|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
InFerNoS Pasionat
Data înscrierii: 15/Mar/2010 Mesaje: 89 Locație: Craiova
|
Trimis: Vin Sep 03, 2010 1:43 pm Titlul subiectului: Pioneer MVH-8200BT Media receiver |
|
|
http://www.be-loud.ro/produse/DVD_-_TV_Auto/Pioneer/MVH-8200BT/
In state , pretul acestui media receiver, este aproape la jumatate in comparatie cu preturile de aici...
Ce vreau sa va intreb...
Se merita sa-l cumpar si ma refer odata la fiabilitate si doi la calitatea sunetului direct pe difuri si a eventualei imbunatatiri cu un amplif sau doua pe difuzoare dupaia... ? _________________ Kenwood KDC-W6047U, Mac Audio ZX1000 + Alpine Type-R 12 -/- Stinger 1F, 2awg. |
|
| Sus |
|
 |
ekofresh Pasionat
Data înscrierii: 28/Dec/2009 Mesaje: 154 Locație: bucuresti
|
Trimis: Vin Sep 03, 2010 10:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
i-al din state, daca nu i-al de la altex mai ieftin cu 30ron.
Ce player ai tu, in semnatura ai Pioneer, pai tu nu stii daca e fiabil sau daca esti multumit de calitatea sunetului? |
|
| Sus |
|
 |
InFerNoS Pasionat
Data înscrierii: 15/Mar/2010 Mesaje: 89 Locație: Craiova
|
Trimis: Sâm Sep 04, 2010 12:42 am Titlul subiectului: |
|
|
| ekofresh a scris: | i-al din state, daca nu i-al de la altex mai ieftin cu 30ron.
Ce player ai tu, in semnatura ai Pioneer, pai tu nu stii daca e fiabil sau daca esti multumit de calitatea sunetului? |
In legatura cu pretul, nu am vrut nicidecum sa pun intr-o postura proasta strict site-ul be-loud, spun doar ca poti sa iei din partea celalalta scule la preturi mult mai bune ca aici (in Romania) chestie care se stie deja.
Am pus link cu playerul de pe site-ul be-loud pt a nu se considera ca fac reclama la alte site-uri aici.
Iar eu consider ca acest player sau ce-o fi nu este o scula entry-level si DUPA MINE si din cate vad in specificatii, PARE bun, insa specificatiile nu sunt intotdeauna exacte sau de ce avem noi nevoie in mersul de zi cu zi...
Vreau pareri de la cineva care a mai avut de-aface cu asa ceva. Nu stiu daca la modelul acesta Pioneer, punand atatea pe el (bluetooth, usb, card, dvd, etc) s-au axat pe calitate sau pe utilitate...
In legatura cu fiabilitatea, nu stiu, playerul acesta (P55BT) il am de aproximativ 5 luni, nu l-am luat nou ce-i drept dar a inceput sa ma lase... Cand pun fata detasabila trebuie s-o las si s-o pun de cateva ori pana se aprinde... De aceea vreau sa-mi cumpar altceva nou si mai bun ca sa nu-l mai schimb o perioada buna...
Mersi pt sfat / parere, altcineva? _________________ Kenwood KDC-W6047U, Mac Audio ZX1000 + Alpine Type-R 12 -/- Stinger 1F, 2awg. |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|