|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
andrew20202
Data înscrierii: 27/Feb/2015 Mesaje: 4 Locație: Medias Sibiu
|
|
| Sus |
|
 |
toboalpha Audiofil

Data înscrierii: 12/Iul/2010 Mesaje: 942 Locație: sibiu cluj
|
Trimis: Sâm Feb 28, 2015 1:49 am Titlul subiectului: |
|
|
partea buna la Kenwood e ca microfonul e separat, nu stiu daca si la Pioneer e la fel pentru ca nu specifica  _________________ BasuL si cu Toba MarE
Alpine 9855r/SPL Dynamics xtr 300d4-ICE-1500D/Focal.ps165 |
|
| Sus |
|
 |
andrew20202
|
Trimis: Sâm Feb 28, 2015 11:17 am Titlul subiectului: |
|
|
| Ar trebui sa aiba, am testat modelul MVH 350BT, are microfon separat si e foarte sensibil, nu trebuie pozitionat la nivelul fetei, microfonul era langa schimbator si se auzea clar, fara distorsiuni. M-am conectat la el cu un Samsung xcover, android 2.3.6, functioneaza bine, semnalul audio e clar si puternic, a preluat si functiile player-lui, melodia urmatoare, precedenta, chiar si semnalul audio de la iGO a fost preluat dar cateodata nu se reconecteaza automat la telefon, si trebuie refacuta conexiunea manual. De cateva ori s-a resetat la cheie...in general e ok, isi face treaba si m-am hotarat sa-mi iau si eu o astfel de jucarie si nu stiu daca sa merg pe Pioneer x370BT sau Kenwood BT34... |
|
| Sus |
|
 |
VanIIa Audiofil
Data înscrierii: 25/Oct/2014 Mesaje: 1958 Locație: Pitesti
|
|
| Sus |
|
 |
andrew20202
|
Trimis: Sâm Feb 28, 2015 3:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ai dreptate, streming-ul BT si fisiere mp3 nu au calitatea unui CD audio dar eu am renuntat la CD-ri din comoditate . VanIIa, am observat ca detii un kenwood KMM-361SD care pare sa aiba aceasi constructie ca si KMM-BT34 exceptand cititorul SD respectiv modulul BT. Esti multumit de unitate, ai intimpinat ceva probleme pana acum? |
|
| Sus |
|
 |
VanIIa Audiofil
Data înscrierii: 25/Oct/2014 Mesaje: 1958 Locație: Pitesti
|
Trimis: Sâm Feb 28, 2015 5:28 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu ai formulat corect. Straming-ul BT nu are calitatea unui mp3 rulat direct de pe stick/card deoarece procesarea se face in telefon (care e sub mediocra) si nu in player unde este un DAC special conceput pt. asta.
Sunt foarte multumit de el, calitate la bani putini. L-am recomandat la cel putin 3-4 prieteni care de altfel sunt multumiti de el chiar si pe boxe stock. N-am ce sa-i reprosez, constructia este una normala, nici slaba dar nici stralucita, pana la urma e plastic, nu metal dar butoanele sunt placute la atingere, nu au tacanitul ala tipic cand le apesi ci un fel de cauciuc, ceva mai moi ca la butoanele de la telecomanda, asta m-a impresionat in primul rand. Fata lui este destul de babana, aproape dubla ca grosime fata de modelul precedent pe care l-am detinut, 3057UR. Eu am avut nevoie in special de slot de card, stick-ul il foloseste tata iar cardul eu. Decat le schimb intre ele, melodia se pastreaza la ambele Nu am avut probleme cu el si sper sa nici nu am. _________________ https://i.ibb.co/gDnJydH/248672136-4487603014658514-640329769410830447-n.jpg |
|
| Sus |
|
 |
andrew20202
|
Trimis: Mie Mar 11, 2015 10:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
Salut VanIIa, am mers in cele din urma pe Kenwood (KMM BT34). Ai avut dreptate in legatura cu streamingul audio prin BT nu are calitatea obtinuta de pe stick dar aici vin cu o corectie: problema nu consta in procesarea semnalului in telefon ci in transmiterea acestuia prin BT. Prin BT apar mici distorsiuni sesizabie in zona medii-inalte in special la melodiile rock, am rulat aceleasi melodii de pe telefon dar conectat cu cablu audio si distorsiunile au disparut. Unitatea recunoaste comenzile payerului din mobil (android) play/pause, next song etc...se imperecheaza bine cu telefonul, preia apeluri, importa agenda telefonica si se pot efectua apeluri de pe unitate. Prin portul USB se poate incarca telefonul si daca e setat ca mass storage se poate rula muzica din memoria sa ca de pe stick. Ce m-a surprins a fost faptul ca se pot face setari audio independente pe fiecare sursa in parte (tuner, USB, BT audio). Pot spune ca am facut o alegere buna.
Multumesc pentru sfaturi si informatii. |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|