| |
| Autor |
Mesaj |
themichael Pasionat
Data înscrierii: 15/Ian/2007 Mesaje: 144 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Lun Ian 15, 2007 6:40 pm Titlul subiectului: |
|
|
| si vroiam sa te mai intreb,ca vad ca exista acelasi sistem de DLS,doar ca pe 13 cm(R5A) costa 4,4mil,deci sunt mai ieftine. eu pot sa imi pun si de 13 pe fata,adica am acolo facuta o modificare ca imi pot pune si de 13 si de 17. Astea se aud mai incet doar pentru ca sunt mai mici,nu? chiar daca au aceeasi putere! sau nu? a,cu o diferenta. alea de 13cm au low pass 12 dB , iar cele de 17 au low pass 6db. Asta inseamna ca alea de 13 au basul mai mic sau ce? |
|
| Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
Trimis: Lun Ian 15, 2007 6:55 pm Titlul subiectului: |
|
|
| ca orice difuzor de 13 cm, fata de unul de 16 cm, e normal sa coboare mai putin in frecventa. oricum...tot vor suna foarte bine, daca le si amplifici corespunzator. eu am avut PS5A, si sincer..le regret, sunau mai bine decat multe sisteme de 16 cm. |
|
| Sus |
|
 |
themichael Pasionat
|
Trimis: Lun Ian 15, 2007 6:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Am inteles. Ce zici? Sunt din Suedia astia,DLS? Ca poate am o sansa sa imi ia tata de acolo. Banuiesc ca sunt mai ieftine oricum la ei,daca acolo se produc si daca mai sunt si reduceri...cine stie! Tu ce stii? parca asa stiam eu! |
|
| Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

|
Trimis: Lun Ian 15, 2007 7:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
| fabrica in China, ca orice firma care se respecta...oricum nu prea vad ce e rau in a fabrica in Asia...la cate fabrica omuletii aia, deja sunt mai specializati decat restul lumii. |
|
| Sus |
|
 |
themichael Pasionat
|
Trimis: Lun Ian 15, 2007 7:32 pm Titlul subiectului: |
|
|
| nu am zis ca e rau,dar preferam sa fie facute acolo,pt ca daca erau facute acolo,le luai mai ieftin de la ei din suedia. asa...nu se stie! poate totusi cu reduceri cu astea ,poate le iau la vreo 1mie de coroane,adica cam 100euro. nu ar fi rau. acum nu sunt sanatos,dupa ce ca nu am bani nici de astea,ma tot uit la http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/DLS/Sisteme/Reference_MS6A/. Daca as avea bani le-as lua pe astea fara sa clipesc. rau e sa nu iti poti lua ce iti doresti! |
|
| Sus |
|
 |
themichael Pasionat
|
|
| Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

|
Trimis: Lun Ian 15, 2007 7:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
calitatea costa...opusul e ieftin  |
|
| Sus |
|
 |
themichael Pasionat
|
Trimis: Lun Ian 15, 2007 7:58 pm Titlul subiectului: |
|
|
| cum sunt fazele astea! astea DLS R6A si daca vreau sa le montez pe usi nu pot pentru ca au prea mare adancimea de instalare 7,6cm. deci daca as vrea sa le pot instala ar trebui sa le iau pe alea mai scumpe DLS MS6A care au adnacimea de instalare de 6,7. Iar astea sunt 6,5mil fata de 5.3mil. Deja m-am dus prea sus si m-am enervat. Adica daca vreau sa imi iau ceva, care totusi nu sunt asa ieftine, pe la 3milioane, nu sunt bune si ca sa imi iau ceva bun numai pt fata ma costa 6,5mil,ca sa nu mai vorbesc daca as vrea si spate si bineinteles nelipsita statie! La inceputul zilei eram entuziasmat,acum sunt dezamagit rau. Mai bine iti iei subwoofer si statie,iesi mai ieftin si se aude si mai tare! Nu ma gandeam ca e asa. ma gandeam ca e mai ieftin cu boxe, mai ales pentru ca se aude mai incet! |
|
| Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

|
Trimis: Lun Ian 15, 2007 8:24 pm Titlul subiectului: |
|
|
| n-a zis nimeni ca magnat nu sunt bune. doar ca DLS sunt MAI bune. atat. |
|
| Sus |
|
 |
dgdgaby Audiofil

Data înscrierii: 06/Dec/2006 Mesaje: 1202 Locație: BUCURESTI
|
Trimis: Lun Ian 15, 2007 8:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
SI IO TAT PE DLS AS MERGE
ia r6a si mai strangi bani si iti iei amplif
e mai bine si nu o sa regreti |
|
| Sus |
|
 |
themichael Pasionat
|
Trimis: Lun Ian 15, 2007 8:44 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Da,asta e! Nu pot sa imi iau DLS,ma oftic,nu am bani! Zi-mi,te rog,atunci intre astea doua 1.http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Magnat/Sisteme/PRO_2160/ 2.http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Magnat/Sisteme/Xcess_216/ , m-ai sfatuit sa le iau pe cele pro 2160 de 110w. de ce ti se par mai bune? ca vad ca au aceeasi frecventa,aceeasi SPL. Nu vad nici o diferenta practic! Mai raspunde-mi si la asta,te rog,Assus! te-am innebunit dar macar am inteles ceva: calitatea costa! As vrea sa mai astept dar nu pot sa dau 6,5mil pe boxele alea. Macar daca imi intrau r6a,dar asa ms6a nu imi permit! |
|
| Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

|
Trimis: Lun Ian 15, 2007 9:35 pm Titlul subiectului: |
|
|
din pacate n-am avut onoarea de a le compara live, dar as prefera modelul de 110W exact datorita puterii mai mici. deci putere mai mica, dar pret la fel ca altele mai puternice>au ele ceva in plus, nu crezi? ...in plus ti-am zis...imi plac mai mult crossover-ele...cat de bine-si fac treaba, sau daca e diferenta intre cele 2 tipuri de crossovere...asta n-o mai stiu, nu sunt familiarizat cu modelele respective. |
|
| Sus |
|
 |
Audi_A6 Audiofil
Data înscrierii: 15/Aug/2006 Mesaje: 952 Locație: bucuresti
|
|
| Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

|
Trimis: Mar Ian 16, 2007 9:00 am Titlul subiectului: |
|
|
| ei bine, daca-l folosesti la capacitatea lui maxima, exact aia faci...arzi boxele. indiferent de puteri. poate sa fie ampli-ul si cu 50W mai mic...orice amplificator, mai ales cele din gama de pret de care vb, la "capacitate maxima" vor da distorsiuni la greu. daca te refereai la setarea lui corecta, adica gain in functie de iesirea playerului, fara bass bost, si un hpf decent (minim 80Hz), e altceva. |
|
| Sus |
|
 |
|