Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

pioneer

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere

Autor Mesaj
radhoo

Data înscrierii: 05/Iul/2006

MesajTrimis: Sâm Aug 05, 2006 3:06 pm    Titlul subiectului: pioneer Răspunde cu citat (quote)

salutare. ma poate ajuta si pe mine cineva cu niste parametri pentru PIONEER TS-W 306 DVC? sau macar volumul incintei. pe site-ul oficial e ceva de genul 0,85-1,75 cubic feet!! misto......
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
radhoo

MesajTrimis: Sâm Aug 05, 2006 7:39 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

o_kh3 poti sa ma ajuti si pe mine cu niste parametri?
Sus
o_kh3
Priceput

Data înscrierii: 29/Iun/2006

MesajTrimis: Sâm Aug 05, 2006 8:57 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

hmm incep si caut....

ok am gasit nite chestii dar pe un site in rusa si inafara de FS QTS si VAS nu mai e nimic... oricum citisem undeva ca astea merg bine in incinte inchise cuprinse intre 21-39L acum nu inteleg care ar fi cea mai buna... daca as avea bani mi-as face asa :
1. incinta de 21L
2. incinta de 39L
3. incinta de (21+39)/2

si as vedea care ar suna cel mai bine si as ramane cu aia in rest nush ce sa zic se calicesc astia pt niste parametrii ... am gasit la cele mai mari jafuri de difuzoare parametrii(aka boschman, domotec)

deci eu as incerca sa fac incinta de 39 L la inceput si dupa sa fac un perete care sa micsoreze spatiul sa vad cum se aude Wink

o zi buna
Sus
radhoo

MesajTrimis: Dum Aug 06, 2006 12:30 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mersi mult oricum. daca mai gasesti cumva sa-mi spui.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum