|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
nemet_tt
Data înscrierii: 25/Aug/2008 Mesaje: 1
|
Trimis: Lun Aug 25, 2008 3:07 pm Titlul subiectului: Pioneer DEH 4000UB sau kenwood W5141UAY |
|
|
Despre pioneer 4000UB am auzit numai cuvinde la lauda dar parca imi place mai mult cum arata Kenwood W5141UAY dar vad ca nu prea e discutat pe aici.Are cineva ,ce poata sa imi spuna de el?
Si inca ceva unde sunt butoanele pentru a schimba posturile de radio cele de la 1 la 6 sau cum e la modelul asta? |
|
| Sus |
|
 |
semecristian Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 05/Aug/2008 Mesaje: 28 Locație: SV
|
Trimis: Joi Sep 11, 2008 4:27 pm Titlul subiectului: Re: Pioneer DEH 4000UB sau kenwood W5141UAY |
|
|
| nemet_tt a scris: | Despre pioneer 4000UB am auzit numai cuvinde la lauda dar parca imi place mai mult cum arata Kenwood W5141UAY dar vad ca nu prea e discutat pe aici.Are cineva ,ce poata sa imi spuna de el?
Si inca ceva unde sunt butoanele pentru a schimba posturile de radio cele de la 1 la 6 sau cum e la modelul asta? |
Nu are butoane de la 1..6
Tre sa intri in meniu, sa selectezi prin rotire postul de la 1..6 si apoi sa dai ok. Asa schimbi postul la 4000UB |
|
| Sus |
|
 |
gigi-kent Pasionat
Data înscrierii: 20/Mai/2008 Mesaje: 134 Locație: brasov
|
Trimis: Sâm Sep 13, 2008 6:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
| eu am modelul asta de pioneer si sunt foarte multumit de el.are setari mai mult decat suficiente la pretul lui.il recomand cu caldura |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|