inalte in masina?
Iar treaba cu vibratul....la peste 50 Hz ....mai las-o moale....ce bass mai ai daca tai frecventele pina la 100 Hz! _________________ No Bass....No Fun !
|
| Sus |
|
 |
bezz Audiofil

|
Trimis: Joi Sep 27, 2007 12:55 am Titlul subiectului: |
|
|
e clar... daca tu zici ca de la 100 hz e tweeter vezi ca ai uitat un zero, 1kHz .
m-ai facut curios sa aflu ce ai pe masina si cum se aude...
asa ca inchei offtopicul si mi-ar place sa ne intalnim, sa vedem cum e cu frecventele astea si cu bassul.
ps eu am subwoofer, cu gramezi de bass, d-aia tai la 100. cand tai la 50 la volum mare vibreaza tare. nashpa. _________________ loud & proud member of SQNLL team
|
| Sus |
|
 |
ursachemihai Priceput

|
Trimis: Joi Sep 27, 2007 8:51 am Titlul subiectului: |
|
|
Omul nu a zis nini in legatura cu sub-ul nu stim daca are sau nu! Eu am explicat prin prisma faptului ca ar avea 4 dif-uri normale! Si atunci....cada vrea si eu un pic de bass in masina nu trebuie sa puna HPF-ul in discutie!
ps: a fost o gluma faza cu tweterele! Eu am 4 dif-uri din gama Coustic respectiv CS 502 si 693.. fara sub....si se aude fff bine pe un DEH 40 MP! daca pun hpf-ul chiar si la 50 ...atunci nu mai am acel bass cald si prelung....! _________________ No Bass....No Fun !
|
| Sus |
|
 |
bezz Audiofil

|
Trimis: Joi Sep 27, 2007 4:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
acum eu am vazut intre ce unitati face omul comparatia
am crezut ca vorbim de vechiul 568, dar nu, e vorba de 578, care e mai tare decat p40, le-am ascultat pe ambele, clarionul are si el reglaje {crossover activ} deci iti recomand clarionul, mii de scuze!!!
@ursachemihai: ok, daca vrei continuam discutia la Carrefour, la Emma. _________________ loud & proud member of SQNLL team
|
| Sus |
|
 |
|