|
|
|
Autor |
Mesaj |
Alinu
Data înscrierii: 07/Noi/2008 Mesaje: 5 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Vin Noi 07, 2008 7:29 pm Titlul subiectului: Pioneer subwofer de casa |
|
|
Salut ! Va rog sa ma ajutati si pe mine cu niste sfaturi : am 4 amplificatoare din acestea [http://www.psc-audio.ro/catalog/html/fet100/FET100_print.pdf] [http://www.psc-audio.ro/catalog/product_info.php?products_id=325].
Le am bagate pe 4 dif de bas la 50wRMS 8 ohmi (chinezesti ) si am de gand sa le schimb cu 2 dif pioneer [http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/Pioneer/TS-W257F/].Vreau sa leg 2 amp pe un dif, dar nu stiu cum (serie/paralel). Ce parere aveti ?Sunt bune ca subwofere pt casa?
E o alegere buna? Ma intereseza un bas clar si la frecventa cat mai joasa .
Va multumesc![/url] |
|
Sus |
|
 |
Andry Priceput

Data înscrierii: 08/Mai/2008 Mesaje: 426 Locație: Brasov
|
Trimis: Vin Noi 07, 2008 8:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
nu iti recomand deloc aceasta solutie, amplificatoarele acelea sunt slabute. ce ai putea face, desi nu stiu cat de amplu s-ar misca wooferul : sa le legi in paralel 2 cate doua, pe urma in serie ca sa rezulte 4 ohmi pentru woofer. dar si 4 dinacelea mi se par putin, parere mea de incepator. _________________ RIP Peugeot...
Waitin` for the Volvo, a new chapter! |
|
Sus |
|
 |
CBI Priceput
Data înscrierii: 07/Dec/2007 Mesaje: 502
|
Trimis: Sâm Noi 08, 2008 4:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
acele kituri nu sunt deloc slabutze,adica in sensul ca pt amplificat 2 incinte fullrange sunt excelente.Daca ar fi asa ceva in ampurile sau receiverele pana in 4-500E nu s-ar mai vaita atatia
Din pacate pt suburi nu au putere suficienta,aici e beleaua
Dar au si kituri de putere mai mare daca te uiti pe site
Poti sa legi cate 2 in punte si faci un 200w dar pe sarcina minima de 8 ohmi!(in 4 merge doar individual,desi 8 e mai recomandat!)
Poti sa legi cate un amp pe cate o bobina de 4 ohmi daca iti iei un dif cu 2 bob de 4 ohmi si le dai semnal mono,4 ampuri pe 4 bobine(2 difuri cu 2 bob de 4 ohmi)
Daca vrei sa dai mai tare ar fi mai bine un kit mai capabil gen av400/av800,sau ipa ,tot aia e.Iti trebuie cel putin 3-4 perechi de tz in coada ca sa treci de 4-500w in 4 ohmi
Partea interesanta vine la urma ,foloseste alte difuri daca le tii pt casa,vezi la hi-vi f10,m12.Pe alte forumuri este cineva care vinde un dayton cu cutie si amplificare la pretul difului .Lasa difurile auto ieftine. |
|
Sus |
|
 |
Andry Priceput

Data înscrierii: 08/Mai/2008 Mesaje: 426 Locație: Brasov
|
Trimis: Sâm Noi 08, 2008 4:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
ma refeream la faptul ca sunt slabute pentru a fi puse sa amplifice un woofer, dar dupa cum am formulat fraza se intelege, intr-adevar, ca sunt ele, ca si ansamblu slabute. _________________ RIP Peugeot...
Waitin` for the Volvo, a new chapter! |
|
Sus |
|
 |
CBI Priceput
Data înscrierii: 07/Dec/2007 Mesaje: 502
|
Trimis: Sâm Noi 08, 2008 4:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
nu,ele ca si ansamblu sunt f bune,doar puterea de iesire este mai mica decat a difului (nu ca ar fi ceva rau,este totusi 200W nu 20)
Si chiar si asa,fac pariu ca daca legam 2 in punte si legam un dif de casa de calitate de 12" pe 8 ohmi si dam cu aiai 200w in el o sa zici sa dea mai incet,puterea nu e totul,oara cati asculta la 200w in casa la un subwofer?
kktu ala de lojitech are 2 tda 7294 in punte,adica 150w in 8 ohmi si un dif nenorocit si nu poti sa il tii la maxim .Sunt difuri si difuri,si nu toate au spl 80 si intra compresia termica de la 100w
Ce conteaza este rezultatul,nu watii consumati,ca daca obtii o presiune suficienta pt ce doresti euzic ca e de ajuns
Nu toti vrem sa ne belim auzul  |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum
|
|