|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
vladu
Data înscrierii: 06/Oct/2006 Mesaje: 4
|
Trimis: Vin Oct 06, 2006 2:18 am Titlul subiectului: Pioneer pe Tico? |
|
|
As vrea sa-i fac o surpiza lu' nevasta-mea si cum simbata e ziua ei as fi vrut sa ii iau un mp3 auto. Problema e ca avem un tico micutz si are radioul (si difuzoarele) din fabrica. Cum multa lume vad ca recomanda Pioneer am vazut ca ar fi o oferta buna pentru DEH-2820MP. Intrebarea e daca ar probleme de incompatibilitate pe tico si daca ar fi necesare si niste difuzoare mai puternice, iar daca da, ce? tot Pioneer? nu ma intereseaza sa se auda mai tare, deci as putea sa ramin si cu cele din fabrica daca spuneti ca sunt ok. pls raspuns cit de urgent ptr ca in cazul in care ma decid sa ii fac cadoul asta trebuie sa ma misc repede (azi). de asemenea se poate asigura si instalare?
thanks |
|
| Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
Trimis: Vin Oct 06, 2006 8:45 am Titlul subiectului: Re: Pioneer pe Tico? |
|
|
| ar trebui alte difuzoare. nu stiu daca originalele de pe tico, care parca sunt de 10cm, au 25W rms cat ai nevoie tu. |
|
| Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Vin Oct 06, 2006 11:54 am Titlul subiectului: |
|
|
Difuzoarele ar cam trebui schimbate ca sa merite investitia in player.
Daca vrei tot Pioneer iti recomand TS-G1049.
Se poate rezolva astazi dar da un telefon cat mai curand. Se rezolva si cu instalarea. |
|
| Sus |
|
 |
vladu
Data înscrierii: 06/Oct/2006 Mesaje: 4
|
Trimis: Sâm Oct 07, 2006 12:50 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pina la urma am comandat Sony GT200 (aveam nevoie azi) si difuzoarele respective, insa uite ca e aproape ora 13 si trebuia sa fiu sunat de la 11 ca sa mi se spuna unde anume in tirg sa vin ptr produse si instalare. Faza e ca am insistat sa se faca toata treaba azi si am fost asigurat ca se va face si ca voi fi sunat. Inca astept.....si sper
Later edit: s-a rezolvat....super ok...thanks again |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|