|
|
|
Autor |
Mesaj |
mishutz Pasionat
Data înscrierii: 28/Iul/2006 Mesaje: 118 Locație: Constanta
|
|
Sus |
|
 |
dragosdls Priceput

Data înscrierii: 22/Mar/2013 Mesaje: 354 Locație: Prahova
|
Trimis: Dum Noi 09, 2014 6:45 pm Titlul subiectului: |
|
|
alta varianta:
http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare-auto/Alpine/MRX-Series/MRX-M55/
800lei.
Trebuie sa vezi ce preturi au cele alese de tine in Romania, sau la ce pret ajung aici , daca vrei sa le cumperi din afara.
Poate este cineva pe aici care a avut experiente cu Pioneer pe amplificare, fiindca mie imi par cam ieftine raportate la puterea declarata. _________________ Kmm361, Dls A4, Micro-Precision 7.16, 5.8 |
|
Sus |
|
 |
mishutz Pasionat
|
Trimis: Dum Noi 09, 2014 7:01 pm Titlul subiectului: |
|
|
Primul e 680 de lei, al doilea e 890 de lei. Daca il iau pe primul, din diferenta imi iau si un kit de cabluri. Oricum, mai astept si alte pareri sau sugestii. _________________ un bas clar si tare.. |
|
Sus |
|
 |
VanIIa Audiofil
Data înscrierii: 25/Oct/2014 Mesaje: 1958 Locație: Pitesti
|
|
Sus |
|
 |
mishutz Pasionat
|
Trimis: Mie Noi 12, 2014 10:05 pm Titlul subiectului: |
|
|
E mai slab si nici mai ieftin nu e. Pioneerul are 2 sigurante de 40A, Hollywoodul are 2 sigurante de 30A, plus ca nu sta deloc mai bine la putere.
N-am avut eu probleme cu Crunch si Magnat, deci nu vad de ce as avea cu Pioneerul. _________________ un bas clar si tare.. |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|