| |
| Autor |
Mesaj |
Harmanos
Data înscrierii: 29/Apr/2007 Mesaje: 1
|
Trimis: Dum Apr 29, 2007 6:39 pm Titlul subiectului: Pioneer DEH-P55BT |
|
|
Am achizitionat de curand un Pioneer DEH-P55BT e super clar sunetul totul e ok la el dar ceva nu e in regula ... conectez Bluetooth'ul telefonului ce il am Sony Ericsson w800i ... il gaseste pe Pioneer dau sa ma conectez si imi cere codul de conectare la celalalt aparat adica la Pioneer ... in cartea tehnica a lui scrie ca codul ar trebui sa fie 1111 dar nik ... nul ea ... am incercat o multitudine de combinatii de cifre si nu accepta ... ce ash putea face??
Multumesc Anticipat!
| Description: |
|
| Filesize: |
15.35 KB |
| Viewed: |
3142 Time(s) |

|
|
|
| Sus |
|
 |
vladel
Data înscrierii: 17/Mar/2007 Mesaje: 4
|
Trimis: Sâm Mai 12, 2007 2:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
Salut aceiasi problema am si eu. Am acelasi casetofon si sunt f multumit de el. Am incercat cu 2 tel Sony ericson il gaseste imi cere codul care in carte scrie a fi 1111. Dupa ce introduc codul imi spune ca casetofnul refuza conexiunea cu tel. Poate ne ajuta cineva
multumesc
|
|
| Sus |
|
 |
[g] Pasionat

Data înscrierii: 26/Ian/2007 Mesaje: 172 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Sâm Mai 12, 2007 3:28 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eu am 75BT si am reusit sa ma conectez la el cu un Nokia 6230... Problema cu parola se rezolva daca cititi putin manualul player-ului. Am gasit in manual la functiile de BT ceva de genul ca trebuie sa resetati/puneti o parola la player, sau sa folositi aceeasi parola din player [daca cumva o stiti sau apare in manual ca fiind default] pentru a o scrie in telefon cand va conectati. Dupa ce va conectati player-ul nu va mai cere parola daca veti crea un profil cu telefonul vostru in meniul player-ului.
La player-ul meu [75BT] pot accesa meniul de functii/configurare dupa ce il inchid [tin apasat pe SRC] si apoi tin apasat pe ESC. Acolo gasiti probabil setarile pentru BT, respectiv conectare + alte setari ale aparatului.
Sper sa va fie de ajutor.
_________________ ClarionDXZ778RUSB:HybridAudioImagineI61-2& JL10W6 poweredByAudisonLRx6.9+DynamatXtreme @ MeganeI |
|
| Sus |
|
 |
vladel
Data înscrierii: 17/Mar/2007 Mesaje: 4
|
Trimis: Dum Mai 13, 2007 10:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
Am rezolvat problema. Nu e ff complicat. trebuie sa dai search de pe casetofon ca sa iti gaseasca tel apoi introduci parola 1111 pe mobil si gata legatura.
Nu stiu exact cum sa iti explic..trebuie sa citesti cu atentie manualul.
|
|
| Sus |
|
 |
fuego
Data înscrierii: 30/Iul/2007 Mesaje: 2
|
Trimis: Lun Iul 30, 2007 5:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
Salut
Am aceasi problema ca si voi cu un P55BT, nu ma pot conecta la un 6230
Cum pot face ca din butoanele de pe panoul frontal sa intru in menu bluetooth,Precizez ca nu detin telecomanda
Multumesc anticipat
|
|
| Sus |
|
 |
fuego
Data înscrierii: 30/Iul/2007 Mesaje: 2
|
Trimis: Joi Aug 09, 2007 4:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
| fuego a scris: | Salut
Am aceasi problema ca si voi cu un P55BT, nu ma pot conecta la un 6230
Cum pot face ca din butoanele de pe panoul frontal sa intru in menu bluetooth,Precizez ca nu detin telecomanda
Multumesc anticipat |
Chiar nu cunoaste nimeni/?
|
|
| Sus |
|
 |
|