|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
StatiX
Data înscrierii: 03/Sep/2007 Mesaje: 1
|
Trimis: Lun Sep 03, 2007 8:53 pm Titlul subiectului: Pioneer DEH-P40MP + boxe Pioneer TS-Q131C |
|
|
Salut! ... dupa cateva vizite pe aici am ramas la HU acesta, dar mi-au sarit in ochi si Pioneer TS-Q131C ( http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Pioneer/Sisteme/TS-Q131C/ )ca sistem pe fata. Ce parere aveti? merita? nu am vazut multe comenatrii despre acest sistem. conteaza si culoarea, galben. Pe o Solenza a vrea sa le pun. Ele sunt concepute pt Renault dar daca sunt de 13 nu cred ca ar exista o problema la montare. Eventuale pareri .. recomandare chiar si alte sisteme (13) ce ce s-ar potrivi la o Solenza cu acest HU sunt bine venite.
Multumesc anticipat.  |
|
| Sus |
|
 |
Raf
Data înscrierii: 27/Sep/2006 Mesaje: 12
|
Trimis: Mie Sep 26, 2007 1:12 am Titlul subiectului: |
|
|
Salut,
O alegere interesanta dar nu le-am ascultat. Daca nu primesti alte sfaturi megi (la sigur) cu DLS C5. Tweetere le montezi la oglinzi pozitionate fata in fata! Foarte important: intre filte si woofere inseriaza condensatoare de 330 micro Farazi!
Observatie: daca poti (cu ceva adaptari) instaleaza DLS C6! Castigi la bas.
Apoi, cu multa grija si eventual un ajutor experimentat regleza filtrele parametrice ale Pioneer-ului - este mai greu dar, dupa ceva munca, vei fi rasplatit cu un sunet foarte bun (mult peste medie)!
Succes! |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|