|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
rares
Data înscrierii: 20/Sep/2006 Mesaje: 13
|
Trimis: Joi Sep 21, 2006 12:09 am Titlul subiectului: Pioneer |
|
|
as avea si eu cateva intrebari: vreau sa imi cumpar un CD player pt masina. initial voiam sa imi iau un Pioneer DEH 30 MP, apoi am vazut la oferta un DEH P4800 MP. problema e ca pe cand eram hotarat sa mi-l iau pe asta am vazut inca ceva...DEH P55 BT si de aici au inceput "dilemele" mele. problema e ca bani as avea cam 6-7 milioane de dat , dar daca ma "chinui" putin poate as reusi sa scot banii pe un 55BT. dar...eu am o Dacie SuperNova si nu stiu daca mi se potriveste cu boxele care le am fiindca sincer chiar daca reusesc sa scot banii de undeva, vreo luna nu cred ca mai am bani de boxe si nici nu as vrea sa stau sa ma uit la "aparat' aiurea. deci:
1.se potriveste cu boxele care le am?
2.ca sa stiu pentru viitor cam la ce pret mi-as gasi niste boxe ceva mai bune?
3.care e parerea voastra despre 4800 MP?
2.si inca o intrebare fara neaparata legatura cu celelalte intrebari: cum sunt player-ele VDO Dayton?
multumesc de ajutor! |
|
| Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
Trimis: Joi Sep 21, 2006 8:56 am Titlul subiectului: Re: Pioneer |
|
|
sa inteleg ca mai ai inca difurile originale ale SN? pai alea sunt micute rau, parca vreo 10-15W, 10cm, si de cea mai proasta calitate. acuma orice player nou ti-ai lua, se cer schimbate. de mers vor merge daca nu treci de 30-40% din volumul mp3-ului.
difuri, pe fata cu putina transpiratie intra de 13cm, la supernova e cu placa de plastic pe tabla, nu ca la solenza in fata de usa, deci poti decupa mai usor. fiind puse jos de tot, la picioare, ar fi bine sa ridici sunetul cu un sistem de difuri (vezi la sectiunea difuzoare, cauta la cielo(10cm) sau logan(13cm), sunt destule recomandari si comentarii)
pe spate poti taia placa sa pui ceva mai mare ca diametru, dar daca vrei sunet puternic gandeste-te si la un amplificator pentru spate. poate chiar un subwoofer (am un amic cu un 1200T, deci numai 125Wrms, pe supernova si se aude cel putin ca un 1204BR intr-un logan de ex.). cat destpre playere...lasa VDO, ramai pe pioneer, merita fiecare leut. pentru ce poate si cat costa, un raport f bun il are 5800. ia-l si pe el in calcul. |
|
| Sus |
|
 |
rares
|
Trimis: Joi Sep 21, 2006 10:57 am Titlul subiectului: |
|
|
multumesc! m-am uitat la boxe si sunt de 13 cm si 20 W,. intrebarea ar fi: un timp oarecare pana mai strang ceva bani, pot sa le folosesc pe astea?
si inca ceva: Pioneer 55BT functioneaza intr-adevar ca lumea si pe post de car-kit (am vazut ca are Bluetooth ca sa comunice cu telefonul si pare a fi destul de destept cel putin dupa caracteristicile lui)?
multumesc inca o data! |
|
| Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

|
Trimis: Joi Sep 21, 2006 11:00 am Titlul subiectului: |
|
|
| le poti folosi, dar e pacat de asa player(indiferent care va fi "alesul") sa dea sunet in difurile alea. oricum, e ciudat ca ai 13 cm, la cate supernove m-am uitat (am una chiar in familie), toate aveau din fabrica niste cartoane de 10cm. si solenza are tot de 10cm pe fata parca. doar loganul are de 13 |
|
| Sus |
|
 |
rares
|
Trimis: Joi Sep 21, 2006 1:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
asa e, din pacate le-am masurat si intr-adevar au doar 10 cm. asta este! am sa incerc sa imi iau mai mari. sper sa ma tina totusi pana am bani de boxe mai bune. oricum nu intentionam sa le las pe astea exact fiindca mi s-ar parea pacat de player sa nu il pot folosi ca lumea!
multumesc oricum! |
|
| Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|