|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
utopic
Data înscrierii: 01/Mai/2007 Mesaje: 3
|
Trimis: Mar Mai 01, 2007 3:00 pm Titlul subiectului: pioneer P75BT |
|
|
Hello.
Mi-a cazut drag un P75BT, si ma gandesc sa fac comanda pt el zilele astea.
vreau sa-l montez pe cielo si intrebarea este daca ar fi probleme de vre-un fel, la conectica sau din orice alt motiv.
Imi dau seama ca este cam overkill pt masina, dar daca ai o goanga...
Este ceva ce ar trebui sa stiu sau de care sa ma feresc?
Multumesc. |
|
| Sus |
|
 |
utopic
|
Trimis: Vin Mai 04, 2007 9:31 pm Titlul subiectului: oka |
|
|
Gata.
Cateva impresii: am facut in final comanda folosind formularul online al site-ului joi dimineata (pe la 1 ) , astazi l-am si primit prin Cargus.
Uimitor de repede, deci jos palaria. A fost livrat la adresa unde am cerut, factura si cert de garantie sunt ok, la fel si continutul.
Serviciu aproape impecabil - am rugat sa fiu contactat telefonic in momentul in care pachetul este trimis din Bucuresti , asta nu s-a intamplat.
Jos palaria.
O sa va anunt cand reusesc sa-l montez.
Have a nice one. |
|
| Sus |
|
 |
autonero
Data înscrierii: 03/Iun/2007 Mesaje: 25
|
Trimis: Dum Iun 03, 2007 10:48 am Titlul subiectului: |
|
|
Salut. Mi-am cumparat si eu un Pioneer P75BT. Sunt foarte fericit ca l-am luat. Poate mai schimbam impresii . Intrebai daca sa te feresti de ceva .. eu zic ca de hoti . Vezi ca ai montare gratuita. Sper ca ai fost la ei sa ti-l monteze. Daca nu, vezi ca ai primit niste suruburi. Folosestele-le sa il prinzi de lamele din interiorul bordului.
Acum am si eu o intrebare. La conectarea telefonului, imi cere un cod al playerului. Care e codul? Unde il gasesc? |
|
| Sus |
|
 |
utopic
|
Trimis: Dum Iun 03, 2007 12:27 pm Titlul subiectului: quick |
|
|
in craiova nu cred ca am montare gratuita.
codul e 0000 - scrie in manual parca. daca vrei il poti schimba. tu ce telefon folosesti? |
|
| Sus |
|
 |
autonero
Data înscrierii: 03/Iun/2007 Mesaje: 25
|
Trimis: Dum Iun 03, 2007 11:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Nokia E50. Si trebuie sa fie si in Craiova, acolo unde ii e service-ul. |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|