|
Autor |
Mesaj |
cioky
Data înscrierii: 19/Sep/2006 Mesaje: 2
|
Trimis: Mar Sep 19, 2006 9:57 pm Titlul subiectului: pioneer DEH-P4800MP |
|
|
sal... sunt curios cam cum se aude acest mp3 k l-am vazut in magazin si m-am "jucat" un pic pe el si am observat k are f multe optiuni de reglaj sincer m-am cam ametit prin el pe acolo
eu am momentan un pioneer cu cd model mai vechi 4x45 si as vrea sa-l iau pe asta dar sa stiu daca isi merita banii |
|
Sus |
|
 |
Turcuman Robert Priceput
Data înscrierii: 06/Aug/2006 Mesaje: 309 Locație: Timisoara
|
Trimis: Mar Sep 19, 2006 10:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
am un model asemanator 30 MP... la reglaje is identice. si-s foarte multumit de el, se aude super. daca-ti place cum arata eu zic sa-l iei!! poti sa mai te uiti si pe la ceva alpine-uri (CDE-9848RB, dar are doar 1 preOut), clarion DXZ468RMP care are si telecomanda.... astea se incadreaza in pretul lui 4800 . |
|
Sus |
|
 |
robertino_2oo5
Data înscrierii: 12/Sep/2006 Mesaje: 20
|
Trimis: Mar Sep 19, 2006 11:56 pm Titlul subiectului: |
|
|
salut...am eu acest model. este excelent...se aude super... si are un design..super de asemenea. f f multe opriuni de reglaje. nu sare cd'ul si. are 2 iesiri.. care cred io...ca sunt de ajuns....dak vrei sa'l iei... ti'l recomand cu incredere |
|
Sus |
|
 |
cioky
Data înscrierii: 19/Sep/2006 Mesaje: 2
|
Trimis: Mie Sep 20, 2006 1:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
pai asta m-a incantat si pe mine k are 2 iesiri rca ca imi trebuie:)
si nu vroiam sa umblu cu improvizatii si imi place si designu lui sper sa se auda bine... de fapt nu o sa pun nici o boxa pe el k o sa treaca totul prin statie:) |
|
Sus |
|
 |
|