|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
adrian18
Data înscrierii: 10/Aug/2008 Mesaje: 11
|
|
| Sus |
|
 |
adrian18
|
Trimis: Joi Aug 21, 2008 12:45 pm Titlul subiectului: |
|
|
Haideti baieti nimeni nu stie de modelu asta ceva?? La nimeni nu ii place 50-UB??  |
|
| Sus |
|
 |
Turcuman Robert Priceput
Data înscrierii: 06/Aug/2006 Mesaje: 309 Locație: Timisoara
|
Trimis: Joi Aug 21, 2008 5:44 pm Titlul subiectului: |
|
|
| tot display alb are si 4000UB si se vede bine. iar ca design zic eu ca o sa-ti placa. de ce nu vrei 6000 UB? are 2 preout-uri si e gragutz. |
|
| Sus |
|
 |
vladcosmin Pasionat
Data înscrierii: 09/Mai/2008 Mesaje: 63
|
Trimis: Joi Aug 21, 2008 5:55 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu stiu de ce,dar modele 2008 nu prea imi plac,daca it foarte mult la display si poti renunta la USB o alegere buna ar fii 4900,asta daca il mai gasesti pe undeva,are un display foarte elegant,are 2 iesiri de 4v si pe deasupra e cu mult mai ieftin,ca si calitate a materialelor mi se pare bun,dar parca nu se compara cu 40-ul din 2007,e mai bine inchegat,ca si auditie insa este la fel,aceleasi reglaje,are in plus doar functia List(poti umbla prin foldere sa cauti tu ce melodie vrei fara sa mai fii nevoit sa o asculti ) |
|
| Sus |
|
 |
adrian18
|
Trimis: Joi Aug 21, 2008 6:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu mai stiu dintre care sa aleg mie toate imi plac .Iar cu preouturi imi ajunge si unul ca sa amplific 2 boxe ca unde vreau sa il pun nu am loc doar ptr 2 boxe si un amplificator atat iar ptr subwoofer nu mai imi ramane loc avand un spatiu limitat. |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|