Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Pioneer DEH-p70bt ajutor bluetooth

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere

Autor Mesaj
rezolvareimediata

Data înscrierii: 06/Noi/2006

MesajTrimis: Lun Noi 06, 2006 1:30 am    Titlul subiectului: Pioneer DEH-p70bt ajutor bluetooth Răspunde cu citat (quote)

salut, mi-am luat un cass pioneer deh p70 bt si in momentul cand incerc sa ma conectez cu telu la bluetooth, imi cere o parola. nu l-am cumparat nou, e folosit, cel de la care l-am luat nu are nici o idee despre acea parola, am incercat cele mai uzuale variante, cu 4 de 0 si 1234 si etc etc, nu vrea sa mearga.
ma poate ajuta si pe mine cineva? pls pls
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
andrei006
Priceput

Data înscrierii: 05/Sep/2006
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Lun Noi 06, 2006 2:55 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

de obicei cand folosesti serviciu de bluetooth pui parola care o vrei tu la ambele aparate.
de exemplu pui la casetofon 1234 si apoi cand te conectezi ... pui la telefon aceeasi parola.
cel putin asa era la pc ...
bafta Smile
Sus
rezolvareimediata

MesajTrimis: Lun Noi 06, 2006 7:23 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

:( :( Da, stiu k la teluri mergea cu 1234 , dar am incercat..... imi da wrong password...... nush ce sa-i fak, din meniu am cautat, nu am gasit vreo setare pentru password, deci nush unde sa mai caut...... dak nu e in meniu, ma gandesk k o fii scrisa undeva, pe eticheta lui nu scrie nik, poa pe cutie, dar dak nu l-am cumparat nou si nu am cutie....... m-am gandit k poate stie careva ceva despre asta , pls dak are cineva vreo idee, sa ma anunte si pe mine.
Sus
Silviu
Priceput

Data înscrierii: 17/Iul/2006

MesajTrimis: Lun Noi 06, 2006 10:46 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Atunci cand cere parola inrodu cifra "1" ,si atat. Am la laptop bluetooth, iar ca sa se conecteze lavreun telefon trebuie sa-i dau parola "1".

Sper sa-ti mearga..........

Silviu
Priceput

Data înscrierii: 17/Iul/2006

MesajTrimis: Mie Noi 08, 2006 1:25 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ti-a mers ? ..... Sunt curios.........
rezolvareimediata

MesajTrimis: Lun Noi 20, 2006 11:32 am    Titlul subiectului: nu merge Răspunde cu citat (quote)

nope, nu vrea sa mearga nici asa..... nush, asta nu are ceva sa revina la setarile din fabrica? adik poa asa uita si pass aia veche si poa pot sa-i bag eu una noua....... ce ziceti? Are cineva vreo idee?
PS. am incercat cu mai multe telefoane, si cu nokia si sony ericsson, etc, tot degeaba, nu trece de pass deloc.
Sus
NoNameX
Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 22/Oct/2006
Locație: In Sound

MesajTrimis: Lun Noi 20, 2006 3:51 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

incearca cu 5 cifre...00000 sau 12345...totusi cauta cartea lui pe net sau daca o ai citeste-o cu atentie.... Shocked
Sus
rezolvareimediata

MesajTrimis: Mar Noi 21, 2006 4:44 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu am cartea lui, am mai spus k nu l-am luat nou, si nici pe net nu am gasit vreo rezolvare, doar descrierea lui si caracteristici tehnice, nik altceva despre bluetooth, doar k are :(.
Voi incerca si cu 5 cifre, ms.
Sus
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Mar Noi 21, 2006 6:17 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

vezi manualul complet de aici:
http://www.service.pioneer-eur.com/peeservice/instrmanuals.nsf/0/A375C9DAE977D086C125701400427920/$File/CRD3985_DEH-P70BT.pdf

La pagina 42 este detaliata procedura de pairing a unui telefon cu aparatul. Parola default este 1111.

Bafta!
Sus
rezolvareimediata

MesajTrimis: Mar Noi 21, 2006 6:20 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ms, aku ma duk sa incerc :P
Sus
NoNameX

Data înscrierii: 22/Oct/2006
Locație: In Sound

MesajTrimis: Mar Noi 21, 2006 6:40 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

merge? Very Happy
Sus
rezolvareimediata

MesajTrimis: Mar Noi 21, 2006 7:08 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

DAP, MERGEEEEE !!!!!!!!!
Ms mult,
as mai avea o rugaminte, dak stie cineva de unde cumpar un microfon pt el, k nu are ( am mai zis k nu l-am luat nou) ,si nu am gasit pe niciunde
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum