|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
bebeko Pasionat
Data înscrierii: 18/Mai/2007 Mesaje: 103 Locație: Cluj-Napoca/Bistrita
|
Trimis: Sâm Mai 26, 2007 2:46 pm Titlul subiectului: Pioneer model 2007 - mai au probleme cu receptia radio ? |
|
|
Buna,
ma intereseaza un Pioneer , model 2007 , mai exact DEH-P5900MP
- http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/Pioneer/DEH-P5900MP/.
Am inteles ca la modelele anterioare exista probleme la receptia semnalelor radio. La modelele noi mai este prezenta aceasta problema ??? |
|
| Sus |
|
 |
ditZa

Data înscrierii: 24/Mai/2007 Mesaje: 18
|
Trimis: Lun Mai 28, 2007 9:50 am Titlul subiectului: |
|
|
probleleme la receptia radio se intalnesc atunci cand conexiune radio e prost facuta in masina sau masina e ceva model vechi..
probleme cu semnasul radio am intilnit la un amic de-al meu pe un ford focus ... problema s-a rezolvat cu un amplificator de semnal |
|
| Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
Trimis: Lun Mai 28, 2007 9:58 am Titlul subiectului: |
|
|
nu tot timpul are treaba vechimea masinii. a mea e relativ noua (2 ani), si a avut vreo 4-5 playere pe putin. singurele care mai fac fitze sunt pio. dar nu suparatoare...ci au uneori ca niste caderi de semnal, 2-3 secunde de fasait, apoi isi revine. nici in restul timpului, cand merge ok, nu pot spune ca receptia e una extraordinara. la capitolul asta, Alpine si Sony (2 din brand-urile avute inainte de pio) stateau mai bine. _________________ ptr intrebari legate de comenzi/stoc
0788.315.434 / 0788.269.156 / 021.569.26.06
NU PE MP |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|