|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
Gi
Data înscrierii: 21/Mar/2007 Mesaje: 13 Locație: Brasov
|
|
| Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
Trimis: Dum Apr 01, 2007 11:26 am Titlul subiectului: Re: Pioneer DEH-P88RS |
|
|
felicitari . sa-l stapanesti sanatos si sa te bucuri de el. cu reglajele, asteapta-l pe mihai sa vina si cu impresiile lui, ca proaspat posesor de P88
_________________ ptr intrebari legate de comenzi/stoc
0788.315.434 / 0788.269.156 / 021.569.26.06
NU PE MP |
|
| Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Lun Apr 02, 2007 11:38 am Titlul subiectului: |
|
|
Ce impresii ca eu inca nu ma impac cu el...
Nici ca interfata nici ca sunet.
Dupa 2 ore de dat de butoane m-am enervat si am oprit TA, Auto EQ, trecut EQ pe preset Super Bass si ascultat 3 ore radio... ocazie cu care am si memorat niste posturi (paranteza, prinde bine bine radio).
La asa de nivel de exasperare ajunsesem...
Incet incet imi revin si o iau de la capat.
Mai lucrez si revin...
|
|
| Sus |
|
 |
Gi
|
Trimis: Mar Apr 03, 2007 7:12 am Titlul subiectului: |
|
|
.... subscriu
Eu, deocamdata, merg pe Custom 1, cu capetele usor modificate. Azi vreau sa incerc Auto TA and EQ function. Sa vedem ce va iesi ...
btw, am mare nevoie acum .... de Focal'uri
|
|
| Sus |
|
 |
mihai Site Admin
|
Trimis: Mar Apr 03, 2007 11:05 am Titlul subiectului: |
|
|
Eu am facut Auto TA&EQ din prima zi si tocmai de aia nu eram multumit, gusturile mele nu se pupau cu ale lui cred.
Intre timp am mai progresat si incep sa vad si sa apreciez si partile bune:
Sunetul e clar, chiar prea clar pe alocuri, bass-ul e prompt si bine articulat.
Auto TA-ul a facut treaba buna, sound stage-ul e bun, chiar m-a impresionat ca a facut treaba asa buna singur. Problema e ca mi-a pozitionat centrul sound stage-ului in centrul masinii pe bord, ori eu il vreau in fata mea, dupa volan, si va trebui sa-l fac manual (chestie de gusturi cred).
Auto EQ-ul e acceptabil dar nu mi-a placut insa ca a decis sa-mi taie mid bassii la 125 Hz... Am mai intervenit eu pe ici colo si suna bine dar mai am mult de butonat, timp si rabdare sa fie.
|
|
| Sus |
|
 |
fox
Data înscrierii: 15/Noi/2006 Mesaje: 17
|
Trimis: Mar Apr 03, 2007 12:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Nu e neaparat nevoie sa modifici manual astfel incat sa ai scena in fata ta, vezi ca tot la audio adjustments iti poti alege pozitionarea scenei...iti alegi scaunul care sa fie in centrul scenei, la tine probabil ai selectate ambele scaune fata...Inca o chestie, poate stiti voi ce reprezinta cele 4 optiuni ale BBE-ului...?
|
|
| Sus |
|
 |
mihai Site Admin
|
Trimis: Mar Apr 03, 2007 12:26 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu, sunt pe Front Left. Daca o vreau in fata mea trebuie facuta manual..
Cu position selectorul nu alegi pozitia scenei ci pozitia ascultatorului care o va auzi in centrul bordului.
Cu TA nu se poate obtine un stage bun pentru ambele scaune, pe Position Selector = Front se aude o mare varza pentru ambele locuri.
|
|
| Sus |
|
 |
mihai Site Admin
|
Trimis: Mar Apr 10, 2007 1:02 am Titlul subiectului: |
|
|
revin dupa cum am promis:
Auto TA&EQ sucks. I see now... de ce nu-mi placea mie cum suna.
Oh, si inca ceva: activarea functiei TA pe un procesor de sunet inseamna deschiderea cutiei Pandorei. Nu va ganditi la asa ceva decat daca aveti foarte mult timp liber si foarte multa rabdare.
Odata cu beneficiile aduse in staging & imaging, TA aduce multe probleme de liniaritate si faza.
Cu Auto TA-ul facut de 88RS aproape ca ma lua ameteala cateodata si nu stiam de ce... stiu acum... anumite note veneau in faza, altele nu.
Am stat in total peste 5 ore regland si ascultand, 2 ore numai ieri noapte, si in sfarsit am ajuns la un stadiu multumitor.
("multumitor" pentru mine inseamna "foarte bine" pentru altii poate)
Acum am un centru destul de bine definit si pe voci joase si pe voci mai soptite chiar pe bord dupa volan si kick bass-ul vine din parbriz si el. Mai e de lucru dar pentru moment pot sa ma bucur de ce aud. Cel mai mult am avut de furca cu impacarea liniaritatii cu TA-ul dar am scos-o la capat satisfacator. era ora 2 noaptea si n-am mai putut.
Sambata la intalnire chiar vreau sa asculte altcineva masina si sa-mi spuna ce aude obiectiv, stiu ca autosugestia imi poate juca feste si ca creierul uman e foarte capabil de alterarea realitatii. De fapt asta se si incearca in SQ... Cum sa pacalesti creierul cand de fapt sunetul tot din aceleasi puncte fixe vine
Pana sambata sper sa fiu 100% multumit de reglaje. Ne vedem acolo!
|
|
| Sus |
|
 |
Gi
|
Trimis: Joi Apr 12, 2007 6:36 am Titlul subiectului: |
|
|
Am incercat si eu Auto TA & EQ si pot spune ca sunt foarte multumit de rezultate, in conditiile in care, inca merg cu difurile stock.
Deja am reusit sa descentrez ceva pe stanga fata ... baraie ingrozitor
Super interesant a fost momentul procedurii, nu m-am putut abtine sa nu stau in masina sa vad (aud) ce se intampla. ... intai mi-a sunat telefonul, reluat procedura, dupa care m-a luat tusea
Dupa inlocuirea difurilor, am sa vin si eu la o intalnire, Mihai, poate ma ajuti putin cu 'some settings'
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|