| |
| Autor |
Mesaj |
narcis.petrache Pasionat
Data înscrierii: 05/Mai/2007 Mesaje: 51
|
Trimis: Joi Iun 14, 2007 8:39 pm Titlul subiectului: pioneer - probleme |
|
|
salutare
dupa cum padure fara uscaturi nu se poate, vin cu urmatoare problema:
receptia radio la un pioneer 2900 (modelul 2007) este destul de slaba...
are cineva vreo solutie (in afara de schimbarea playerului ) ) pt aceasta.
pe parte de player nu am absolut nimic de comentat, dau cu el in niste coustic cs652 (http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Coustic/CS652/ pe fata), si pioneer http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Pioneer/Dual_cone/TS-G1309/ pe spate. configuratie perfecta la 600 ron.(ultima parte offtopic, sorry).
astept cateva solutii, am auzit de amplificatoare de semnal, stii cumva cat sunt de bune? antena cat de mult conteaza?
toate cele bune. |
|
| Sus |
|
 |
Shokaliptiku Audiofil

Data înscrierii: 08/Aug/2006 Mesaje: 2945 Locație: galati
|
|
| Sus |
|
 |
narcis.petrache Pasionat
|
Trimis: Joi Iun 14, 2007 11:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
pai..e mai buna cea interioara decat una pentru afara?..ma gandesc la dimensiuni...La serviciu conduc un caddy care cu un amarat de radio cu cd stock(modelul de baza- golf, passat si alte modele volswagen) prinde mult mai bine decat pioneer-ul meu. cumva antena la caddy e firul ala foarte subtire care se vede pe jumatatea parbrizului? si daca e asa..cred ca vine deja turnata din fabrica intre foitele parbrizului. Cum sa pun la logan una interioara?
multumesc pt ajutor. |
|
| Sus |
|
 |
Shokaliptiku Audiofil

|
Trimis: Joi Iun 14, 2007 11:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
.. pai tinand cont ca si stok ul de logan prinde f bine radio ... cel de wv de ce nu ar faceo !?
antena interioara se lipeste de parbriz .. am montat pt TV si staiu casi fac bine treaba ! asteapta si alte parerei ... totusi cred ca ar fi si alte probleme ... HU .. o legatura imperfecta ... _________________ http://www.be-loud.ro/forum/cyu-cyuul-meu-viitor-cid-t9000.html
YM: shokaliptiku |
|
| Sus |
|
 |
narcis.petrache Pasionat
|
Trimis: Joi Iun 14, 2007 11:40 pm Titlul subiectului: |
|
|
| astept..ma gandesc pana la urma sa incerc totusi si un amplificator de semnal. |
|
| Sus |
|
 |
Shokaliptiku Audiofil

|
|
| Sus |
|
 |
narcis.petrache Pasionat
|
Trimis: Joi Iun 14, 2007 11:44 pm Titlul subiectului: |
|
|
| multumesc, asta nu stiam. unde gasesc, in bucuresti ? pe lizeanu (zona Tei) stii ceva? |
|
| Sus |
|
 |
Shokaliptiku Audiofil

|
|
| Sus |
|
 |
narcis.petrache Pasionat
|
Trimis: Joi Iun 14, 2007 11:50 pm Titlul subiectului: |
|
|
am rezolvat..am dat pe google o cautare dupa antena interioara si am de unde alege.
multumesc mult pentru ajutor. o sa revin cu niste detalii dupa ce o instalez, pt ca sunt sigur ca nu sunt singurul cu astfel de probleme..
seara buna. |
|
| Sus |
|
 |
lin2m3
Data înscrierii: 25/Iun/2007 Mesaje: 1
|
Trimis: Lun Iun 25, 2007 11:38 am Titlul subiectului: Re: pioneer - probleme |
|
|
| Aceiasi problema o am si eu la un 3900, doar la unele posturi. La altele receptia e buna incat trebui sa apas odata pe knobul de volume ca "sa-l scot din transa" si apoi sa comut pe alt post. E interesant. Probabil din cauza emisiei proaste a statiilor de radio. Emit asa slab incat ledul de stereo nu=ici nu se aprinde, sau in cel mai bun caz palpaie, cel putin in TM. Intradevar ma deranjeaza. Ca sa se rezolve ar trebui sa mareasca nivelul de emisie, dar nu vad asta intamplandu-se curand. |
|
| Sus |
|
 |
jericho
Data înscrierii: 15/Iun/2007 Mesaje: 17 Locație: BUCURESTI
|
Trimis: Vin Iun 29, 2007 9:08 am Titlul subiectului: |
|
|
Intr-adevar, ca proaspat posesor de Pioneer 2920 MP, confirm exustenta receptiei proaste ... Dar nu in totalitate... Unele posturi se prin foarte clar . Alteel execrabil... Tind sa cred ca e mai degraba o problema de emisie... _________________ Get high on life.... |
|
| Sus |
|
 |
|