|
|
|
Autor |
Mesaj |
vanashus
Data înscrierii: 17/Noi/2007 Mesaje: 4
|
|
Sus |
|
 |
o&g Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
Trimis: Sâm Noi 17, 2007 9:42 am Titlul subiectului: |
|
|
pai wooferul S w90s este activ, deci are amplificare in interiorul incintei, tot ce ii trebuie ca sa cante e semnal de nivel mic.
tu cam l-ai conectat la sx315 ? _________________ SERVICE statii emisie receptie si antene, calibrari, vanzari accesorii 0788.879.589 (Alba Iulia) |
|
Sus |
|
 |
vanashus
|
Trimis: Sâm Noi 17, 2007 12:07 pm Titlul subiectului: asta era ideea |
|
|
cum trb sa il conectez?? eu l-am pus la iesirea de sub normala si s-a inkis statia....si habar n-am un tre sa intre.receiveru8 asta are cam asa : tape/vcr,
tv, digital, stb si dvd/dvr.astea sunt optiunile.dar iesiri are tv si tape/vcr.mai are digital input (coaxial) stb si dvd/dvr.si inca una optica .... |
|
Sus |
|
 |
o&g Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
Trimis: Sâm Noi 17, 2007 1:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
nu il conectezi pe statie...el are statie in interior ca de aia ii zice activ
ii dai semnal din placa de sunet/cd player si atat.
fa o poza in spate, unde are mufe, racitor, butoane ca sa ne lamurim. _________________ SERVICE statii emisie receptie si antene, calibrari, vanzari accesorii 0788.879.589 (Alba Iulia) |
|
Sus |
|
 |
vanashus
|
Trimis: Dum Noi 18, 2007 2:28 am Titlul subiectului: poze |
|
|
... |
|
Sus |
|
 |
vanashus
|
Trimis: Dum Noi 18, 2007 2:28 am Titlul subiectului: poza |
|
|
... |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum
|
|