Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Pioneer DEH-P55BT

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere

Autor Mesaj
Harmanos

Data înscrierii: 29/Apr/2007

MesajTrimis: Dum Apr 29, 2007 6:39 pm    Titlul subiectului: Pioneer DEH-P55BT Răspunde cu citat (quote)

Am achizitionat de curand un Pioneer DEH-P55BT e super clar sunetul totul e ok la el dar ceva nu e in regula ... conectez Bluetooth'ul telefonului ce il am Sony Ericsson w800i ... il gaseste pe Pioneer dau sa ma conectez si imi cere codul de conectare la celalalt aparat adica la Pioneer ... in cartea tehnica a lui scrie ca codul ar trebui sa fie 1111 dar nik ... nul ea ... am incercat o multitudine de combinatii de cifre si nu accepta ... ce ash putea face??
Multumesc Anticipat!

Pioneer DEH-P55BT.jpg
 Description:
 Filesize:  15.35 KB
 Viewed:  3142 Time(s)

Pioneer DEH-P55BT.jpg

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
vladel

Data înscrierii: 17/Mar/2007

MesajTrimis: Sâm Mai 12, 2007 2:54 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Salut aceiasi problema am si eu. Am acelasi casetofon si sunt f multumit de el. Am incercat cu 2 tel Sony ericson il gaseste imi cere codul care in carte scrie a fi 1111. Dupa ce introduc codul imi spune ca casetofnul refuza conexiunea cu tel. Poate ne ajuta cineva
multumesc
Sus
[g]
Pasionat

Data înscrierii: 26/Ian/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Sâm Mai 12, 2007 3:28 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu am 75BT si am reusit sa ma conectez la el cu un Nokia 6230... Problema cu parola se rezolva daca cititi putin manualul player-ului. Am gasit in manual la functiile de BT ceva de genul ca trebuie sa resetati/puneti o parola la player, sau sa folositi aceeasi parola din player [daca cumva o stiti sau apare in manual ca fiind default] pentru a o scrie in telefon cand va conectati. Dupa ce va conectati player-ul nu va mai cere parola daca veti crea un profil cu telefonul vostru in meniul player-ului.
La player-ul meu [75BT] pot accesa meniul de functii/configurare dupa ce il inchid [tin apasat pe SRC] si apoi tin apasat pe ESC. Acolo gasiti probabil setarile pentru BT, respectiv conectare + alte setari ale aparatului.

Sper sa va fie de ajutor.

vladel

Data înscrierii: 17/Mar/2007

MesajTrimis: Dum Mai 13, 2007 10:38 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am rezolvat problema. Nu e ff complicat. trebuie sa dai search de pe casetofon ca sa iti gaseasca tel apoi introduci parola 1111 pe mobil si gata legatura.
Nu stiu exact cum sa iti explic..trebuie sa citesti cu atentie manualul.
Sus
fuego

Data înscrierii: 30/Iul/2007

MesajTrimis: Lun Iul 30, 2007 5:36 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Salut
Am aceasi problema ca si voi cu un P55BT, nu ma pot conecta la un 6230
Cum pot face ca din butoanele de pe panoul frontal sa intru in menu bluetooth,Precizez ca nu detin telecomanda
Multumesc anticipat
Sus
fuego

Data înscrierii: 30/Iul/2007

MesajTrimis: Joi Aug 09, 2007 4:49 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

fuego a scris:
Salut
Am aceasi problema ca si voi cu un P55BT, nu ma pot conecta la un 6230
Cum pot face ca din butoanele de pe panoul frontal sa intru in menu bluetooth,Precizez ca nu detin telecomanda
Multumesc anticipat

Chiar nu cunoaste nimeni/? Crying or Very sad
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum