| |
| Autor |
Mesaj |
MM_*8_BUM

Data înscrierii: 08/Ian/2007 Mesaje: 14 Locație: Baia Mare
|
Trimis: Mie Sep 26, 2007 12:42 am Titlul subiectului: Pioneer DEH-P40MP vs. SONY CDX-GT616U |
|
|
| Vreau sa cumpar un CD Player si initial mi-a sarit in ochi sony pt ca are 26 watti RMS ,usb frontal si 3 preout-uri de 2V dar am observat ca peste tot este recomandat Pioneer DEH-P40MP.Chiar asa bine suna fata de sony? Are doar 22 watti RMS dar are egalizator parametric. Dar la la un volum de 15-20 watti care credeti ca ar suna mai bine? |
|
| Sus |
|
 |
Raf
Data înscrierii: 27/Sep/2006 Mesaje: 12
|
Trimis: Mie Sep 26, 2007 12:51 am Titlul subiectului: |
|
|
Nu sta pe ganduri cu cifrele... o fi un watt in plus sau minus... Pioneer-ul este [u]cel putin[/u] o clasa peste Sony si se aude intr-adevar foarte bine! Sa nu uitam ca Pioneer-urile se "bat" printre cele mai bune Head Unit-uri.
PS: filtrele parametrice sunt excelente; este adevarat ca ai nevoie de un amic experimentat pana le intelegi si le setezi astfel incat masina sa "sune" optim masina . |
|
| Sus |
|
 |
ursachemihai Priceput

Data înscrierii: 06/Sep/2007 Mesaje: 509 Locație: Piatra Neamt
|
Trimis: Mie Sep 26, 2007 8:56 am Titlul subiectului: |
|
|
Uita de Sony! Am avut eu unul 410 U cu USB... si l-am vandut imediat ce am auzit un Pioneer 40 MP .
aia 2 watti in plus nu sunt buni la nimic, daca vrei un sunet cald...personalizat...bass profund....mergi pe Pioneer...daca vrei doar galagie...ia-ti Sony!
Iar in legatura cu volumul : la sony e alta gradatie respectiv potentiometrul merge pina la 32 , la Pioneer ajunge la 63! _________________ No Bass....No Fun !
DEH 40 MP+ Helix Esprit F+R |
|
| Sus |
|
 |
MM_*8_BUM

Data înscrierii: 08/Ian/2007 Mesaje: 14 Locație: Baia Mare
|
Trimis: Joi Sep 27, 2007 2:45 pm Titlul subiectului: Pioneer DEH 40 MP vs. Clarion DXZ578RUSB |
|
|
| Ati reusit sa i-mi schimbati parerea. Sigur o sa i-au un Pioneer DEH 40 MP. |
|
| Sus |
|
 |
ursachemihai Priceput

Data înscrierii: 06/Sep/2007 Mesaje: 509 Locație: Piatra Neamt
|
Trimis: Joi Sep 27, 2007 3:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
ma bucur ca ti-ai schimbat parerea!
Nu vrem sa promovam produsele Pioneer....cu toate ca asta facem ... ar trebui sa primim un comision de le ei pt asta... .
Dar nici nu vrem sa compromitem marca Sony... sunt si ele foarte bune...fiabile....dar la capitolui sunet personalizat...nu prea sunt asa avansati..poate doar la modelele de top.. _________________ No Bass....No Fun !
DEH 40 MP+ Helix Esprit F+R |
|
| Sus |
|
 |
|