Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Pioneer DEH 4000UB sau kenwood W5141UAY

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere

Autor Mesaj
nemet_tt

Data înscrierii: 25/Aug/2008

MesajTrimis: Lun Aug 25, 2008 3:07 pm    Titlul subiectului: Pioneer DEH 4000UB sau kenwood W5141UAY Răspunde cu citat (quote)

Despre pioneer 4000UB am auzit numai cuvinde la lauda dar parca imi place mai mult cum arata Kenwood W5141UAY dar vad ca nu prea e discutat pe aici.Are cineva ,ce poata sa imi spuna de el?
Si inca ceva unde sunt butoanele pentru a schimba posturile de radio cele de la 1 la 6 sau cum e la modelul asta?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
semecristian
Utilizator pe cale de disparitie
Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 05/Aug/2008
Locație: SV

MesajTrimis: Joi Sep 11, 2008 4:27 pm    Titlul subiectului: Re: Pioneer DEH 4000UB sau kenwood W5141UAY Răspunde cu citat (quote)

nemet_tt a scris:
Despre pioneer 4000UB am auzit numai cuvinde la lauda dar parca imi place mai mult cum arata Kenwood W5141UAY dar vad ca nu prea e discutat pe aici.Are cineva ,ce poata sa imi spuna de el?
Si inca ceva unde sunt butoanele pentru a schimba posturile de radio cele de la 1 la 6 sau cum e la modelul asta?

Nu are butoane de la 1..6
Tre sa intri in meniu, sa selectezi prin rotire postul de la 1..6 si apoi sa dai ok. Asa schimbi postul la 4000UB
Sus
gigi-kent
Pasionat

Data înscrierii: 20/Mai/2008
Locație: brasov

MesajTrimis: Sâm Sep 13, 2008 6:10 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu am modelul asta de pioneer si sunt foarte multumit de el.are setari mai mult decat suficiente la pretul lui.il recomand cu caldura
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum