Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

pioneer P75BT

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere

Autor Mesaj
utopic

Data înscrierii: 01/Mai/2007

MesajTrimis: Mar Mai 01, 2007 3:00 pm    Titlul subiectului: pioneer P75BT Răspunde cu citat (quote)

Hello.

Mi-a cazut drag un P75BT, si ma gandesc sa fac comanda pt el zilele astea.

vreau sa-l montez pe cielo si intrebarea este daca ar fi probleme de vre-un fel, la conectica sau din orice alt motiv.

Imi dau seama ca este cam overkill pt masina, dar daca ai o goanga... Smile

Este ceva ce ar trebui sa stiu sau de care sa ma feresc?

Multumesc.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
utopic

MesajTrimis: Vin Mai 04, 2007 9:31 pm    Titlul subiectului: oka Răspunde cu citat (quote)

Gata.

Cateva impresii: am facut in final comanda folosind formularul online al site-ului joi dimineata (pe la 1 Wink ) , astazi l-am si primit prin Cargus.

Uimitor de repede, deci jos palaria. A fost livrat la adresa unde am cerut, factura si cert de garantie sunt ok, la fel si continutul.

Serviciu aproape impecabil - am rugat sa fiu contactat telefonic in momentul in care pachetul este trimis din Bucuresti Very Happy, asta nu s-a intamplat.

Jos palaria.

O sa va anunt cand reusesc sa-l montez. Smile

Have a nice one.
Sus
autonero

Data înscrierii: 03/Iun/2007

MesajTrimis: Dum Iun 03, 2007 10:48 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Salut. Mi-am cumparat si eu un Pioneer P75BT. Sunt foarte fericit ca l-am luat. Poate mai schimbam impresii Wink. Intrebai daca sa te feresti de ceva .. eu zic ca de hoti Wink. Vezi ca ai montare gratuita. Sper ca ai fost la ei sa ti-l monteze. Daca nu, vezi ca ai primit niste suruburi. Folosestele-le sa il prinzi de lamele din interiorul bordului.

Acum am si eu o intrebare. La conectarea telefonului, imi cere un cod al playerului. Care e codul? Unde il gasesc?
Sus
utopic

MesajTrimis: Dum Iun 03, 2007 12:27 pm    Titlul subiectului: quick Răspunde cu citat (quote)

in craiova nu cred ca am montare gratuita.

codul e 0000 - scrie in manual parca. daca vrei il poti schimba. tu ce telefon folosesti?
Sus
autonero

Data înscrierii: 03/Iun/2007

MesajTrimis: Dum Iun 03, 2007 11:12 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nokia E50. Si trebuie sa fie si in Craiova, acolo unde ii e service-ul.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum